Author Topic: REIKI  (Read 28339 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
REIKI
« on: February 12, 2012, 09:05:54 AM »
Aisha je želela svojo sobico za Reiki, zdaj pa veselo čakamo, kaj nam ima povedati in nas naučiti.

Aisha ............
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
Re: REIKI
« Reply #1 on: February 12, 2012, 11:31:35 AM »
U Aisha, me veseli, da bomo izmenjavali znanja, občutke, izkušnje...

Offline aisha3012

• Uporabnik
  • **
« Reply #2 on: February 12, 2012, 04:16:24 PM »
hehe, hvala Tea :)

Rena, sem šele čisto na začetku, naredila sem prvo stopnjo, konec meseca grem na drugo :)

so pa občutki noro dobri, ko to počnem sebi, pa tudi ostalim, se mi zdi, da se moja energija veča, paše mi narediti nekaj zase :)

ti si verjetno že veliko dalje kajne??

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #3 on: February 12, 2012, 08:14:24 PM »
Eh, mislim, da tu ni govora o tem, kdo je bolj daleč...čeprav sem res bila že na 3.stopnji. Je pa tako, da je čisto odvisno, koliko se potem kdo s tem ukvarja. Meni osebno je reiki pomenil način meditacije in to mi je krasno delo. Ker pred tem nekako nisem našla načina, da se umirila v meditaciji. Lepo, da tako uživaš v tem.

Offline sandry_ca

• Mojster
  • Ste bitje svetlobe, ljubezni in inteligence. <3
« Reply #4 on: February 14, 2012, 02:00:28 AM »
oooo kok sem vesela, da se je tut tema o reiki-ju odprla  :D
jst ne dolgo nazaj naredila 2 stopnjo... že razmišljam o 3. stopnji...občutki so fenomenalni  :P :laugh:

Offline aisha3012

• Uporabnik
  • **
« Reply #5 on: February 15, 2012, 08:38:13 PM »
hej sandry_ca - dobrodošla v "moji" sobici :D

daj povej, kako je kaj na 2. stopnji? kakšni so občutki? koliko časa si počakala med 1. in 2.? in koliko si dejansko prakticirala n a 1. stopnji? Delaš že na drugih?

Rena - tudi jaz sem se za reiki odločila predvsem zaradi samozdravljenja in morda načina umiritve uma... je potrebno... delam po filingu... občutki so dobri, pomirjujoči...

sem imela pa eno izkušnjo, bom vesela, če katera pove, če jo je imela sama. zaradi bolezni delam predvsem samozdravljenje in sem zadnjič imela eno tako spooky izkušnjo... polagam roke, na vseh čakrah kar mirno, kronska se je odprla toploti, pri vsaki lepe misli, si govorim pozitivne stvari, sem čisto zbrana, jasnih misli, jasnih prošenj... pridem do trebušne in faaaaaaaaaaaaaaaaak... v sekundi se mi odvije pred očmi nek film. ne znam prav opisat. kot, da bi se mi pred očmi odvrtel neki stari film, v katerem sta nastopala moški in ženska. to je vse kar vem. podobe so hitro menjavale pozicije, kot hitri posnetek. ne morem prekinit posnetka, ne morem misliti na nič drugega, vse ostalo je izpuhtelo. dokler nisem rok premaknila. Spomnim se samo podobe svetlolase ženske z očali in moškega, vse ostalo je zbledelo. pri premiku na naslednjo čakro so bile misli spet jasne, prošnje glasne, skratka vse kot prej. hmmmmmm?! nad glavo pa taki vprašaj?!?!?!!?

:) bom vesela mnenja...

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #6 on: February 15, 2012, 10:13:22 PM »
Aisha, kot veš se z reikijem, ki naj bi ga izvajali v alfa stanju, gotovo prestavimo v stanje vibracij, ki so višje od materialne ravni. S tem postanemo odprti, dovzetni na vseh nivojih oziroma vseh ravneh naše avre. S tem spodbudimo energetsko harmonijo, hkrati pa sproščamo energetske blokade, ozaveščamo in odpravljamo negativne čustvene in miselne vzorce.

Glede na to, da se ti je "filmček" odvrtel na drugi čakri, menim, da moraš premisliti, kaj na tej čakri se je "zbudilo".

Citiram: "druga čakra je sedež primarnih čustev, kot so strah, žalost, jeza, veselje, čutenje... Začne se razvijati pri otroku, ko se začne zavedati svoje okolice, začne se izgradnja lastne identitete. Takrat otrok "naloži" prve slabe izkušnje, negativne čustvene vzorce.. V življenju negativne občutke dostikrat potisnemo v podzavest...

Premisli...česa se bojiš...koga lahko izgubiš...koga si zgubila, pa sedaj ne moreš zaupati...kdo te je zapustil...katerega dela same sebe ne izražaš...kdo te je v otroštvu prizadel...itd ...itd...

Offline aisha3012

• Uporabnik
  • **
« Reply #7 on: February 15, 2012, 10:27:14 PM »
mhm, bom pobrskala, zgodilo se je pa na trebušni, torej tretji... nenavaden mi je bil film... kot bi bil nekdo pomemben zame... mnja, čakam, da se mi odkrijejo vodniki :) mogoče bodo oni vedeli povedati kaj več...

Offline sandry_ca

• Mojster
« Reply #8 on: February 15, 2012, 10:41:28 PM »
Ojla :)

V 1.stopnji sem bol prakticerala na sebi... bomagala sem tudi svojemu kužku, ki je imel nategnjene kolenske vezi. Pa svoji mami sem naredila en tretma.
Sedaj v 2.stopnji, se mi je povečala intuicija, in tudi ko sem v bližini nekoga, ki rabi zdravljenje, roke takoj postanejo tople. Opazila sem tudi da ljudje iz mojega življenja odhajajo...ker očitno jim ne odgovarjajo energije, nekateri odnosi so se izboljšali..aja pa tretje oko deluje na polno :D
Drugač pa delam sedaj bolj po čakrah, kolegici sem naredila, mami, fantu in kužku :) pa seveda sebi. Simboli v drugi stopnji so super. Od 1 do 2.st sem počakala cc 2 meseca. Skratka uživam v tem. :)

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #9 on: February 15, 2012, 10:42:14 PM »
Aha, na tretji. No sej, tretja je nadgradnja druge, še bolj poudarek na čustvih. Kadar se ustrašimo, nas kar "zvije" točno na tem predelu... skratka...ti kar nadaljuj in se ti bo odpiralo.

Offline aisha3012

• Uporabnik
  • **
« Reply #10 on: February 15, 2012, 10:44:18 PM »
hvala Rena :) bom...

Offline sandry_ca

• Mojster
« Reply #11 on: February 15, 2012, 10:57:10 PM »
hvala Rena :) bom...

Aisha kje pa si delala reiki?

Offline aisha3012

• Uporabnik
  • **
« Reply #12 on: February 16, 2012, 08:16:35 PM »
jaz sem delala v mb, pri mami od najboljšega prijatelja, ti??

a mi poveš malo več o trejem očesu? kakšna opažanja, občutki? jaz pri sebi opažam izboljšanja na nekaterih področjih, tako, da upam, da bo naslednja stopnja prinašala samo še izboljšanje :)

Offline sandry_ca

• Mojster
« Reply #13 on: February 17, 2012, 01:42:58 AM »
Jst sm delala pri Božidarju A. Kolerič... super oseba.
Hmmm glede tretjega očesa..ja full se mi je razvil čut za jasnovidnost, ponoči sanjam stvari, ki se mi dejansko zgodijo.
Mal strašno ampak gre :D Pa intuicija se mi je fulll povečala...pa skos me zgečka v predelu trejtega očesa in ob tem imam dostikrat vrtoglavice in glavobole, občasi res neprijetno.

Offline aisha3012

• Uporabnik
  • **
« Reply #14 on: February 17, 2012, 01:45:40 PM »
se pustim presenetit :) a vodnike si že srečala?! :)