Author Topic: Osebno sporočilo za 2012  (Read 18778 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Fresita

• Uporabnik
  • **
Re: Osebno sporočilo za 2012
« Reply #60 on: January 05, 2012, 12:14:42 PM »
...podporo očitno že imam (ura prejšnjega posta ;)). Sporočilca bi pa tudi bila vesela :-* :-* :-*

Offline Urška

• Uporabnik
  • **
« Reply #61 on: January 05, 2012, 12:21:42 PM »
Saša, če je obstaja kakšna možnost, bi te prosila še jaz za vpogled kaj me čaka v l. 2012?
Hvala.

Urša,

ti pa malo poglej, kam te življenje pelje. Če se boš počutila, kot da si na mestu, da si tam obstala, potem tako tudi mora biti! Življenje mora iti skozi lahkotno, vse se dogaja po božanskem načrtu, ob pravem času. Rajši malce izpreži in se spočij, Prisluhni vodstvu, ki te bo vodilo točno tja, kamor moraš iti, pa čeprav to pomeni biti na mestu.

Kar na mestu, tole lahkotnost sem tudi sama danes izvlekla.  ;)
Mislim, da sicer moram naprej, ampak počasi, ob svojem času, je ža očitno prav da sem tam kjer sem. Mogoče bo odgovor potem prišel sam od sebe.
Definitivno pa tudi sama čutim, da moram letos malo bolj izprežiti.

Hvala Saša.  :-*
Šele ko zmoremo, česar nismo pričakovali, odkrijemo sebe in premagamo dvom, ki je namišljeno strašilo.
Odpre se tisoč novih poti in samo od nas je odvisno, katero si bomo izbrali.

Offline Zmaga

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #62 on: January 05, 2012, 04:36:49 PM »
Zmaga,

opazuj malo svoje misli. Ti si tista, ki sabotiraš samo sebe. Ko boš naletela na misli, kot so, tega ne zmorem, nisem sposobna, se ustavi, ker to NI res. Zmoreš, si sposobna, vso pomoč imaš na svoji strani. Sprosti svoje omejujoče misli in glej, kako se stvari ena za drugo uresničujejo.
[/quote]

Najlepša hvala Saša. Napisano je srž mojih težav. Ampak v 2012 bom delala na tem, da se sprostim in vržem iz sebe svoj ne zmorem, ne znam itd.

Offline sandry_ca

• Mojster
  • Ste bitje svetlobe, ljubezni in inteligence. <3
« Reply #63 on: January 06, 2012, 01:01:55 AM »
Prosim lepo..še zame  ;D ;D hvala  :-* :-*

Sandry_ca, letošnje leto je zate dobro predvsem za nove začetke. Predstavljaj si, kot da si iz zimskega spanca prišla v pomladni ritem življenja. Sedaj je čas, da si zamisliš, kaj sploh želiš, kaj hočeš spremeniti, predvsem pa, kaj hočeš manifestirati. Nato pa zgolj opazuj, kako se želje uresničujejo. Toda pomni, da ima vse svoj ritem, tako kot si sledijo letni časi, tako kot si sledi rojstvo, zorenje in nato smrt, si sledijo vsi cikli na vseh področjih življenja. Ciklov ne moreš spreminjati, prav tako pa ne moreš spreminjati poteka dogodkov, kajti vse se zgodi ob svojem času. Bodi potrpežljiva.

Čudovito spročilo  ;) Hvala

Offline Fresita

• Uporabnik
  • **
« Reply #64 on: January 09, 2012, 11:23:59 PM »
A lahko tudi zame? Letos sem se odločila za nekaj korenitnih sprememb, predvsem ne bom več vlekla nase pesimizma drugih in sebe bom večkrat na prvo mesto postavila brez občutka krivde pa pika. :D Kakšno sporočilce za povrhu bi mi prav prišlo za podporo :-*

Lahko še meni, prosim? :)

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #65 on: January 09, 2012, 11:49:51 PM »
A lahko tudi zame? Letos sem se odločila za nekaj korenitnih sprememb, predvsem ne bom več vlekla nase pesimizma drugih in sebe bom večkrat na prvo mesto postavila brez občutka krivde pa pika. :D Kakšno sporočilce za povrhu bi mi prav prišlo za podporo :-*

Joj, seveda. Jutri ti sporočim  ;) :-*
9ZK 674

Offline aisha3012

• Uporabnik
  • **
« Reply #66 on: February 09, 2012, 09:01:01 PM »
sicer smo že februarja, ampak, če ti ni odveč, bom vesela tvojega sporočila :)  :-*

Offline sharpy

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #67 on: February 10, 2012, 10:54:31 PM »
Saša jaz te tudi lepo prosim za sporočilo za letošnje leto  :)
Hvala  :-*

Offline Artemis

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #68 on: February 15, 2012, 06:39:18 PM »
Saša, ko boš imela čas, te lepo prosim, če pogledaš še zame. Hvala.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #69 on: February 15, 2012, 09:01:58 PM »

Fresita, letošnje leto boš imela podporo in vodstvo predvsem znotraj sebe. Ne išči odgovorov zunaj, ker jih ne boš našla. Odgovori se skrivajo v tebi, v tvoji intuiciji, zunanji svet ti je ogledalo, kako lahko tvoji lastni dogodki in dejanja vplivajo na svet okrog tebe. Poslušaj se!
9ZK 674

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #70 on: February 15, 2012, 09:04:43 PM »
sicer smo že februarja, ampak, če ti ni odveč, bom vesela tvojega sporočila :)  :-*

Aisha, nikakor ne dovoli ljudem, da te degradirajo, ne dopusti, da hodijo po tebi. Ti zmoreš! Si močna oseba in to leto je bolj kot katero koli drugo namenjeno tebi, tvoji intuiciji, tvojim psihičnim darovom in predvsem tvoji moči, ki se skriva znotraj tebe. Vedi, da imaš na razpolago vso znanje in podporo duhovnega sveta. Skozi izzive hodi z dvignjeno glavo, saj se v tebi skriva več moči, kot si pa upaš priznati.
9ZK 674

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #71 on: February 15, 2012, 09:06:43 PM »
Saša jaz te tudi lepo prosim za sporočilo za letošnje leto  :)
Hvala  :-*

Sharpy, ustavi se in počivaj! Potrpežljivost bo ključnega pomena pri tebi letošnje leto. Pride čas v življenju, ko se moraš enostavno ustaviti in odpočiti od vseh naporov, ki si jih doživela. Ne načrtuj ničesar, enostavno podi s tokom tja, kamor te ponese. Vedi, da je v tvoje dobro.
9ZK 674

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #72 on: February 15, 2012, 09:08:25 PM »
Saša, ko boš imela čas, te lepo prosim, če pogledaš še zame. Hvala.

Draga, optimizem! To je tvoje vodilo. Imaš svo podporo, ki jo potrebuješ, da se tvoje misli kot po čudežu manifestirajo ena za drugo. Verjemi vase in verjemi tudi v druge.
9ZK 674

Offline aisha3012

• Uporabnik
  • **
« Reply #73 on: February 15, 2012, 09:22:14 PM »

Aisha, nikakor ne dovoli ljudem, da te degradirajo, ne dopusti, da hodijo po tebi. Ti zmoreš! Si močna oseba in to leto je bolj kot katero koli drugo namenjeno tebi, tvoji intuiciji, tvojim psihičnim darovom in predvsem tvoji moči, ki se skriva znotraj tebe. Vedi, da imaš na razpolago vso znanje in podporo duhovnega sveta. Skozi izzive hodi z dvignjeno glavo, saj se v tebi skriva več moči, kot si pa upaš priznati.

ne bi si mogla želet kepšega spročila :) hvala Saša  :-*

Offline sharpy

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #74 on: February 16, 2012, 08:16:51 AM »
Sharpy, ustavi se in počivaj! Potrpežljivost bo ključnega pomena pri tebi letošnje leto. Pride čas v življenju, ko se moraš enostavno ustaviti in odpočiti od vseh naporov, ki si jih doživela. Ne načrtuj ničesar, enostavno podi s tokom tja, kamor te ponese. Vedi, da je v tvoje dobro.

Hvala sasa :-*

Ja potrpežljivost  ::)  Jaz bi pa da se vse odvije v trenutku  :laugh: :laugh: :laugh: