Author Topic: Osebno sporočilo za 2012  (Read 18780 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sandry_ca

• Mojster
  • Ste bitje svetlobe, ljubezni in inteligence. <3
Re: Osebno sporočilo za 2012
« Reply #30 on: January 02, 2012, 03:10:23 PM »
Prosim lepo..še zame  ;D ;D hvala  :-* :-*

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #31 on: January 02, 2012, 03:20:19 PM »
Itak :)

Jane,

tvoje leto 2012 bo v znamenju sprememb in manifestacij. Ob sebi imaš modrece z vseh ravni obstoja, ki ti stojijo ob strani in posredujejo, tako da se tvoje želje čudežno uresničujejo. Ne glede na to, v kakšni situaciji boš, se moraš zavedati, da ti je božanska pomoč na voljo, vse, kar moraš storiti, je, da izrečeš željo, potem pa pustiš, da se le-ta uresniči. Opazuj svoje misli, sedi v tišini, božanskost ti bo z drobnimi namigi omogočila kratek vpogled v prihodnost, da si boš s tem pogledom lahko lažje zamišljala želje za manifestacijo, ki sledijo tvojemu božanskemu načrtu.

O kul, kok hudo :) Bom že danes poskusila  :)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #32 on: January 02, 2012, 03:23:48 PM »
Itak - prosim  :)

Tea,

prejšnje leto si veliko razmišljala o tem, kakšne so tvoje sanje, kakšen je tvoj večji namen. Vedi, da poslanstvo vedno služi večjemu namenu in da dejanja, ki so povezana s tem, vedno služijo tudi ostalim ljudem okoli tebe - to je nekaj, česar se na nek način že zavedaš. Tisto malo, kar je še ostalo neuresničenega in še tli v tvoji notranjosti, sedaj spusti na plano. Ob sebi imaš vso modrost, da svoje sanje spelješ do konca na najboljši možen način. Nič te ne more ustaviti, saj imaš ob sebi vse pomočnike, ki jih potrebuješ.

Hvala Saša  :-*
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Ametist

• Uporabnik
  • **
« Reply #33 on: January 02, 2012, 03:52:17 PM »
Lepo prosim :-* Hvala :-*

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #34 on: January 02, 2012, 04:05:12 PM »
Prosim še zame, hvala  ;)

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #35 on: January 03, 2012, 07:39:45 AM »
Še zame prosim :-*

Sanjalka,

pri tebi pa je prišla ven tako lepa modrost, da sem morala kar parkrat zadihati  ;D Če se ne motim, sem enkrat že nekaj podobnega ti napisala nekje...

Leto 2012 te bo spremljala brezpogojna ljubezen, ki je gonilna sila vsega sveta. Na trenutke morda pozabljaš, da kar dela čudeže, tisto, kar omogoča uresničevanje zamisli in manifestiranje želje, je vedno ljubezen. V tem letu te bo spremljala na vsakem koraku. Ljubezen boš delila in ljubezen boš tudi prejemala. Že po naravi si ljubeče bitje, to leto pa bo to še bolj okrepljeno, saj se boš pričela zavedati, da kar daš, se ti povrne v še večji obliki, kot je odšlo! Ne samo dobrodelnost, tudi sočutje bo igralo ogromno vlogo to leto. Postala boš še bolj sočutna, kar bodo lahko opazili vsi okoli tebe. Okolica se bo skupaj s teboj pričela spreminjati v skladu s tvojo vibracijo. Iz ljubezni si se rodila, v ljubezni živiš in v ljubezen se na koncu tudi vedno vrneš. Pa srečno!  :-*

Saša, sem tudi jaz morala parkrat zadihati, ko sem tole prebrala :)
Hvala, hvala, hvala :-* :-* :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #36 on: January 03, 2012, 07:39:31 PM »
Še 3 mi preostanejo, prosila bi, če lahko počakate do jutri, včeraj nisem utegnila, danes sem pa tudi na tesnem s časom.
9ZK 674

Offline Luna

• Mojster
« Reply #37 on: January 03, 2012, 07:53:49 PM »
Še 3 mi preostanejo, prosila bi, če lahko počakate do jutri, včeraj nisem utegnila, danes sem pa tudi na tesnem s časom.

Ti si kar vzami čas :-*

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #38 on: January 03, 2012, 09:45:40 PM »
se nikamor ne mudi, saj smo šele zakorali v novo leto  :D

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #39 on: January 03, 2012, 09:48:30 PM »
Če je še možnost bi se tudi jaz postavila v vrsto :)

Mi je ratalo danes.

Luna,

predvsem pazi letos na partnerske odnose. Tukaj mislim na to, ali je partner, s katerim si ali pa morda hočeš biti, res pravi zate. Da se ne spuščaš v zvezo zgolj in samo zaradi neke potrebe po zvezi. Rajši se umakni in še enkrat premisli o vsem skupaj. Takrat, ko je namenjeno, se bo sigurno zgodilo. Pa malce prevetri tudi ostale odnose, predvsem "tesne" prijatelje.  :-*
9ZK 674

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #40 on: January 03, 2012, 09:51:32 PM »
Prosim lepo..še zame  ;D ;D hvala  :-* :-*

Sandry_ca, letošnje leto je zate dobro predvsem za nove začetke. Predstavljaj si, kot da si iz zimskega spanca prišla v pomladni ritem življenja. Sedaj je čas, da si zamisliš, kaj sploh želiš, kaj hočeš spremeniti, predvsem pa, kaj hočeš manifestirati. Nato pa zgolj opazuj, kako se želje uresničujejo. Toda pomni, da ima vse svoj ritem, tako kot si sledijo letni časi, tako kot si sledi rojstvo, zorenje in nato smrt, si sledijo vsi cikli na vseh področjih življenja. Ciklov ne moreš spreminjati, prav tako pa ne moreš spreminjati poteka dogodkov, kajti vse se zgodi ob svojem času. Bodi potrpežljiva.
9ZK 674

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #41 on: January 03, 2012, 09:55:17 PM »

Ametist, beseda, ki te bo spremljala v letu 2012, je predvsem harmonija in uravnovešenost. Pomni, da najprej moraš poskrbeti, da si ti v harmoniji sama s seboj, nato tvoje želje - ko to dosežeš, sprožiš čudovito sinhronost dogodkov, ki vodijo k temu, da lahko uresničiš svoje najvišje namene. Počisti, kar ni v skladu s teboj, neguj sebe, predvsem pa se imej rada, kajti ljubezen je gonilna sila sveta. Če simbol tehtnice prevesimo malo na astrološko stran, pa boš prav tako imela srečo v vseh zadevah, povezanih s pravom. Ti že veš, katere to so oz bodo.  ;)
9ZK 674

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #42 on: January 03, 2012, 09:57:23 PM »
Prosim še zame, hvala  ;)

Hannah, leto izkoristi za to, da ugotoviš, kaj sploh je tvoj smisel življenja. TVOJ načrt obstaja, in prav tako obstaja BOŽANSKI načrt zate. Prosi svoje vodnike, da ti pokažejo pot, potem pa zgolj sledi napotkom, ki ti prihajajo. Uspeh imaš zagotovljen.
9ZK 674

Offline Daia*

• Mojster
  • La Vita č Bella...
« Reply #43 on: January 03, 2012, 10:21:26 PM »
Mene si pa spregledala  ::) :-* Če boš imela čas, te še vseeno prosim za sporočilce  ;)
« Last Edit: January 03, 2012, 10:31:01 PM by Daia* »

Offline Ametist

• Uporabnik
  • **
« Reply #44 on: January 03, 2012, 10:26:29 PM »

Ametist, beseda, ki te bo spremljala v letu 2012, je predvsem harmonija in uravnovešenost. Pomni, da najprej moraš poskrbeti, da si ti v harmoniji sama s seboj, nato tvoje želje - ko to dosežeš, sprožiš čudovito sinhronost dogodkov, ki vodijo k temu, da lahko uresničiš svoje najvišje namene. Počisti, kar ni v skladu s teboj, neguj sebe, predvsem pa se imej rada, kajti ljubezen je gonilna sila sveta. Če simbol tehtnice prevesimo malo na astrološko stran, pa boš prav tako imela srečo v vseh zadevah, povezanih s pravom. Ti že veš, katere to so oz bodo.  ;)

Srčica, hvala iz srca :-* :-* :-*