O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
Vedeževanje by bik7
Simbio:
Možno, da je Mojca :D Sej pravim ne vidim "dobro" ker ze dolgo ne gledam kr tko. Kaj ima z apovedat tudi ne bi vedel, pač vidim tko varianto, da bi se rada spovedala ampak da bi vseeno bilo samo njena skrivnost... :D
bik7:
--- Quote from: Simbio on April 18, 2008, 09:24:30 PM ---Možno, da je Mojca :D Sej pravim ne vidim "dobro" ker ze dolgo ne gledam kr tko. Kaj ima z apovedat tudi ne bi vedel, pač vidim tko varianto, da bi se rada spovedala ampak da bi vseeno bilo samo njena skrivnost... :D
--- End quote ---
Simbi vseeno hvala za tvojo interpretacijo čeprav te nism prosil za njo. Lahko pa ti povem da Mojca se prikazala je in vem, da je še polna skrivnosti. Kar so mi o njej povedali ima prekrasno preteklost. Pa tudi stas njen je enkraten. Verjamem pa, da ima še polno skrivnosti, katere mi jih bo razkrila v moji prihodnosti, nekatere pa bodo za vedno skrite v njej. Sigurn pa sn, da bom na njej doživel dosti kozmižnih in pravih orgazmu. :P.
Lep vikend ti želim.
bik7:
--- Quote from: Macika on April 18, 2008, 02:27:31 PM ---Bikec to mi povej, naj vstrajam pri tem fantu, naj nadaljujem, ker res si od njega želim ljubezen, ker če ljubezni ni in ne bo, je bolje, da se konča to prijateljstvo. :-[ :'(
--- End quote ---
Macika povem ti tako brez metanja fižolčkov, ker kar so imeli za povedat sn ti že napisal.
Ljubezn je prelepa stvar. Začne se burno in vznemirljivo. V trenutku postane človek slep in gluh. Ne sprašuje se al on vrača to ljubezn al ne. Oproščeno mu je vse še to da te ne ljubi. Če pa te ljubi in mata bilokak odnos se prava ljubezn šele začne. Začne se težko a vendar nepopisno lepo obdobje, ki ga je potrebno nadgrajevat in negovat.
Vedi pa to da nikoli ne boš vedela al te ljubi al ne če ne boš provala.
Na žalost nimam več časa čene bi ti še ki napisu pa drugi bot.
lep vikend ti želim
Bik7
Princes:
Dragi Bik7, dobro jutro ti želim in lep dan za srečno in lepo plovbo v dvoje.
Imam pa eno vpašanje zate, kaj mi fižolčki pravijo. Zaključila sem en ciklus izobraževanja, ki mi omogoča učenje drugih. Ali bom pri tem uspešna?
bik7:
--- Quote from: Princes on April 20, 2008, 08:27:30 AM ---Dragi Bik7, dobro jutro ti želim in lep dan za srečno in lepo plovbo v dvoje.
Imam pa eno vpašanje zate, kaj mi fižolčki pravijo. Zaključila sem en ciklus izobraževanja, ki mi omogoča učenje drugih. Ali bom pri tem uspešna?
--- End quote ---
Oprosti k si tolk čekala na fožolčkov govor. Praviju pa, da ni razloga da ne bi bla uspešna. Noviš samo veselo na delo.
Lep dan ti želim.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version