Author Topic: Geografska astrologija  (Read 22934 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: Geografska astrologija
« Reply #45 on: January 06, 2014, 02:25:02 PM »
Tako Oven, Bik in Škorpijon težita proti vzhodu ....
Oven in Strelec sta ognjena, torej nekam v tople kraje

Škorpijon na Ic bi zahteval ustje rek ali počasne reke, ki se stekajo v morje itd. itd..... pozabavaj se še sama
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #46 on: January 07, 2014, 04:42:14 PM »
pozdravljeni!....nova na forumu....in čeprav se v tej temi že nekaj časa ni nč dogajalo, me vseeno zanima, kaj pravi geografska astrologija na mojo natalno karto...po soncu škorpijon....z uranom in plutonom na ascendentu....in stelijem v sco v 3 hiši....navajam, zato, ker bi mi samo po soncu sedel sever....natalne karte pa tud še ne znam nalimat.....
lep pozdrav, taša

Tvoja 9 hiša se začne v Ovnu - ta vlada: Anglija, Nemčija, Zahodna Poljska, Danska, Palestina, Sirija, Italija južno od Neaplja
Mars gre v Strelca, ki je tudi v tvoji 4 hiši, torej dom in družina: Španija, Arabske države, Madžarska, Jugoslavija, mesta pa Koln, Budimpešta in Toledo npr.
Sovladar Bik: Irska, Perzija, vzhodna Poljska, Ciper, mala Azija, južna Rusija

Oba vladarja 9 ti gresta v 4 - kar pomeni, da bi si dom lahko ustvarjala v tujini

Škorpijon vlada nad muslimanskimi državami - Maroko npr. drugače pa tudi Norveška, Bavarija, Valencija in katalonija

In zdaj delaš izbire

Hvala.  :Sk v 4. in  :st v 5. sta ravnokar dobila čisto nov vidik.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline TTasa

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #47 on: January 07, 2014, 10:38:07 PM »
oho....zdej vidla...tea hvala za odgovor....opazla sem ga, ko sem hotela podat informacijo....končno najdla na  astro.com..... :P ....AstroClick Travel.....in ti nariše celo karto....pol pa lohk klikaš po mili volji in iščeš....no, recimo, da je to tud en kos informacij....me zanima, kaj boste še ostali rekli

u praksi je pa tako....od nekdaj me mika u tople kraje...ker zimo resnično slabo prenašam....in nekatere od omenjenih držav, bi mi klimatsko ful sedle....problem je le v tem, da mam urana na asc.....in se mi zdi, da se ne bi glih strinjal z muslimansko naravnanostjo...ter bi me po vsej verjetnosti dokaj hitro neslavno (po)končali....vsekakor sta mi ljubši anglija in irska....mam magnetke nanju...(na astro.com mi kaže, da so odlične za upokojitev...no, nekateri deli....pa tud za kakšne čist sco zadeve...sploh take, ki se tičejo venere in lilit v sco... ;D ....).....

sicer sem pa na astro mal klikala na različne kraje po svetu.....in se narežala....najboljši lokaciji za posel in privat lajf se namreč nahajata usred ničeg i ništa....u nekih tundrah in stepah bogu zad za ritjo....res poezija.... :o ;D ....mislim, da sem ob pisanju poslovnega plana za ta lajf mela na nosu rožnata očalca....in zihr majo tam gor tud kakšne čudne substance.....zdej pa dost heca....me prav zanima, kakšne rezultate boste dobili ostali....glede na to, da mate dost znanja iz astro scene...ker sem radovedna, kako se zadeva prekriva s karto iz astro.com.....

hvala za vse odgovore in komentarje....se učim in z veseljem preberem.....  8)

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #48 on: January 08, 2014, 09:24:27 AM »
Jaz se moram malo poigrati z geografsko astrologijo. Bom poročala izsledke  :P
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #49 on: January 08, 2014, 09:38:39 AM »
oho....zdej vidla...tea hvala za odgovor....opazla sem ga, ko sem hotela podat informacijo....končno najdla na  astro.com..... :P ....AstroClick Travel.....in ti nariše celo karto....pol pa lohk klikaš po mili volji in iščeš....no, recimo, da je to tud en kos informacij....me zanima, kaj boste še ostali rekli

u praksi je pa tako....od nekdaj me mika u tople kraje...ker zimo resnično slabo prenašam....in nekatere od omenjenih držav, bi mi klimatsko ful sedle....problem je le v tem, da mam urana na asc.....in se mi zdi, da se ne bi glih strinjal z muslimansko naravnanostjo...ter bi me po vsej verjetnosti dokaj hitro neslavno (po)končali....vsekakor sta mi ljubši anglija in irska....mam magnetke nanju...(na astro.com mi kaže, da so odlične za upokojitev...no, nekateri deli....pa tud za kakšne čist sco zadeve...sploh take, ki se tičejo venere in lilit v sco... ;D ....).....

sicer sem pa na astro mal klikala na različne kraje po svetu.....in se narežala....najboljši lokaciji za posel in privat lajf se namreč nahajata usred ničeg i ništa....u nekih tundrah in stepah bogu zad za ritjo....res poezija.... :o ;D ....mislim, da sem ob pisanju poslovnega plana za ta lajf mela na nosu rožnata očalca....in zihr majo tam gor tud kakšne čudne substance.....zdej pa dost heca....me prav zanima, kakšne rezultate boste dobili ostali....glede na to, da mate dost znanja iz astro scene...ker sem radovedna, kako se zadeva prekriva s karto iz astro.com.....

hvala za vse odgovore in komentarje....se učim in z veseljem preberem.....  8)

;D ;D ;D ;D ;D

Veš kaj verjetno bi bila sredi tiste tundre izjemno produktivna, saj ne bi bilo nikogar drugega tam in bi nekaj morala početi. Drugače se pa strinjam z uranom na AC, verjetno res v kakšnih orto muslimanskih deželah ne bi bila dobrodošla :)

Drugače, pa pri meni odločno za delat nekje na morju med Dansko in Islandijo ( najbolje da si ladjo najamem), najboljši seks med škoti ( mogoče zato ker kikle nosijo al kva), finančno bom najbolje preskrbljena v Angliji. Med Irci pa po vsej verjetnosti pristanem na psihiatriji, domnevem da zaradi preveč alkohola :D To je to kar se tiče Evrope. Moram še mal tople kraje pogledat :)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #50 on: January 08, 2014, 09:44:57 AM »
Pa kaj vas zdaj tko moti Uran na AC - v kombinaciji s Plutonom bi čist komot bla kakšen revolucionar, takih tam ne manjka  ;) ;)

Tjaša kako pa ti že kaže Španija?

Jane - fetiš na kikle  :o

Drugač pa Stojanovič pravi, da ljudje s polno 12 bajto slavo dosežejo v tujini /otočje/
www.Astro-Star.net

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #51 on: January 08, 2014, 09:48:19 AM »
Nisem vedla, da mam fetiš, prisežem  ;D Dokler tam na astro.com niso rekli. Bom možu rekla, da naj kiklo danes obleče, mogoče me kaj prime  ;D ;D

jah Tea kakega otočja se absolutno ne bi branila, ravno malo raziskujem. Izjemna produktivnost se mi kaže še na Tajskem in Filipinih. Pismo rosno...bom kar premislila. Toplo....SKOZ....aaaaaaa  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #52 on: January 08, 2014, 10:01:14 AM »
No, poročaj  ;D
www.Astro-Star.net

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #53 on: January 08, 2014, 12:10:07 PM »
Vladar 9. :st : Španija, Arabske države, Madžarska, Jugoslavija... Sovladar :ov :Anglija, Nemčija, Zahodna Poljska, Danska, Palestina, Sirija, Italija južno od Neaplja

Če gledamo tvojo analizo izpred let, se kar dobro nakazuje.

He, he nisem še pomislila na Tunizijo. Trenutno se z željami (kaj več žal odpade) nagibam k Bora-Bori, Havajem, Sejšelom in podobnim destinacijam :D

Hehe Tejka

vladar tvoje 4 hiše /dom/  je Venera - v ribah /majhno otočje/ - kvadrat Neptun /otočki/ v peto - ljubezen
vkleščeno znamenje Škorpijon - Pluton /temnopolti, cigani, druga vera/ - konjunkcija Luna /dom/ - kvadrat Jupiter /tujina/ v 12 hiši /otočje/

drugi mož 9 hiša - v znamenju Rib

;)

Tkole no na kratko ;)

Zdaj pa študiraj

No v glavmen ti potrjujem analizo ;D ;D ;D ti pa takrat niti slučajno nisem verjela :embarrassed:
 :-* :-* :-*

Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #54 on: January 08, 2014, 12:46:55 PM »
Vladar 9. :st : Španija, Arabske države, Madžarska, Jugoslavija... Sovladar :ov :Anglija, Nemčija, Zahodna Poljska, Danska, Palestina, Sirija, Italija južno od Neaplja

Če gledamo tvojo analizo izpred let, se kar dobro nakazuje.

He, he nisem še pomislila na Tunizijo. Trenutno se z željami (kaj več žal odpade) nagibam k Bora-Bori, Havajem, Sejšelom in podobnim destinacijam :D

Hehe Tejka

vladar tvoje 4 hiše /dom/  je Venera - v ribah /majhno otočje/ - kvadrat Neptun /otočki/ v peto - ljubezen
vkleščeno znamenje Škorpijon - Pluton /temnopolti, cigani, druga vera/ - konjunkcija Luna /dom/ - kvadrat Jupiter /tujina/ v 12 hiši /otočje/

drugi mož 9 hiša - v znamenju Rib

;)

Tkole no na kratko ;)

Zdaj pa študiraj

No v glavmen ti potrjujem analizo ;D ;D ;D ti pa takrat niti slučajno nisem verjela :embarrassed:
 :-* :-* :-*

;D uživaj
www.Astro-Star.net

Offline TTasa

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #55 on: January 08, 2014, 04:04:30 PM »
ha ha ha...punce, ste me nasmejale....prebrala vse....revolucionarne želje so me minile....že pred leti....ne vidim vica v tem....zato se mi zdi, da se bom tistemu delu sveta še mal izogibala....če pa slučajno začnem špilat loto in zadanem, pol bi šla mogoče v pakistan pogledat....sem pa tud že razmišljala, da bi na kakšni ladji duhov plutala gor pa dol po oceanih....sam ne vem, kako bi ladjo prepričala, da bi bla na izbrani lokaciji....se tud men zdi, da bi me hitro zadela potreba po psihiatriji....kr brez substanc.....slovenija je pa zame plac za popolno notranjo transformacijo....da ne rečem, do kje je mam.... >:D......i'm sick of it......

Offline TTasa

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #56 on: January 08, 2014, 05:08:45 PM »
ahhhh....zame najugodnejša poslovna linija poteka od grenlandije, preko atlantika (med j ameriko in afriko) do antarktike...na njem se seveda ne nahaj nič....obeta silne poslovne priložnosti (s kiti in delfini, verjetno)...srečanja z ljudmi, ki bi podprli moje poslovne ideje/projekte (mečarice, skati, globokomorske pošasti....al pa mogoče una barka duhov iz filma pirati s karibov)......komentar ni potreben.....

najugodnejše mesto se nahaja rahlo severno od meje med severnim in južnim atlantikom....mogoče mi kdo podari staro odsluženo naftno ploščad, pa da jo sidram u tistem ugodnem krogcu....pol pa tam prirejam razne akcije, razstave, delavnice in kar je še ostalega.....spotoma pa pišem ubrisane zgodbe....res nekaj bolšega..... :laugh:

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #57 on: January 08, 2014, 09:09:02 PM »
ahhhh....zame najugodnejša poslovna linija poteka od grenlandije, preko atlantika (med j ameriko in afriko) do antarktike...na njem se seveda ne nahaj nič....obeta silne poslovne priložnosti (s kiti in delfini, verjetno)...srečanja z ljudmi, ki bi podprli moje poslovne ideje/projekte (mečarice, skati, globokomorske pošasti....al pa mogoče una barka duhov iz filma pirati s karibov)......komentar ni potreben.....

najugodnejše mesto se nahaja rahlo severno od meje med severnim in južnim atlantikom....mogoče mi kdo podari staro odsluženo naftno ploščad, pa da jo sidram u tistem ugodnem krogcu....pol pa tam prirejam razne akcije, razstave, delavnice in kar je še ostalega.....spotoma pa pišem ubrisane zgodbe....res nekaj bolšega..... :laugh:

;D ;D ;D pa kaj ta črta ne zadane ob noben otok ali kaj podobnega ;D ?

Moja astro karta

Offline TTasa

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #58 on: January 08, 2014, 11:45:05 PM »

;D ;D ;D pa kaj ta črta ne zadane ob noben otok ali kaj podobnega ;D ?

o ja...točno dva sta....mogoče trije....faial, pico island in san jorge....po moje jih še reševalci križank ne poznajo....bom šla ob priliki pogledat, komu sploh pripadajo...dva sta celo naseljena...za tretjega pa to ni zihr....zgleda pa to približno tako ko kakšna morska vukoj*.....

evo, sm šla še enkrat čekirat....zna bit, da pašejo k portugalski....do prve obale je cca 2000  km....res spodbudno :P

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #59 on: January 09, 2014, 12:05:51 AM »

:laugh: :laugh: :laugh: Menda bi lahko bila hotelska komedijantka ;D :laugh:
Tranziti in progresije
Solarna