Dragi moji,
v dar sem dobila nove karte, s katerimi se še spoznavam, so me pa spodbudile k temu, da odprem novo temo, kjer bi z vami rada razpravljala o tem, kdo pravzaprav smo in predvsem, če si upamo biti vse to kar smo in uporabljati vsa znanja, potenciale in darove, ki jih prinašamo s seboj.
Sama sem se velikokrat v preteklosti spraševala, kaj je moj življenjski namen in smisel te inkarnacije, pa predvsem na začetku procesa iskanja smisla le tega iskala v visokoletečih ciljih in življenjskem poslanstvu tipa: pomagati drugim, doseči nekaj pomembnega na kakem področju, uspeti v življenju... pa je bilo vse to tako zelo usmerjeno na ven, stran od same sebe.
Zdaj vse bolj spoznavam, da je pomembno le eno, da je moj življenjski smisel in poslanstvo v bistvu zelo preprosto - biti to kar v bistvu sem, upati biti to kar sem - tako zelo preprosto, pa tako zelo težko.
Opustiti naučene vzorce, omejitve ki si jih postavljam sama in omejitve, ki jih postavljajo drugi pa nanje pristajam, ker še ne znam ali zmorem drugače, ker ne upam biti drugačna, kdo bi vedel.
Karte "A new Earth - Awakening to your Life's Purpose" in njihova sporočila nam bodo pomagale pokazati tista zrna resnice, ki nam bodo povedala, kje in zakaj smo se zataknili na svoji poti do sami sebe.