Author Topic: ljubezen - mars in venera  (Read 108355 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: ljubezen - mars in venera
« Reply #30 on: October 16, 2007, 12:44:43 PM »
Uf sn vedu da se z manu neki dogaja nism pa vedu da tolko.  No no počasi se bom le spoznal.

Fala tea.

hihihihihihi

Spoznavanje je najbolj prijetna tema življenja  ;) Veliko veselja pri tem ti želim  ;D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #31 on: October 16, 2007, 01:03:30 PM »
Take teme odpirate, da potem vsakega fibec matra :D

No, moj piskercek: Ce jaz tole karto mojega fanta gledam in prav razumem ima Strelca v Veneri in Leva v Marsu. No, ce se Sonce pristavim, je rojen v znamenju Kozoroga.

Kaj pravite? Sva kar usklajen par, vsaj tako pravijo ;D

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #32 on: October 16, 2007, 01:21:42 PM »
Tvoja venera

To je ženska, ki je živahna, v srcu ostane vedno otroška duša. Njen pristop k življenju je lahkotnejši, partnerja zna zabavati, kajti v njem vidi predvsem prijatelja. Rada ima šale, nedolžna spogledovanja, včasih se naskrivaj dobiva z dvema moškima hkrati. Rada ima poljubljanje, božanje in nežne dotike, strastnost pa ni njena domena. Da bi ji bil moški privlačen, ga mora nujno zanimati, to kar zanima njo. Potrebuje partnerja, ki jo bo znal spodbujati k novemu, tako intelektualnemu in seveda tudi spolnemu druženju, kajti čustvena ni preveč. 
Dokler ne odraste, to pa je zelo vprašljivo, je ljubezen zanjo neke vrste igra, v kateri zna biti nepredvidljiva. Najprej bo partnerja občudovala, takoj nato pa moškemu natrosila skupek negativnih lastnosti. No, njena prednost je v tem, da moški obenem dobi vsaj še eno žensko v paketu, če ne že cel harem. Zato je bolje od jeze, da jo moški zna razumeti, čeprav se bo zelo težko osredotočala samo nanj. Ima pa še eno prednost pred drugimi ženskami. Svoje čustvene zmede ne bo prodajala vsak dan, ona če se ji že zgodi kaj takega, to obdrži zase. Nobena druga ženska moškega ne zna tako navduševati s svojo raznolikostjo, ljubeznijo, privlačnostjo in šarmantnostjo, samostojnostjo, zato enoličnosti in ponavljanja pri njen ne bo videti.
Ženska, ki ima Venero v znamenju Dvojčka si želi prave ljubezni, le da se ji ta vedno izmika. V vsakem moškem namreč najde nekaj tistega, kar ves čas išče, redko pa ima en sam vse to, kar si ona želi. Bo pa dober življenjski tovariš, ki se bo partnerju pridružila v raznolikih aktivnostih. 
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #33 on: October 16, 2007, 01:25:44 PM »
Take teme odpirate, da potem vsakega fibec matra :D

No, moj piskercek: Ce jaz tole karto mojega fanta gledam in prav razumem ima Strelca v Veneri in Leva v Marsu. No, ce se Sonce pristavim, je rojen v znamenju Kozoroga.

Kaj pravite? Sva kar usklajen par, vsaj tako pravijo ;D

Pa še za tvojega ljubljenega marsa

Marsove ognjevite lastnosti tukaj prav dobro dopolnjujejo znamenje Leva, kajti tudi to je ognjeno znamenje. Res da so ognjevitost, zanosnost in energičnost dobre lastnosti, vendar pa včasih dva ognja skupaj prinašata tudi nekaj pretiravanja, na nek način celo priganjaštva za ljudi, ki niso tako energični in podjetni kot tak človek. 
Moški, ki ima Marsa v znamenju Leva bo viteški in galanten snubec, saj se v njih stalno kuha strast, ki se odziva lahko takoj, brez premisleka, če le ima dobro občinstvo za svoj nastop. Če slučajno ne bi bil uslišan, potem dramatizira. Zato ga je treba vzeti kar resno, ko se odloči za izbranko svojega srca. Poleg tega bo svojo izvoljenko zasipal z dragocenimi šopki, povabili v restavracije, zna pa tudi napisati ljubezensko pismo, ob katerem se še tako trdo srce stopi. 
Tak moški ima veliko srčnosti v sebi, zelo ga osreči, če lahko osreči svojo partnerico. Dlakocepstva in ozkosrčnosti ne prenaša, je pa tudi velikodušen in rad odpusti kakšne napake, zamere zelo hitro pozabi. Vendar pa je zelo ljubosumen in želi žensko imeti samo zase. On bo znal povedati svoji dragi, kakšne obleke naj nosi, kako naj se organizira dan in podobno. Želel bo vedeti vse, kar se je preko dneva dogajalo, s kom je njegova draga govorila, kaj je delala preko dneva. Najhuje bi bilo spogledovanje z drugimi moškimi, tistega nesrečneža pa je sposoben verbalno ali celo fizično napasti. Kar se pa tiče njegove zvestobe je tako, da mu je stanovitnost in vztrajnost kar prirojena. Je pa res, da bo središče vsake družbe in v njej zelo opazen. 
Kako osvojiti moškega z Marsom v Levu
Najkrajša pot do njegovega srca je, da je dekle njegovo občinstvo. Treba mu je ploskati in ga znati pohvaliti za njegove dosežke. Naslednje pravilo je, da mu ni možno vladati ali še manj ukazovati, kajti to bi bilo, kot bi Leva pogladili proti dlaki. Njegov temperament je tak, da je čisto možno, da izgleda miren in tih, vendar pa se to samo navidezno, zato ga je potrebno pustiti na miru, kadar je vzdražen, kajti v takem primeru se dobro sliši njegovo rjovenje.
Njegova izvoljenka mora biti privlačna in mora se zadovoljiti z njegovim občudovanjem. Kajti tekmecev ne prenese, tudi ne poželjivih pogledov po njegovi izvoljenki. Ženska, ki bo takemu moškemu kos, mora biti samostojna in zrela, da bo znala uravnovesiti njegovo navdušenje nad dogodki, pa tudi njegove težavice, ki jih bo napihnil do največjih težav. Če dekle te trdnosti nima, potem se taka zveza lahko spremeni v niz bitk z vmesnimi premirji in stalnim požarom, ki pa mu neizbežno sledi tudi pogorišče.
S ambicioznostjo ni treba pretiravati, kajti moški, ki ima Marsa v Levu tega ne bo prenašal. On je tisti, ki je vse in za njegovo izbranko tudi mora biti vse. Ta moški tekmecev ne prenese, pa četudi ne gre za drugega moškega, ne prenese tudi drugih interesov, med drugim tudi ne njene kariere, še manj kakšnega dobrega prijatelja ali prijateljico.  Poleg tega mora dekle paziti na stil, naj bo to oblačenje, pričeska in način gibanja. Vse to mora biti kraljevsko, če bosta odšla v družbo, kajti njegova predstavitev mora v javnosti biti brezhibna, to pa vključuje tudi njegovo izbranko.
Skrivanje lastnega ega je pri Levu običajno, kajti on ljubi in gradi življenje okoli njega, prav tako pa tudi okoli ene osebe. To je njegova življenjska izbranka. Če je le pripravljena ukrotiti ognjeno »mačko« in jo večno občudovati, potem ne bo nikoli več sama, kajti postala bo večno občudovana tudi iz njegove strani.
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #34 on: October 16, 2007, 01:26:46 PM »
Mars v Levu in Venera v dvojčku sta v sekstilu. Zelo dobro razumevanje na seksualnem področju  ;)
www.Astro-Star.net

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #35 on: October 16, 2007, 01:30:09 PM »
Tea, kaj pa če sta Mars ( pri moškem ) in Venera ( pri ženski ) v opoziciji ::)je to nujno slabo?

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #36 on: October 16, 2007, 01:34:14 PM »
Tea, kaj pa če sta Mars ( pri moškem ) in Venera ( pri ženski ) v opoziciji ::)je to nujno slabo?

Seveda ni slabo. Kajti sinastrija je itak stvar opozicij.  :) Je pa res, da je potem odvisno tudi od aspektiranosti te opozicije.
www.Astro-Star.net

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #37 on: October 16, 2007, 01:36:33 PM »
 :D hvala, moram se še malo zakopati v tole...takoj ko bo čas  :D

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #38 on: October 16, 2007, 01:40:09 PM »
Vsekakor morata biti v sinastrični karti aspektirana mars in venera obeh partnerjev. Če tega aspekta nimamo, potem ne moremo pričakovati kakšne erotično zadovoljive zveze. Več medsebojnih kombinacij aspektov, več ljubljenja.....  :)
www.Astro-Star.net

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #39 on: October 16, 2007, 01:53:02 PM »
Zanimivo.

Kaksnega fajn tipa je uzitek pogledati, vendar bi moralo biti doma precej hudo, da bi si upala se zapletat z drugim. No, lazje je govoriti, ampak res ne vem, kako bi reagirala. Tega se nisem nikoli sprasevala, ker mi je z mojim cisto fajn. :) Ne vem, ce je moj ljubosumen, saj mu nikoli nisem dala razloga, da bi bil. :)

Mi je pa vsec, ko sva skupaj v druzbi in on vedno zacne s kaksnimi "zivljenskimi", ki se seveda ticejo tudi mene. Ravno zadnjic me je spravil v tako sramoto (no, ali pa sebe) ko je pripovedoval o necem, kar mu gre na zivce pri meni. VSI smo umirali od smeha, jaz sem pa bila rdeca kot feferon- malo zaradi smeha, malo zaradi sramote :D.

Cim je sel, je nastal dolgcas.

Mislim, da se kar dobro razumeva, saj bova kmalu ze 10 let skupaj. ;D

Seksualno razumevanje??? Ce mojega vprasas, bo samo jambral :D
« Last Edit: October 16, 2007, 01:55:02 PM by apemaya »

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #40 on: October 16, 2007, 01:57:39 PM »
Vsekakor morata biti v sinastrični karti aspektirana mars in venera obeh partnerjev. Če tega aspekta nimamo, potem ne moremo pričakovati kakšne erotično zadovoljive zveze. Več medsebojnih kombinacij aspektov, več ljubljenja.....  :)

kaj pa če npr. mars in venera nista aspektirana v sinastrčni karti - je še kakšen drug pokazatelj za zadovoljivo erotično seksualno razmerje - mogoče kakšna povezava s Plutonom?  :D

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #41 on: October 16, 2007, 02:09:35 PM »
Najbolj naravni seksualni par sta pač Venera in Mars. Pluton lahko doda usodno privlačnost, Uran pa električnost npr.
www.Astro-Star.net

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #42 on: October 16, 2007, 02:21:54 PM »
Vidim, da bom moral tole temo malo bolje, oziroma od začetka dobro  prebrati. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #43 on: October 16, 2007, 02:24:51 PM »
ja, za koliko ljubezneskih zgodb smo slišali  kjer sta se npr. dva usodno privlačila, nekakšnega zadovoljstva takšnega ali drugačnega pa nikakor nista našla - ne za narazen ne za skupaj  ;D

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #44 on: October 16, 2007, 03:12:08 PM »
Ja, takrat je čisto gotovo imel Pluton prste vmes.  ::) Pa pravijo, da ga ni  ::)
www.Astro-Star.net