oho....zdej vidla...tea hvala za odgovor....opazla sem ga, ko sem hotela podat informacijo....končno najdla na astro.com.....

....AstroClick Travel.....in ti nariše celo karto....pol pa lohk klikaš po mili volji in iščeš....no, recimo, da je to tud en kos informacij....me zanima, kaj boste še ostali rekli
u praksi je pa tako....od nekdaj me mika u tople kraje...ker zimo resnično slabo prenašam....in nekatere od omenjenih držav, bi mi klimatsko ful sedle....problem je le v tem, da mam urana na asc.....in se mi zdi, da se ne bi glih strinjal z muslimansko naravnanostjo...ter bi me po vsej verjetnosti dokaj hitro neslavno (po)končali....vsekakor sta mi ljubši anglija in irska....mam magnetke nanju...(na astro.com mi kaže, da so odlične za upokojitev...no, nekateri deli....pa tud za kakšne čist sco zadeve...sploh take, ki se tičejo venere in lilit v sco...

....).....
sicer sem pa na astro mal klikala na različne kraje po svetu.....in se narežala....najboljši lokaciji za posel in privat lajf se namreč nahajata usred ničeg i ništa....u nekih tundrah in stepah bogu zad za ritjo....res poezija....

....mislim, da sem ob pisanju poslovnega plana za ta lajf mela na nosu rožnata očalca....in zihr majo tam gor tud kakšne čudne substance.....zdej pa dost heca....me prav zanima, kakšne rezultate boste dobili ostali....glede na to, da mate dost znanja iz astro scene...ker sem radovedna, kako se zadeva prekriva s karto iz astro.com.....
hvala za vse odgovore in komentarje....se učim in z veseljem preberem.....