O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
Vedeževanje by bik7
bik7:
--- Quote from: Macika on April 18, 2008, 01:52:55 PM ---Pol bikec, med menoj in moškim, ki prijateljujem ne bo ljubezni, joj, sem upala, da bo, vsaj tako je izgledalo. Prav žalostna sem :'( :'( :'(
--- End quote ---
Ljubezni lahko je in to čuti se. Ki s tega bo pa videla sama boš. Na koncu maš zmeraj odprte dve poti. Odločit se moraš pa le sama ti kaj srce ti veli. če probaš ne potem nikoli ne izveš. Pa ne bit žalostna k se ne splača je življenje prekratko zravn tega pa jih bo še neki v tvojem življenju. Ko pa ljubezn te doleti neboš vprašala bika ti.
Veselo naprej. Pa lep dan
kasandra:
Ljublana ti najbolj za posu leži
V Mariboru čaka poroka in novo življenje
KP hihihihi srce pa morje želi čeprav tam najlažje ti ne bo.
Haug govoril sem bil7
.............................................................................
Kasandra se ti spet oglašam.....vse je res, kar si napisal; ......ampak kje pa bom, glede na moj posel, bi res bila v Lj....pa bom?
res ti hvala bikec....ša malo pa praznujemo bikci, ne?
Kasandra
Macika:
Bikec to mi povej, naj vstrajam pri tem fantu, naj nadaljujem, ker res si od njega želim ljubezen, ker če ljubezni ni in ne bo, je bolje, da se konča to prijateljstvo. :-[ :'(
Simbio:
Hvala,
prišla bo Marija(Marja..) in ti pokazala veselje do življenja ampak skrivnsot ima, ki želi da njena ostane (verjetno težave od prej). Ime ali pa stas bo tak (ne vidi se dobro..) Kmalu - do poletja...
Lp
Tea:
--- Quote from: Simbio on April 18, 2008, 02:33:27 PM ---Hvala,
prišla bo Marija(Marja..) in ti pokazala veselje do življenja ampak skrivnsot ima, ki želi da njena ostane (verjetno težave od prej). Ime ali pa stas bo tak (ne vidi se dobro..) Kmalu - do poletja...
Lp
--- End quote ---
Ej, Simbio kaj ga zdaj pihaš. Od žensk ma Bik lahko samo Mojco ;D, saj je tud na M a ne. Ostale obveščam, da sem škorpijonka ;D :P ::)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version