Author Topic: Tarot XIV. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 109499 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
Re: Tarot XIV. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #375 on: August 01, 2012, 09:35:55 PM »
Glede na stresno dogajanje v zadnjem času... bi prosila za en vpogled...
In sicer dve vprašanji:
1. kako naj ravnam v tej situaciji? Se mi zdi, da sem naredila, kar sem lahko, ostalo je v božjih rokah... Nimam več kaj.
2. v velikem pomanjkanju energije in zmedi skušam poslovno speljati, kolikor lahko. Mi bo sploh uspelo prit tja, kamor nameravam it po 20.8.?

Hvala!  :-*

Draga Pika, preberi prvi stavek: Se mi zdi...da sem ...Brez kart ti rečem, pa ne zameri, saj iz svojih izkušenj to poznam...želiš, da ti nekdo potrdi, da ne rabiš več česa, ker si naredila vse...a to je situacija, ki je ne moreš kar mirno sprejeti in oditi naprej. Karte pa pravijo, da se v tej situaciji res bolj drži razuma kot srca, za druge. Vendar ščiti sebe, pa svojim čustva daj prednost. Naredila si veliko, vendar bo vseeno treba še kaj dodati, a si zdaj le vzami čas za počitek. Rešitev situacije je še kar daleč...

Kolikor kaže, ti bo uspelo v biznisu in boš šla na pot  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #376 on: August 01, 2012, 09:39:04 PM »
Hvala, Rena. Natanko tako je. Tej osebi se že kar nekaj časa pomagam prebijat skozi precej težko obdobje. Zdaj je sicer to že skoraj minilo, ampak se sestavlja naprej. Išče nov način življenja, novo pot. Upam, da bo rezultat čim boljši. In najbrž bom še sodelovala zraven, glede na tole zbližanje ...

No super Maja. Sicer kaže, da šele razmišlja, še kar gleda kam in kako... Pri trojki recimo stopi že na pot, a se po poti ustavlja in premišlja...je pa tako, da dokler ne bo v sebi začutila tistega: tako, zdaj imam pa dost....ne bo šla naprej.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #377 on: August 01, 2012, 10:35:27 PM »
Glede na stresno dogajanje v zadnjem času... bi prosila za en vpogled...
In sicer dve vprašanji:
1. kako naj ravnam v tej situaciji? Se mi zdi, da sem naredila, kar sem lahko, ostalo je v božjih rokah... Nimam več kaj.
2. v velikem pomanjkanju energije in zmedi skušam poslovno speljati, kolikor lahko. Mi bo sploh uspelo prit tja, kamor nameravam it po 20.8.?

Draga Pika, preberi prvi stavek: Se mi zdi...da sem ...Brez kart ti rečem, pa ne zameri, saj iz svojih izkušenj to poznam...želiš, da ti nekdo potrdi, da ne rabiš več česa, ker si naredila vse...a to je situacija, ki je ne moreš kar mirno sprejeti in oditi naprej. Karte pa pravijo, da se v tej situaciji res bolj drži razuma kot srca, za druge. Vendar ščiti sebe, pa svojim čustva daj prednost. Naredila si veliko, vendar bo vseeno treba še kaj dodati, a si zdaj le vzami čas za počitek. Rešitev situacije je še kar daleč...

Kolikor kaže, ti bo uspelo v biznisu in boš šla na pot  :-*

Najlepša hvala, Rena.
Utrujeni smo vsi skupaj. In ne, ne morem kar mirno sprejeti.  Zavedam se, da je rešitev situacije še daleč, počitek pa rabim, to pa vsekakor.  ???

No super, sem vesela za biznis.  :D

Hvala!  :-* :-*

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #378 on: August 02, 2012, 08:52:48 AM »
Lep pozdrav!

Če bo katera pri kartah bi lepo prosila za vpogled in sicer na področju šole in kariere.
1. Kako kaže s kakšno službo v bližnji prihodnosti? Se bo našlo kaj?
2. Kako kaže z odhodom v tujino z januarjem na obvezno izmenjavo? Bodo finance vzdržale?
3. Kako kaže s študijem na splošno in ali se bom kmalu prilagodila novemu okolju?
4. Kako bo z mojim partnerstvom v prihodnje glede na prihajajoče spremembe?
5. Uspeh na mednarodnih tekmovanjih?

Za vpogled vnaprej najlepša hvala!  :-*

1. Veš, da se tale služba lahko prav hito pokaže ...
2. Ja, finance bodo. Kar zdaj se moraš že finančno pripravit na to. Dosledno varčuj.
3. Kako se boš prilagodila okolju, jep a povsem od tebe odvisno in od tvojega razmišljanja. Karte pokažejo, da se boš mogla prisilit, da se boš prilagodila, ker se znaš kar oklepati obstoječega stanja, kar bi te potem dušilo.
4. Malo osamljenosti, negativnih čustev, ki si jih sama zadajaš ... Ampak s potrpežljivostjo in zrelim pristopom, bo vse OK. Veliko veselje po ob koncu tega obdobja, če ga uspešno "sfurata".
5. Za supeh vztrajaj. Ne misli, da nisi sposobna, da ne boš zmogla. Ne odnehaj tik pred uspehom.

Maja, najlepša hvala za vpogled. Včasih tko poveš k bi ble moje besede :) sploh tle glede partnerstva so me tvoji trije stavki kr prsill k nasmešku..res znam učasih čis sama poskrbet za te moje filinge. :)

Hvala še enkrat in povem kako in kaj bo! ;)  :-*

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #379 on: August 06, 2012, 09:28:03 AM »

Rena,
lahko, prosim, še meni pogledaš, ali se mi s septembrom obeta kakšna služba ali kasneje? Prošnje pošiljam itd., ampak, saj veš ...
Malo me je začelo najedati vse skupaj ;(

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #380 on: August 06, 2012, 10:16:55 AM »

Rena,
lahko, prosim, še meni pogledaš, ali se mi s septembrom obeta kakšna služba ali kasneje? Prošnje pošiljam itd., ampak, saj veš ...
Malo me je začelo najedati vse skupaj ;(

Takole na hitro, draga, zadnje minute pred odhodom na dopust:
Potegnila sem as mečev, asi pa so simboli novih začetkov. Le da ti ta nov začetek pogojuje "meč", ki pomeni tvoje aktivno delovanje, kako se boš znala postavit zase, kako verjameš vase. Druga karta je pokazala, da se počutiš glede tega nemočno, "zvezanih rok in zavezanih oči". Zato ti predlagam, da okrog tega počistiš svoje notranje dvome, začeš verjeti, da te čaka dobra služba, se sprostiš in prepustiš vesolju, da poskrbi zate ter ne pošiljaš vanj svojih dvomov. Pri pogovorih za službo bodi samozavestna, aktivna, premagaj svoje notranje boje okrog tega.   :-* :-* :-*

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #381 on: August 06, 2012, 10:37:46 AM »

hvala za vpogled  :-*  Uživaj na dopustu  ;)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #382 on: August 16, 2012, 11:17:59 AM »
Pozdravljeni,

jaz pa bi imel eno kratko vprašanje, pa če se mogoče kateremu da na hitro pogledati v karte bi bil zelo hvaležen. Zadnje čase je veliko negotovosti glede mojega ljubezenskega življenja, zato me zanima kako naj bi se vse skupaj izteklo.

Zaljubljen sem v punco, ki ima fanta ampak glede na njen odnos do mene se mi zdi da bi mogoče v prihodnosti bilo kaj iz tega. Ta punca in njen fant imata že kar nekaj časa manjše težave v zvezi, ki pa sta jih do sedaj vedno rešila. Je mogoče kaj upanja ali naj stvari pustim pri miru?

Najlepša hvala in lp

Kralj čaš vsekakor napoveduje, da v ljubezenskem življenju prihaja do harmonije.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #383 on: August 16, 2012, 03:31:58 PM »
Dobila sem ponudbo za "službo" vendar bi to pomenilo odpoved sedanje. Me skrbi, ker nisem ravno prepričana, da je to zame. Sicer bi bila po hitri kalkulaciji vsaj finančno na boljšem, nisem pa 100%

Če je katera pri kartah in pri volji... Hvala :-*
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #384 on: August 17, 2012, 08:33:49 AM »
Khm.
V polnih pripravah na sejem v tujini, živčna, delam od jutra do noči. Imam še pet dni, da opravim mesečno delo, pa sami problemi, crknil avto, mehanik na dopustu, neizvedljiv tisk, da ne naštevam, zdaj pa od danes na jutri najdi sposobneža, ki ti bo vse to zrihtal, po možnosti čez vikend, povrhu še praznih žepov.
Živčki...
Kaj poreče tarot? Bom speljala zadevo in ta sejem al totalno zatarokirala?  :laugh:

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #385 on: August 17, 2012, 08:41:10 AM »
Dobila sem ponudbo za "službo" vendar bi to pomenilo odpoved sedanje. Me skrbi, ker nisem ravno prepričana, da je to zame. Sicer bi bila po hitri kalkulaciji vsaj finančno na boljšem, nisem pa 100%

Nii slaba ponudba. Kakorkoli se boš odločila, ne moreš zgrešit. Čeprav se zdaj bolj obračaš stran od te nove priložnosti. Razmisli.
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #386 on: August 17, 2012, 08:42:14 AM »
Khm.
V polnih pripravah na sejem v tujini, živčna, delam od jutra do noči. Imam še pet dni, da opravim mesečno delo, pa sami problemi, crknil avto, mehanik na dopustu, neizvedljiv tisk, da ne naštevam, zdaj pa od danes na jutri najdi sposobneža, ki ti bo vse to zrihtal, po možnosti čez vikend, povrhu še praznih žepov.
Živčki...
Kaj poreče tarot? Bom speljala zadevo in ta sejem al totalno zatarokirala?  :laugh:

Pika, bo šlo. Saj nisi sama. Zelo srečen izid.
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #387 on: August 17, 2012, 11:29:58 AM »
Khm.
Živčki...

Pika, bo šlo. Saj nisi sama. Zelo srečen izid.
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Hvala!  :-* :-*

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #388 on: August 17, 2012, 04:24:57 PM »

Nii slaba ponudba. Kakorkoli se boš odločila, ne moreš zgrešit. Čeprav se zdaj bolj obračaš stran od te nove priložnosti. Razmisli.

Hvala Maja, razmišljam. Za zdaj sem se odločila, da se vsedem s ponudnico in ji odkrito povem kaj me skrbi in kje mislim da bi se mi lahko zatanilo. Potem pa naprej.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #389 on: August 19, 2012, 06:35:16 PM »
Lepo prosim za vpogled v karte še zame.
Zanima me moški rojen v znamenju bika...ali lahko upam na kaj več kot samo prijateljstvo?
Trenutno je vse na mrtvi točki, ne premika se nikamor....... nič čudnega pri biku...

HVALAA :-*
« Last Edit: August 19, 2012, 06:36:49 PM by Lisa »
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif