Author Topic: Osebno sporočilo za 2012  (Read 18782 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
Re: Osebno sporočilo za 2012
« Reply #45 on: January 03, 2012, 10:48:52 PM »
Prosim še zame, hvala  ;)

Hannah, leto izkoristi za to, da ugotoviš, kaj sploh je tvoj smisel življenja. TVOJ načrt obstaja, in prav tako obstaja BOŽANSKI načrt zate. Prosi svoje vodnike, da ti pokažejo pot, potem pa zgolj sledi napotkom, ki ti prihajajo. Uspeh imaš zagotovljen.

Najlepša hvala!!!  :D

Offline Urška

• Uporabnik
  • **
« Reply #46 on: January 03, 2012, 11:20:57 PM »
Saša, če je obstaja kakšna možnost, bi te prosila še jaz za vpogled kaj me čaka v l. 2012?
Hvala.
Šele ko zmoremo, česar nismo pričakovali, odkrijemo sebe in premagamo dvom, ki je namišljeno strašilo.
Odpre se tisoč novih poti in samo od nas je odvisno, katero si bomo izbrali.

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #47 on: January 04, 2012, 01:15:12 AM »
Saša, prosim, da podeliš svoje modrosti še z menoj.  :D
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Opal

• Mojster
« Reply #48 on: January 04, 2012, 08:29:07 AM »

Offline Luna

• Mojster
« Reply #49 on: January 04, 2012, 02:08:54 PM »
Če je še možnost bi se tudi jaz postavila v vrsto :)

Mi je ratalo danes.

Luna,

predvsem pazi letos na partnerske odnose. Tukaj mislim na to, ali je partner, s katerim si ali pa morda hočeš biti, res pravi zate. Da se ne spuščaš v zvezo zgolj in samo zaradi neke potrebe po zvezi. Rajši se umakni in še enkrat premisli o vsem skupaj. Takrat, ko je namenjeno, se bo sigurno zgodilo. Pa malce prevetri tudi ostale odnose, predvsem "tesne" prijatelje.  :-*

Najlepša hvala... To sporočilo je tako umesno. Že par dni se ukvarjam z odnosi in si belim glavo s prijatelji, pa zdaj vidim, da je res nekaj na tem. Res, hvala :-* :-*

Offline Zmaga

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #50 on: January 04, 2012, 03:49:33 PM »
Danes sem pa jaz na vrsti, da malo oddajam sporočila za 2012. Če kdo želi zvedeti, kakšna modrost ga bo spremljala v 2012, naj se postavi v vrsto.

Saša, tudi jaz bi želela izvedeti kakšma modrost, misel me spremlja v letu 2012.
Najlepša hvala že v naprej.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #51 on: January 04, 2012, 08:55:22 PM »
Mene si pa spregledala  ::) :-* Če boš imela čas, te še vseeno prosim za sporočilce  ;)

Nisem zanalaš  :(

Evo:

V tem letu se osredotoči nase, na svoje potrebe. Čas je, da malo prevetriš dogajanje okoli sebe in svoje želje, če so dejansko tisto, kar si želiš. Ali si se morda tako osredotočila nase in na svoje želje, da si pozabila na ljudi okoli sebe in kako to vpliva na njih? Prava ambicija ni tisto, kar verjameš, da je. Nobena osredotočenost na zmago, nobena količina pompa in okoliščin ne bo prinesla prave blaginje. Prava ambicija je globoka želja, da živiš uporabno, in hodiš ponižno pod milostjo božanskega, da služiš vsem. Pa malo preglej tudi, kako vse to vpliva na tvoje partnerstvo, da te ne bo tvoja volja, ki hoče imeti svoj prav, stala partnerstva...
9ZK 674

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #52 on: January 04, 2012, 09:00:12 PM »
Saša, če je obstaja kakšna možnost, bi te prosila še jaz za vpogled kaj me čaka v l. 2012?
Hvala.

Urša,

ti pa malo poglej, kam te življenje pelje. Če se boš počutila, kot da si na mestu, da si tam obstala, potem tako tudi mora biti! Življenje mora iti skozi lahkotno, vse se dogaja po božanskem načrtu, ob pravem času. Rajši malce izpreži in se spočij, Prisluhni vodstvu, ki te bo vodilo točno tja, kamor moraš iti, pa čeprav to pomeni biti na mestu.
9ZK 674

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #53 on: January 04, 2012, 09:05:40 PM »

Draga,

zate pa tudi mislim, da je sporočilo na mestu ;)

SPOČIJ SI MALO!!! V vsem tem delu malo izpreži, počij, ne priganjaj stvari. V vsem tem navalu boš morda pozabila tudi na svoje razmerje. Pa ne, da bi ga zanemarila, temveč ne bo več v harmoniji. Malo postoj, vzpostavi harmonijo, najprej s seboj (seveda tako, da se spočiješ!), potem pa še s svojim možem. Drugače pa tako ali tako veš, da bo šlo vse kot po maslu. Divine timing, my dear, that should be your moto, even if it means resting  ;)
9ZK 674

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #54 on: January 04, 2012, 09:08:43 PM »
Lahko še za mene prosim  :-*

Joj, Opal, oprosti, sem te spregledala očitno.

Poštenost je tvoje vodilo v letu 2012. Bodi zvesta sebi, predvsem pa bodi iskrena in poštena do sebe. To ti bo prineslo največ blaginje in uspeha. Pomni, da kar je že tvoje, ne moreš izgubiti, če boš ostala na poti iskrenosti, pa je uspeh več kot zagotovljen.
9ZK 674

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #55 on: January 04, 2012, 09:15:27 PM »
Danes sem pa jaz na vrsti, da malo oddajam sporočila za 2012. Če kdo želi zvedeti, kakšna modrost ga bo spremljala v 2012, naj se postavi v vrsto.

Saša, tudi jaz bi želela izvedeti kakšma modrost, misel me spremlja v letu 2012.
Najlepša hvala že v naprej.

Zmaga,

opazuj malo svoje misli. Ti si tista, ki sabotiraš samo sebe. Ko boš naletela na misli, kot so, tega ne zmorem, nisem sposobna, se ustavi, ker to NI res. Zmoreš, si sposobna, vso pomoč imaš na svoji strani. Sprosti svoje omejujoče misli in glej, kako se stvari ena za drugo uresničujejo.
9ZK 674

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #56 on: January 04, 2012, 09:33:06 PM »

Draga,

zate pa tudi mislim, da je sporočilo na mestu ;)

SPOČIJ SI MALO!!! V vsem tem delu malo izpreži, počij, ne priganjaj stvari. V vsem tem navalu boš morda pozabila tudi na svoje razmerje. Pa ne, da bi ga zanemarila, temveč ne bo več v harmoniji. Malo postoj, vzpostavi harmonijo, najprej s seboj (seveda tako, da se spočiješ!), potem pa še s svojim možem. Drugače pa tako ali tako veš, da bo šlo vse kot po maslu. Divine timing, my dear, that should be your moto, even if it means resting  ;)

Hvala ti, draga. Morda včasih res zgleda, da kar naprej delam, ampak si znam vzeti čas zase, si pogledati zvečer kak film ali dobro oddajo na tv. Prav imaš glede harmonije, delo zna ljudi včasih oddaljiti. V najinem odnosu so nama pomembne malenkosti in ta del redno vzdržujeva. Bom čez dobra dva meseca počivala na Floridi, čeprav me tale Divine timing pošilja še v razna druga sodelovanja.

:-* :-* :-* Gaia 
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #57 on: January 04, 2012, 09:56:51 PM »
Saša, lahko še meni pogledaš :D ;)prosim :-*

Lp,Darja

Offline Daia*

• Mojster
  • La Vita č Bella...
« Reply #58 on: January 04, 2012, 10:01:39 PM »
Mene si pa spregledala  ::) :-* Če boš imela čas, te še vseeno prosim za sporočilce  ;)

Nisem zanalaš  :(

Evo:

V tem letu se osredotoči nase, na svoje potrebe. Čas je, da malo prevetriš dogajanje okoli sebe in svoje želje, če so dejansko tisto, kar si želiš. Ali si se morda tako osredotočila nase in na svoje želje, da si pozabila na ljudi okoli sebe in kako to vpliva na njih? Prava ambicija ni tisto, kar verjameš, da je. Nobena osredotočenost na zmago, nobena količina pompa in okoliščin ne bo prinesla prave blaginje. Prava ambicija je globoka želja, da živiš uporabno, in hodiš ponižno pod milostjo božanskega, da služiš vsem. Pa malo preglej tudi, kako vse to vpliva na tvoje partnerstvo, da te ne bo tvoja volja, ki hoče imeti svoj prav, stala partnerstva...

Ne, ne..nisem mislila, da si zanalašč  ;)
Hja, jaz in moje potrebe..se mi zdi, da končno malce bolj pogledam nase, kaj si tudi sama želim in si vzamem čas zase in ustvarjam, pri čemer se sprostim pa še kdor prejme te izdelke, takoj čuti, da je dosti ljubezni in pozitivne energije v njih. Kar se pa tiče ostalega napisanega, nikoli nisem bila in nisem karierist (želim le dobro delati in rada hoditi v službo pa da dobim pošteno plačilo za opravljeno delo) in mi je družina na prvem mestu, edino kar sem v preteklem letu res spremenila je, da niso vedno vsi drugi na prvem mestu, ampak kdaj tudi jaz, kar se mi zdi tudi prav, da sem po 30 letih končno spregledala  :laugh:
Hvala Saša  :-* :-*

Offline Fresita

• Uporabnik
  • **
« Reply #59 on: January 05, 2012, 12:13:33 PM »
A lahko tudi zame? Letos sem se odločila za nekaj korenitnih sprememb, predvsem ne bom več vlekla nase pesimizma drugih in sebe bom večkrat na prvo mesto postavila brez občutka krivde pa pika. :D Kakšno sporočilce za povrhu bi mi prav prišlo za podporo :-*