Author Topic: Tarot XIV. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 109529 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Tarot XIV. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #300 on: July 12, 2012, 12:05:47 PM »
Hvala Maja. Ja, ja velik vpliv na moža, kar un reče je sveto. Ampak jaz se ne dam  ;D  Mi ni potegnilo, pa pika. Za kake večje izdatke pa itak nisem sploh, iščem druge možnosti zato se ravno nočem zaleteti. Samo če bo kaj tako ugodnega padlo, kot je bila ta parcela bom šla gledat.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #301 on: July 12, 2012, 12:19:27 PM »
Pametno, prav boš ravnala! ;D
9ZK 656

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #302 on: July 12, 2012, 12:53:07 PM »
Lahko še jaz  prosim za en vpogled?? Odprla se mi je ena možnost za delo v tujini..sicer je zadeva še v povojih, ma bi se znala tam do jeseni že zrealizirati. Lahko katera od vaju mojstric na tem področju pogleda kako dejansko kaže? Se zna prijeti ali je bolj samo v besedah? Hvalaaaa :-*
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #303 on: July 12, 2012, 01:33:30 PM »
Lahko še jaz  prosim za en vpogled?? Odprla se mi je ena možnost za delo v tujini..sicer je zadeva še v povojih, ma bi se znala tam do jeseni že zrealizirati. Lahko katera od vaju mojstric na tem področju pogleda kako dejansko kaže? Se zna prijeti ali je bolj samo v besedah? Hvalaaaa :-*

Ja, res je še zelo v povojih ... Nič še ni jasnega. Mora biti pa oseba, ki je prišla na dan s tem predlogom, vanj zelo prepričana. Če boste dorekli, se zna premaknit naprej. Če se boste pa izogibali nadaljnjemu dogovarjanju ali pa ne boste takoj resno zastavili, bo pa vse splavalo po vodi. Precej dela bo potrebnega.
9ZK 656

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #304 on: July 12, 2012, 02:11:07 PM »
Hvala Maja :-* Jap bo treba delat. Predvsem izpilit znanje jezika...vse ostalo pa bo verjetno šlo. Ideja je bila sicer moja, mi je pa oseba na drugi strani pripravljena pomagat.
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #305 on: July 12, 2012, 03:02:08 PM »
No, potem je pa to to. Bila je neka oseba še zraven, pa se včasih malo zalomi. Nanjo se lahko zaneseš brez težav.

Želim ti veliko uspeha!
9ZK 656

Offline sandry_ca

• Mojster
  • Ste bitje svetlobe, ljubezni in inteligence. <3
« Reply #306 on: July 12, 2012, 08:23:53 PM »
Spet jst  :P
Me zanima če je september idelan čas, za izdajo moje knjigice?
Hvala  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #307 on: July 13, 2012, 08:06:38 PM »
Spet jst  :P
Me zanima če je september idelan čas, za izdajo moje knjigice?
Hvala  :-*

Hej Sandri, kakšno pa je trenutno stanje okrog tvoje knjige? Zadevo vidim še v zametkih. Pa ne v smislu, kot da še ni napisana, morda bolj kot da še nisi dobro zapopadla vseh birokratskih organizatorskih oziroma "materialističnih" plati realizacije. Trenutna situacija še ni dovolj blizu uresničitvi, tako tudi za september kaže težave. Morda boš takrat potrebovala pomoč, bodisi duhovno podporo, bodisi prijateljsko, ali pa da bo ta na finančnem področju. Kar dogajalo se še bo na tem področju, tudi pri tebi za izid vitez palic, ki zna biti nemiren, temperamenten. Znabiti da se boš temu področju tudi kaj odrekala, ker boš spet dajala prednost svojim povezanim ljudem... Tako da...deluj naprej...pa bomo videli čez čas, kam se bo nagibala situacija... Zaenkrat kaže še na nekaj težav.  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #308 on: July 13, 2012, 08:10:30 PM »
Seveda boš taka, kar žarela boš. To potrdi tudi Cesarica. In ne pozabi, da je to tvoj dopust, obnašaj se po svoje, ne glede na to, kaj ti bo zapasalo. ;)
Ta odgovor sem pa šele zdaj videla. Ijeeee, hvala  :-*. Brez da bi ga videla, sva se ravno danes odločila, da si bova privoščila malo dražjo varianto. Klinc, če nama je bolj všeč. Če otrokoma dajeva, zakaj ne bi še sebi  :D

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #309 on: July 16, 2012, 09:26:01 AM »

Kaj pa moj nepričakovan dopust, ki se bo zgodil ta vikend z nepričakovano osebo??

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #310 on: July 16, 2012, 11:08:55 PM »
Seveda boš taka, kar žarela boš. To potrdi tudi Cesarica. In ne pozabi, da je to tvoj dopust, obnašaj se po svoje, ne glede na to, kaj ti bo zapasalo. ;)
Ta odgovor sem pa šele zdaj videla. Ijeeee, hvala  :-*. Brez da bi ga videla, sva se ravno danes odločila, da si bova privoščila malo dražjo varianto. Klinc, če nama je bolj všeč. Če otrokoma dajeva, zakaj ne bi še sebi  :D

Prav imata, privoščita si. Si zaslužita pa dokler so še taki časi, da lahko, zakaj ne.  ;)
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #311 on: July 17, 2012, 02:35:42 PM »
Punce mene pa zanima kje ste se učile tarota-same ali ste hodile na kakšno delavnico, tečaj...?
Mika me, da bi se lotila tudi tega področja.
Hvala :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #312 on: July 17, 2012, 03:17:00 PM »
Jaz sem samouk (kot v vseh stvareh).  8)
Kupila sem karte, prebrala malo o pomenu, ampak samo za občutek. Ne držim se napisanih pomenov, ampak interpretiram karte na podlagi občutkov, ki se mi porodijo, ko jih položim. Ker pomen ene in iste karte se lahko glede na vprašanje, zelo razlikuje. Sicer ti pa karta že sama po sebi vse pove ...
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #313 on: July 17, 2012, 03:27:54 PM »
Katere karte pa uporabljaš? Sama imam namen kupiti Mitološki tarot,Juliet Sharman-Burke, Liz Greene.

Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #314 on: July 17, 2012, 03:59:17 PM »
Saj bo vse kul jutri aneda bo :-\
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna