Mene si pa spregledala
Če boš imela čas, te še vseeno prosim za sporočilce 
Nisem zanalaš 
Evo:
V tem letu se osredotoči nase, na svoje potrebe. Čas je, da malo prevetriš dogajanje okoli sebe in svoje želje, če so dejansko tisto, kar si želiš. Ali si se morda tako osredotočila nase in na svoje želje, da si pozabila na ljudi okoli sebe in kako to vpliva na njih? Prava ambicija ni tisto, kar verjameš, da je. Nobena osredotočenost na zmago, nobena količina pompa in okoliščin ne bo prinesla prave blaginje. Prava ambicija je globoka želja, da živiš uporabno, in hodiš ponižno pod milostjo božanskega, da služiš vsem. Pa malo preglej tudi, kako vse to vpliva na tvoje partnerstvo, da te ne bo tvoja volja, ki hoče imeti svoj prav, stala partnerstva...
Ne, ne..nisem mislila, da si zanalašč

Hja, jaz in moje potrebe..se mi zdi, da končno malce bolj pogledam nase, kaj si tudi sama želim in si vzamem čas zase in ustvarjam, pri čemer se sprostim pa še kdor prejme te izdelke, takoj čuti, da je dosti ljubezni in pozitivne energije v njih. Kar se pa tiče ostalega napisanega, nikoli nisem bila in nisem karierist (želim le dobro delati in rada hoditi v službo pa da dobim pošteno plačilo za opravljeno delo) in mi je družina na prvem mestu, edino kar sem v preteklem letu res spremenila je, da niso vedno vsi drugi na prvem mestu, ampak kdaj tudi jaz, kar se mi zdi tudi prav, da sem po 30 letih končno spregledala

Hvala Saša