IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Fresita on January 09, 2012, 11:23:59 PMQuote from: Fresita on January 05, 2012, 12:13:33 PMA lahko tudi zame? Letos sem se odločila za nekaj korenitnih sprememb, predvsem ne bom več vlekla nase pesimizma drugih in sebe bom večkrat na prvo mesto postavila brez občutka krivde pa pika. Kakšno sporočilce za povrhu bi mi prav prišlo za podporo Lahko še meni, prosim? Fresita, letošnje leto boš imela podporo in vodstvo predvsem znotraj sebe. Ne išči odgovorov zunaj, ker jih ne boš našla. Odgovori se skrivajo v tebi, v tvoji intuiciji, zunanji svet ti je ogledalo, kako lahko tvoji lastni dogodki in dejanja vplivajo na svet okrog tebe. Poslušaj se!
Quote from: Fresita on January 05, 2012, 12:13:33 PMA lahko tudi zame? Letos sem se odločila za nekaj korenitnih sprememb, predvsem ne bom več vlekla nase pesimizma drugih in sebe bom večkrat na prvo mesto postavila brez občutka krivde pa pika. Kakšno sporočilce za povrhu bi mi prav prišlo za podporo Lahko še meni, prosim?
A lahko tudi zame? Letos sem se odločila za nekaj korenitnih sprememb, predvsem ne bom več vlekla nase pesimizma drugih in sebe bom večkrat na prvo mesto postavila brez občutka krivde pa pika. Kakšno sporočilce za povrhu bi mi prav prišlo za podporo