Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

Spročila magičnih palčkov

<< < (13/22) > >>

Opal:

--- Quote from: sandry_ca on March 29, 2012, 12:04:43 PM ---
--- Quote from: Opal on March 29, 2012, 12:01:11 PM ---Prosim za sporočilce   :)

--- End quote ---

uu ti imaš že tako lepo uro posta..da ti že to veliko pove  :laugh:

USTVARJALNOST; Ne dvomi, samo oprimi se za stvari v katerih uživaš. Izkoristi svoj skriti talent, brez strahu! Delaj to kar si ti želiš, ter se ne oziraj na ostale. :-*

--- End quote ---

oooo pa res  :) urca posta  8)
hvalaaa  :-*
ja, skriti talent, res je, in ja, se preveč na druge oziram  ::)

Rena:

--- Quote from: sandry_ca on March 29, 2012, 12:05:29 PM ---
--- Quote from: Rena on March 29, 2012, 12:01:21 PM ---Dragi palček, kakšno sporočilo imaš zame?  :-*

--- End quote ---

He he Rena..tut tvoja ura posta je božanska  :laugh:

PALČEK VARUH; Prav ta trenutek stoji ob tebi tvoj palček varuh, ki te varuje pred negativnimi vplivi, pred tvojimi negativnimi mislimi. Vliva ti voljo, zadovoljstvo, ter te obdaja z zeleno božansko barvo narave, ter samega gozda. :-*

--- End quote ---

Iiiii, hvala. Z Opal sva istočasno tipkali, ko sem že skoraj oddala, dobila opozorilo, da je vmes nekdo drug oddal post. Tako da obe v angelskih številih  ;D.
Hvala dragi Palček varuh, to potrebujem. In hvala Sandry_ca  :-*  :-*  :-*.

Tea:
Jaz tudi prosim

sandry_ca:

--- Quote from: Tea on March 29, 2012, 02:17:15 PM ---Jaz tudi prosim

--- End quote ---

PALČKOVA BLAGINJA; Tvoja pot je posuta z blaginjo, ki te spremlja prav na vsakem koraku. Bodi miren/mirna in hvaležen/hvaležna v srčku, saj imaš ogromno oporo in podporo palčkov, ter tvojih vodnikov. :-*

Tea:

--- Quote from: sandry_ca on March 29, 2012, 02:18:56 PM ---
--- Quote from: Tea on March 29, 2012, 02:17:15 PM ---Jaz tudi prosim

--- End quote ---

PALČKOVA BLAGINJA; Tvoja pot je posuta z blaginjo, ki te spremlja prav na vsakem koraku. Bodi miren/mirna in hvaležen/hvaležna v srčku, saj imaš ogromno oporo in podporo palčkov, ter tvojih vodnikov. :-*

--- End quote ---

Juhej, jupi, juhej ..........hvala

In tako dobra beseda blaginja.
Sem ugotovila, da sem thetkala obilje, pa se je to nabiralo poleg kam drugam tudi okrog moje riti  ;D :P
Hvala :-*

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version