Author Topic: Tarot XIV. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 109748 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Luna

• Mojster
Re: Tarot XIV. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #195 on: June 10, 2012, 08:36:29 PM »
Spet jaz šnofam okoli :D  Torej zanima me, ali je pravi čas, da začnem z novim študijem, čeprav bo kar velik finančni zalogaj. Me pa ta smer zelo vleče, že nekaj časa, se mi zdi, da mi je kar pisano na kožo. Kaj pa karte pravijo, bom zmola, tako finančno, časovno kot tudi sam študij, ki je kar težak?

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #196 on: June 10, 2012, 09:43:32 PM »
Spet jaz šnofam okoli :D  Torej zanima me, ali je pravi čas, da začnem z novim študijem, čeprav bo kar velik finančni zalogaj. Me pa ta smer zelo vleče, že nekaj časa, se mi zdi, da mi je kar pisano na kožo. Kaj pa karte pravijo, bom zmola, tako finančno, časovno kot tudi sam študij, ki je kar težak?
Draga Lunca, že brez kart sem želela odgovoriti, da bo. Sem čutila tvoje navdušenje. Potem sem si pa rekla, pa poglejmo, kako ji bo šlo. Finančno ti zelo dobro kaže, boš zmogla, uspela boš. Časovno kaže, da bo seveda malo težav, pojavljalo se bo malček pesimizma, pa malo boš kdaj obupavala in se ozirala nazaj, ko še nisi imela teh obveznosti. A sporočilo karte je, da moraš dati priložnost študiju in vztrajati. Okrog samega študija: uporabljaj razumski pristop, ne čustven. Imej realistična pričakovanja, ščiti svoje interese, če bo treba...malo bo treba tudi balansirat, enkrat gor in drugič dol...ampak ti kar vztrajno naprej po poti in bo. Veliko volje in tudi sreče  :-*

Offline Luna

• Mojster
« Reply #197 on: June 10, 2012, 09:54:52 PM »
O Rena, hvala ti. Saj globoko v sebi čutim da je to to, ampak vseeno en dvom kljuva, ker sem navajena neke sigurne igre igrat . Joj, se počutim kot ena prvošolka, ki gre prvič v šolo, malo me je strah, v glavnem sem pa čisto navdušena. Hvala za nasvet glede razumskega pristopa, čist direkt zame:) Še enkrat, hvalahvalahvala :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #198 on: June 10, 2012, 10:24:44 PM »
 Ni za kaj, ti kar pogumno na delo  :D :-*

Offline aisha3012

• Uporabnik
  • **
« Reply #199 on: June 11, 2012, 09:05:15 PM »
a se kateri ljubi pogledat - čakam en telefonski klic, a ga bom dočakala?  ::)

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #200 on: June 12, 2012, 06:53:09 AM »

Dvojka čaš. Vsekakor boš.  ;)
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #201 on: June 12, 2012, 09:31:15 AM »
Plis.  :)
Vprašanje: lover.
Hvala!  :-*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #202 on: June 12, 2012, 09:36:52 AM »

Uf, aisha, bo tole paritveni klic?  ;)

Offline Azeleja

• Sp.simbol
« Reply #203 on: June 12, 2012, 10:48:44 AM »
Rena, lepo se ti zahvaljujem  :-*
Torej, napisano za moje trenutno stanje je točno tako kot si napisala, za vnaprej pa vsekakor se še kaj javim pa sporočim kako se bo odvijalo. Bi pa vprašala kaj po domače pomeni patriarhalni odnosi?  Upam, da nisem smešno izpadla  :embarrassed:

Nisi smešno izpadla, prav, da vprašaš. Pater = oče. V prenesenem pomenu je to tradicionalna postavitev družbe, kjer ima glavno vlogo oče oziroma moški. To je torej moška avtoriteta, ki se ji moramo v takšni ureditvi ženske podrediti. Navedla sem več moških oseb: oče, mož, šef v službi...torej karta Cesarja je pokazala, da bo v bližnji prihodnosti poudarek na teh odnosih. Se morda preveč podrejaš, ne znaš postavit zase...se sekiraš in oziraš, kar ti rečejo...itd...

Rena, hvala za pojasnilo. Ja, kaže se  že nekaj v tej smeri, kot si zgoraj opisala za bližnjo prihodnost glede povdarka na teh odnosih.  ???

Offline aisha3012

• Uporabnik
  • **
« Reply #204 on: June 12, 2012, 03:16:33 PM »

hvala majči  :-* :-* sem res že nekoliko na trnih! upam, da bo kmalu, če ne me bo pojedlo :)

kar se pa paritvenega klica tiče - DA BAREM!!! sem že pozabla kaj to je :) kart niti ne upam vprašat kaj kaže to področje, ker se bojim, da bo padlo  - do nadaljnjega nič novega  ;D ;D

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #205 on: June 15, 2012, 08:28:48 AM »

Plis. Mal še potrpi. Sem v gužvi. Hvala  ;D ;)

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #206 on: June 15, 2012, 08:51:03 AM »

Bom jaz upadla.

Kaj pa je narode? Saj se bo javil pa zelo prijazen bo. ;)
Mogoče te te situacije malo preveč vznemirjajo, plašijo in utrujajo. Malo razmisli, zakaj je tako. Kaj je v tebi, da te nonstop polni z dvomi in anksioznostjo.
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #207 on: June 15, 2012, 08:53:07 AM »

hvala majči  :-* :-* sem res že nekoliko na trnih! upam, da bo kmalu, če ne me bo pojedlo :)

kar se pa paritvenega klica tiče - DA BAREM!!! sem že pozabla kaj to je :) kart niti ne upam vprašat kaj kaže to področje, ker se bojim, da bo padlo  - do nadaljnjega nič novega  ;D ;D

Paž mečev je padel za to področje. Ne zaleti se prehitro in ne bodi nestrpna. Ampak v doglednem času novi začetki (Sonce in Norec). Vse bo OK. Samo sprosti se. Če zdaj ni čas za to, pa kaj, znaš izkoristit po svoje. Boš pa potem bolj uživala.  :-*
9ZK 656

Offline Azeleja

• Sp.simbol
« Reply #208 on: June 15, 2012, 09:11:21 AM »
Ali se mi kaže kak premik v odnosu z moškim iz ne tako davne preteklosti?
Trenutno že nekaj časa kot, da je vse poniknilo iz njegove strani.  :(

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #209 on: June 15, 2012, 09:24:52 AM »

Bom jaz upadla.

Kaj pa je narode? Saj se bo javil pa zelo prijazen bo. ;)
Mogoče te te situacije malo preveč vznemirjajo, plašijo in utrujajo. Malo razmisli, zakaj je tako. Kaj je v tebi, da te nonstop polni z dvomi in anksioznostjo.

Moja nagnjenost k negativnemu razmišljanju, s čimer sem si zafurala že marsikaj v življenju, predvsem kar se tiče tipov.  ;)
Res je. Nič ni narobe, še preveč je dobro in še "preveč" mi je naklonjen, javlja se stalno in res ne vem, zakaj bi ob vseh obveznostih z mano zgubljal po cele ure, če mu ne bi res nekaj pomenila.
Ko je dež in me dol tlači nizek pritisk, padam v "razpoloženjske nebuloze", ki mi pačijo sliko do naslednjega sončnega žarka... No zdaj je sonček in spet imam usta do ušes in sem cela vesela in brez problemov s težavami.  :D
Hvala, Maja!  :-*