Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet
Spročila magičnih palčkov
Tea:
--- Quote from: Tea on March 29, 2012, 02:20:11 PM ---
--- Quote from: sandry_ca on March 29, 2012, 02:18:56 PM ---
--- Quote from: Tea on March 29, 2012, 02:17:15 PM ---Jaz tudi prosim
--- End quote ---
PALČKOVA BLAGINJA; Tvoja pot je posuta z blaginjo, ki te spremlja prav na vsakem koraku. Bodi miren/mirna in hvaležen/hvaležna v srčku, saj imaš ogromno oporo in podporo palčkov, ter tvojih vodnikov. :-*
--- End quote ---
Juhej, jupi, juhej ..........hvala
In tako dobra beseda blaginja.
Sem ugotovila, da sem thetkala obilje, pa se je to nabiralo poleg kam drugam tudi okrog moje riti ;D :P
Hvala :-*
--- End quote ---
O pa še ura oddaje je tole potrdila .......
Škratinja Nagaya:
A lahko še jaz pofirbcam? :-*
sandry_ca:
--- Quote from: Pika on March 29, 2012, 02:51:30 PM ---A lahko še jaz pofirbcam? :-*
--- End quote ---
PRIZEMLJITEV; Predstavljaj si, kako skozi svoje noge in podplate poganjaš zdravilne koreninice v središče naše čudovite zamljice Gaie. Pošiljaš ji ljubezen in svetlobo, ter pri tem sprejemaš zdravljenje svoje dušice in srčka. :-*
Škratinja Nagaya:
--- Quote from: sandry_ca on March 29, 2012, 07:13:05 PM ---
--- Quote from: Pika on March 29, 2012, 02:51:30 PM ---A lahko še jaz pofirbcam? :-*
--- End quote ---
PRIZEMLJITEV; Predstavljaj si, kako skozi svoje noge in podplate poganjaš zdravilne koreninice v središče naše čudovite zamljice Gaie. Pošiljaš ji ljubezen in svetlobo, ter pri tem sprejemaš zdravljenje svoje dušice in srčka. :-*
--- End quote ---
Ooo, lepo, hvala! :-*
sandry_ca:
Trenutno imam čas in so mi palčki rekli da je čas da vam podarim kakšno njihovo sporočilce :) Tako da če kdo želi... :-*
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version