tut mene zanima neka stvar, če bo al ne bo,
zato prosim, prosim, prosim, še men.
hvala
Ojej, mogoče sem že utrujena. A pričakuješ kakšna nasprotovanja? Kaže nasprotnike, pogajanja, neke birokratske ovire... Če pa tega ne pričakuješ, ti raje jutri pogledam še enkrat ali pa če bo Maja. Pozdravček.
vsekakor bo držalo Rena
sicer je zame pomemben le razplet, vse ostalo pa je v rokah nekoga drugega
in prav tam prihaja do nesoglasja, nasprotovanja, pogajanja in še kaj...
Tako, da bi še vseen prosila, da pogledaš, ali bo razplet te situacije v moje veselje? (kar dvomim)
Ja, res je odločitev v rokah nekoga drugega. Skoraj bi lahko rekla, da ima samo on možnost, da se tu odloči, kdo drug sploh nima besede. Kakršnokoli vmešavanje ne bi prineslo nič dobrega. Ima ta človek mogoče hude težave s svojim egom, hehe? Glede odločitve in kaj ti bo prinesla ... Kakršnakoli že bo, poskusi jo sprejeti, ker spremeniti je ne moreš. Sploh je ne more spremeniti trpičnenje same sebe, sekiranje in spraševanje, zakaj je tako. Sprejmi, pusti, da gre naprej, to je najlažja pot. In dlje ko se boš otepala, si zanikala, protestirala, težje bo.
...tako presneto resnično!
Ta oseba (gre za starejšo osebo) ima res hude težave s svojim egom.
Ne pusti si svetovati, in samo ona ima prav in nihče drug, pa naj se gre za karkoli.
Kdor se ne strinja z njo...je njen sovražnik!
...pa še hudona je.
Razjeda mi živce in normalno življenje.
Ampak kot praviš...če nekaj nemoreš spremeniti, je bolje da se situaciji prilagodiš. Majn boli.
hvala ti...in lep pozdrav