Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Dragi moji,glede na to, da se približuje moj izlet v London, predlagam, da če kdo želi, mu lahko prinesem kakšne kristale, ki jih v Sloveniji ni moč dobiti. Premislite in če se komu kaj zahoče, mi sporočite.
Če je gratis, bi jaz raje kakšno kilo zlata..
Quote from: sasa on April 25, 2012, 08:57:52 AMDragi moji,glede na to, da se približuje moj izlet v London, predlagam, da če kdo želi, mu lahko prinesem kakšne kristale, ki jih v Sloveniji ni moč dobiti. Premislite in če se komu kaj zahoče, mi sporočite.Kakšen spominek z angleško zastavo ( vžigalnik....hahaha)
Quote from: sasa on April 25, 2012, 08:57:52 AMDragi moji,glede na to, da se približuje moj izlet v London, predlagam, da če kdo želi, mu lahko prinesem kakšne kristale, ki jih v Sloveniji ni moč dobiti. Premislite in če se komu kaj zahoče, mi sporočite.Saška, čaroitke bi imela, če bodo lepi. Za drugo bom še razmislila in ti sporočim. Kdaj boš gor, ker grem na sejem kristalov v Tržič in bom zagotovo kaj nabavila tudi tam.
Quote from: sasa on April 25, 2012, 08:57:52 AMDragi moji,glede na to, da se približuje moj izlet v London, predlagam, da če kdo želi, mu lahko prinesem kakšne kristale, ki jih v Sloveniji ni moč dobiti. Premislite in če se komu kaj zahoče, mi sporočite.Quote from: colts on April 25, 2012, 10:10:13 AMČe je gratis, bi jaz raje kakšno kilo zlata.. Pa če se tega veliko nabere, lahko kaj pomagam nest.