O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

Vedeževanje by bik7

<< < (52/68) > >>

mesecina:
Pozdravljeni!

Zanima me, če je ta dodaten posel, za katerega sem zvedela pred kratkim, res tako donosen, kot obljubljajo oz. ali vidite , če se se mi splača it notri? Torej, bo meni prinesel, tisto, kar mislim?

HVALA ;)

lp, mesecina

bik7:

--- Quote from: mavrica on April 18, 2008, 11:34:44 AM ---hoj Bikec, ko si že tu mi povej: naj ostanem tu kjer sem, ali naj grem drugam  ???

--- End quote ---

hihihi pa ja se boš premaknila al so ti noge zabetonirali. Se malo hecam. Zanima me zakaj se že gre. Posu ljubezn stan al ki drugega. Upam le da nisi pristala v kaki posli al pa za kakim šankom. :P

bik7:

--- Quote from: mesecina on April 18, 2008, 11:52:55 AM ---Pozdravljeni!

Zanima me, če je ta dodaten posel, za katerega sem zvedela pred kratkim, res tako donosen, kot obljubljajo oz. ali vidite , če se se mi splača it notri? Torej, bo meni prinesel, tisto, kar mislim?

HVALA ;)

lp, mesecina

--- End quote ---

V masačino pot vidi se
mislim pa da posu ta ti ne gre
kaže pa se ti v prihonosti

Bik7

mavrica:

--- Quote from: bik7 on April 18, 2008, 12:04:22 PM ---
--- Quote from: mavrica on April 18, 2008, 11:34:44 AM ---hoj Bikec, ko si že tu mi povej: naj ostanem tu kjer sem, ali naj grem drugam  ???

--- End quote ---

hihihi pa ja se boš premaknila al so ti noge zabetonirali. Se malo hecam. Zanima me zakaj se že gre. Posu ljubezn stan al ki drugega. Upam le da nisi pristala v kaki posli al pa za kakim šankom. :P

--- End quote ---

ah, malo fižolčke testiram...hi hi...ma trenutno moj nemirni duh želi spremembo, še raziskujem sploh v katero smer... :D

Macika:
Pol bikec, med menoj in moškim, ki prijateljujem ne bo ljubezni, joj, sem upala, da bo, vsaj tako je izgledalo. Prav žalostna sem  :'( :'( :'(

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version