Author Topic: Vedeževanje by bik7  (Read 87718 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline mesecina

• Trenutno v uvajanju
  • *
Re: Vedeževanje by bik7
« Reply #255 on: April 18, 2008, 11:52:55 AM »
Pozdravljeni!

Zanima me, če je ta dodaten posel, za katerega sem zvedela pred kratkim, res tako donosen, kot obljubljajo oz. ali vidite , če se se mi splača it notri? Torej, bo meni prinesel, tisto, kar mislim?

HVALA ;)

lp, mesecina

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #256 on: April 18, 2008, 12:04:22 PM »
hoj Bikec, ko si že tu mi povej: naj ostanem tu kjer sem, ali naj grem drugam  ???

hihihi pa ja se boš premaknila al so ti noge zabetonirali. Se malo hecam. Zanima me zakaj se že gre. Posu ljubezn stan al ki drugega. Upam le da nisi pristala v kaki posli al pa za kakim šankom. :P
Theta Practitioner™

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #257 on: April 18, 2008, 12:07:42 PM »
Pozdravljeni!

Zanima me, če je ta dodaten posel, za katerega sem zvedela pred kratkim, res tako donosen, kot obljubljajo oz. ali vidite , če se se mi splača it notri? Torej, bo meni prinesel, tisto, kar mislim?

HVALA ;)

lp, mesecina

V masačino pot vidi se
mislim pa da posu ta ti ne gre
kaže pa se ti v prihonosti

Bik7
Theta Practitioner™

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
« Reply #258 on: April 18, 2008, 01:51:35 PM »
hoj Bikec, ko si že tu mi povej: naj ostanem tu kjer sem, ali naj grem drugam  ???

hihihi pa ja se boš premaknila al so ti noge zabetonirali. Se malo hecam. Zanima me zakaj se že gre. Posu ljubezn stan al ki drugega. Upam le da nisi pristala v kaki posli al pa za kakim šankom. :P

ah, malo fižolčke testiram...hi hi...ma trenutno moj nemirni duh želi spremembo, še raziskujem sploh v katero smer... :D
...človek ni le skupek celic svojega telesa, ampak odsev svojih misli...      M. Kojc

DZK število - 656

Offline Macika

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #259 on: April 18, 2008, 01:52:55 PM »
Pol bikec, med menoj in moškim, ki prijateljujem ne bo ljubezni, joj, sem upala, da bo, vsaj tako je izgledalo. Prav žalostna sem  :'( :'( :'(

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #260 on: April 18, 2008, 02:09:37 PM »
Pol bikec, med menoj in moškim, ki prijateljujem ne bo ljubezni, joj, sem upala, da bo, vsaj tako je izgledalo. Prav žalostna sem  :'( :'( :'(

Ljubezni lahko je in to čuti se. Ki s tega bo pa videla sama boš. Na koncu maš zmeraj odprte dve poti. Odločit se moraš pa le sama ti kaj srce ti veli. če probaš ne potem nikoli ne izveš. Pa ne bit žalostna k se ne splača je življenje prekratko zravn tega pa jih bo še neki v tvojem življenju. Ko pa ljubezn te doleti neboš vprašala bika ti.

Veselo naprej. Pa lep dan
Theta Practitioner™

Offline kasandra

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #261 on: April 18, 2008, 02:11:43 PM »

Ljublana ti najbolj za posu leži
V Mariboru čaka poroka in novo življenje
KP hihihihi srce pa morje želi čeprav tam najlažje ti ne bo.

Haug govoril sem bil7
.............................................................................
Kasandra se ti spet oglašam.....vse je res, kar si napisal; ......ampak kje pa bom, glede na moj posel, bi res bila v Lj....pa bom?

res ti hvala bikec....ša malo pa praznujemo bikci, ne?
Kasandra

Offline Macika

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #262 on: April 18, 2008, 02:27:31 PM »
Bikec to mi povej, naj vstrajam pri tem fantu, naj nadaljujem, ker res si od njega želim ljubezen, ker če ljubezni ni in ne bo, je bolje, da se konča to prijateljstvo. :-[ :'(

Offline Simbio

• Uporabnik
  • **
« Reply #263 on: April 18, 2008, 02:33:27 PM »
Hvala,

prišla bo Marija(Marja..) in ti pokazala veselje do življenja ampak skrivnsot ima, ki želi da njena ostane (verjetno težave od prej). Ime ali pa stas bo tak (ne vidi se dobro..) Kmalu - do poletja...

Lp

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #264 on: April 18, 2008, 02:52:09 PM »
Hvala,

prišla bo Marija(Marja..) in ti pokazala veselje do življenja ampak skrivnsot ima, ki želi da njena ostane (verjetno težave od prej). Ime ali pa stas bo tak (ne vidi se dobro..) Kmalu - do poletja...

Lp

Ej, Simbio kaj ga zdaj pihaš. Od žensk ma Bik lahko samo Mojco  ;D, saj je tud na M a ne. Ostale obveščam, da sem škorpijonka  ;D :P ::)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Simbio

• Uporabnik
  • **
« Reply #265 on: April 18, 2008, 09:24:30 PM »
Možno, da je Mojca :D Sej pravim ne vidim "dobro" ker ze dolgo ne gledam kr tko. Kaj ima z apovedat tudi ne bi vedel, pač vidim tko varianto, da bi se rada spovedala ampak da bi vseeno bilo samo njena skrivnost... :D

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #266 on: April 19, 2008, 01:47:56 PM »
Možno, da je Mojca :D Sej pravim ne vidim "dobro" ker ze dolgo ne gledam kr tko. Kaj ima z apovedat tudi ne bi vedel, pač vidim tko varianto, da bi se rada spovedala ampak da bi vseeno bilo samo njena skrivnost... :D

Simbi vseeno hvala za tvojo interpretacijo čeprav te nism prosil za njo. Lahko pa ti povem da Mojca se prikazala je in vem, da je še polna skrivnosti. Kar so mi o njej povedali ima prekrasno preteklost. Pa tudi stas njen je enkraten. Verjamem pa, da ima še polno skrivnosti, katere mi jih bo razkrila v moji prihodnosti, nekatere pa bodo za vedno skrite v njej. Sigurn pa sn, da bom na njej doživel dosti kozmižnih in pravih orgazmu. :P.

Lep vikend ti želim.
Theta Practitioner™

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #267 on: April 19, 2008, 02:02:37 PM »
Bikec to mi povej, naj vstrajam pri tem fantu, naj nadaljujem, ker res si od njega želim ljubezen, ker če ljubezni ni in ne bo, je bolje, da se konča to prijateljstvo. :-[ :'(

Macika povem ti tako brez metanja fižolčkov, ker kar so imeli za povedat sn ti že napisal.
Ljubezn je prelepa stvar. Začne se burno in vznemirljivo. V trenutku postane človek slep in gluh. Ne sprašuje se al on vrača to ljubezn al ne. Oproščeno mu je vse še to da te ne ljubi. Če pa te ljubi in mata bilokak odnos se prava ljubezn šele začne. Začne se težko a vendar nepopisno lepo obdobje, ki ga je potrebno nadgrajevat in negovat.

Vedi pa to da nikoli ne boš vedela al te ljubi al ne če ne boš provala.

Na žalost nimam več časa čene bi ti še ki napisu pa drugi bot.

lep vikend ti želim

Bik7
Theta Practitioner™

Offline Princes

• Mojster
« Reply #268 on: April 20, 2008, 08:27:30 AM »
Dragi Bik7, dobro jutro ti želim in lep dan za srečno in lepo plovbo v dvoje.

Imam pa eno vpašanje zate, kaj mi fižolčki pravijo. Zaključila sem en ciklus izobraževanja, ki mi omogoča učenje drugih. Ali bom pri tem uspešna?
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #269 on: April 24, 2008, 07:09:43 AM »
Dragi Bik7, dobro jutro ti želim in lep dan za srečno in lepo plovbo v dvoje.

Imam pa eno vpašanje zate, kaj mi fižolčki pravijo. Zaključila sem en ciklus izobraževanja, ki mi omogoča učenje drugih. Ali bom pri tem uspešna?

Oprosti k si tolk čekala na fožolčkov govor. Praviju pa, da ni razloga da ne bi bla uspešna. Noviš samo veselo na delo.

Lep dan ti želim.
Theta Practitioner™