Author Topic: Ali upam biti to kar sem?  (Read 35394 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
Re: Ali upam biti to kar sem?
« Reply #15 on: January 29, 2012, 08:49:22 PM »
jaz tudi prosim za eno kartico  ;)

Ego, ego, ego ...
Predvsem vedi, da ego ni to kar ti resnično si, ko si upaš biti "nihče, nepomembna", takrat se uglasiš z energijo vesolja in kar egu izgleda šibkost, je resnična moč, ki te naredi veliko.
Duhovna resnica je diametralno nasprotna vrednotam naše sedanje kulture, ki jih brezglavo sprejemamo kot svoj smerokaz.
Poišči stik s svojim tresničnim bistvom in dovoli mu, da te vodi.

najlepša hvala!  :)

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #16 on: January 29, 2012, 08:51:53 PM »
Nensi, tudi jaz bi prosila ...

Naj naslednji korak, ki ga boš naredila ne izgleda neizogiben, naj bo tvoja zavestna izbira, bodi zavestna vsak trenutek, ko kaj delaš in ne izmikaj se prevzemanju odgovornosti za to kar delaš s tem, da se tolažiš da to moraš storiti, ker to hoče nekdo drug.
Izbira ali ne-izbira je tvoja, odgovornost za to kar delaš ali in predvsem to, kar zamujaš ker nisi zvesta sebi, pa tudi.

Papa  :-*

Offline Ametist

• Uporabnik
  • **
« Reply #17 on: January 29, 2012, 08:53:28 PM »
Sem kar čutila sem pogledat.... :-*.... Poslušam intervju z znano regresoterapistko Dolores Cannon. Pravi, da smo edini kreatorji sreče, zdravja in uspeha sami. Kaj bi se moralo zgoditi, da bi v sebi začutili to veliko moč, ki jo imamo......
...do takrat, ko nam bo jasno, pa nam seveda pomagajo angeli v človeški obliki s sporočili :)

Lepo prosim za eno :)

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #18 on: January 29, 2012, 08:58:18 PM »
Nensi če si pri volji prosim še zame  :-*

Ko si boš resnično upala začutiti svoje pravo bistvo, samo sebe, takrat šele boš postala spet cela, občutek, da ti nekaj manjka bo izginil. Dokler nisi to kar si, se lahko čutiš ni počutiš le v drobcih.
Izstopi iz bitke za moč, ni potrebno da vedno reagiraš na ego drugih in se zapletaš v zgodbe, ki niso tvoje. Kontroliraj svoje misli, ker tvoje misli kreirajo tvojo realnost.
Cmok  :-*

Offline Luna

• Mojster
« Reply #19 on: January 29, 2012, 09:02:41 PM »
O kako fajn tema!

Ko bo časin volja, bi še jaz prosila zakarto :)

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #20 on: January 29, 2012, 09:03:27 PM »
Nensi, jaz se tudi priporočam, prosim  :-*
9ZK 674

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #21 on: January 29, 2012, 09:04:59 PM »
Še zame prosim  ;)

Ko veš da imaš prav to samo sprejmi, potreba po zunanjem odobravanju in ploskanju, ki jo tako nujno potrebuješ te oddaljuje od tvojega bistva, krepi tvoj ego. Ker ko na mentalnem nivoju nujno hočemo imeti prav, to pomeni, da mora nekdo drug imeti narobe, da bi bile stvari v ravnovesju. In bitka se začne ali pa nadaljuje, ujameš se v bitko za moč, ki te oddalji od tega, kar je tvoja pot.

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #22 on: January 29, 2012, 09:12:26 PM »
Sem kar čutila sem pogledat.... :-*.... Poslušam intervju z znano regresoterapistko Dolores Cannon. Pravi, da smo edini kreatorji sreče, zdravja in uspeha sami. Kaj bi se moralo zgoditi, da bi v sebi začutili to veliko moč, ki jo imamo......
...do takrat, ko nam bo jasno, pa nam seveda pomagajo angeli v človeški obliki s sporočili :)

Hvala srce  :-*
Ne obstaja nič takega kot "moje življenje" ali pa, ko se zdi da nam gre vse narobe "nimam življenja", ker ti si življenje samo, že samo s tem, da si, ti in življenje sta eno.
Kako bi torej lahko izgubila življenje ali njegov smisel? Kako bi lahko izgubila to kar ti si, mogoče si le izgubila stik s svojim pravim bistvom, ker ga tako vztrajno iščeš zunaj sebe.
Da si cela, ti ni treba biti popolna, popolna si taka kot si in zato ker si.
Rada se imej in šele potem te bodo imeli radi tudi drugi, ko jim boš zgled. Objemi se in ceni se.
Objem  :-* :-* :-*

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #23 on: January 29, 2012, 09:19:07 PM »
O kako fajn tema!

Ego ne ve, da je izvor vse energije v tebi, zato te vodi, da jo išči zunaj sebe. To kar iščeš zunaj sebe pa ni tvoje bistvo, ampak zunanje oblike, pohvale, priznanja, občudovanje drugih, ki te nahrani le za trenutek, le navidezno, tvoje bistvo pa ostaja prazno in podhranjeno.
V sebi poišči svoj izvor moči in ga začuti in aktiviraj, čaka te, ko se boš spoznala in priznala sama, šele takrat te bodo priznali tudi drugi. Takrat ti pa to sploh ne bo več pomembno  8)

Offline Ametist

• Uporabnik
  • **
« Reply #24 on: January 29, 2012, 09:26:35 PM »

Ne obstaja nič takega kot "moje življenje" ali pa, ko se zdi da nam gre vse narobe "nimam življenja", ker ti si življenje samo, že samo s tem, da si, ti in življenje sta eno.
Kako bi torej lahko izgubila življenje ali njegov smisel? Kako bi lahko izgubila to kar ti si, mogoče si le izgubila stik s svojim pravim bistvom, ker ga tako vztrajno iščeš zunaj sebe.
Rada se imej in šele potem te bodo imeli radi tudi drugi, ko jim boš zgled. Objemi se in ceni se.

Hvala angel z angelskim pogledom in lahko noč :-* :-* :-*

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #25 on: January 29, 2012, 09:26:50 PM »

Velika in pomembna dejanja se rodijo iz navidezno majhnih začetkov in korakov.
Naše življenje je sestavljeno iz neštetih "majhnih" korakov in dosežkov, seštevek vseh nas dela velike.
Ko sodeluješ z drugimi, ni pomemben zunanji blišč in kako dobro igraš vlogo, ki so ti jo namenili ali ki si si jo izbrala sama, važno je, da ne pozabiš biti iskrena in biti to kar si. Ker ko želiš biti to kar nisi, izgubiš to kar v resnici si, sebe.

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #26 on: January 29, 2012, 09:28:49 PM »

Hvala angel z angelskim pogledom in lahko noč :-* :-* :-*

Prosm, hvala tebi in lepo noč  ;)

Offline Luna

• Mojster
« Reply #27 on: January 29, 2012, 09:33:06 PM »
O kako fajn tema!

Ego ne ve, da je izvor vse energije v tebi, zato te vodi, da jo išči zunaj sebe. To kar iščeš zunaj sebe pa ni tvoje bistvo, ampak zunanje oblike, pohvale, priznanja, občudovanje drugih, ki te nahrani le za trenutek, le navidezno, tvoje bistvo pa ostaja prazno in podhranjeno.
V sebi poišči svoj izvor moči in ga začuti in aktiviraj, čaka te, ko se boš spoznala in priznala sama, šele takrat te bodo priznali tudi drugi. Takrat ti pa to sploh ne bo več pomembno  8)

Hvala :-* Ego res nagaja...

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #28 on: January 29, 2012, 09:38:31 PM »

Velika in pomembna dejanja se rodijo iz navidezno majhnih začetkov in korakov.
Naše življenje je sestavljeno iz neštetih "majhnih" korakov in dosežkov, seštevek vseh nas dela velike.
Ko sodeluješ z drugimi, ni pomemben zunanji blišč in kako dobro igraš vlogo, ki so ti jo namenili ali ki si si jo izbrala sama, važno je, da ne pozabiš biti iskrena in biti to kar si. Ker ko želiš biti to kar nisi, izgubiš to kar v resnici si, sebe.

Čudovito.

Hvala, nensi  :-*
9ZK 674

Offline Daia*

• Mojster
  • La Vita č Bella...
« Reply #29 on: January 29, 2012, 09:43:29 PM »
Še zame prosim  ;)

Ko veš da imaš prav to samo sprejmi, potreba po zunanjem odobravanju in ploskanju, ki jo tako nujno potrebuješ te oddaljuje od tvojega bistva, krepi tvoj ego. Ker ko na mentalnem nivoju nujno hočemo imeti prav, to pomeni, da mora nekdo drug imeti narobe, da bi bile stvari v ravnovesju. In bitka se začne ali pa nadaljuje, ujameš se v bitko za moč, ki te oddalji od tega, kar je tvoja pot.

Hvala...res je  :-* :-*