Author Topic: Tarot XIV. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 109552 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
Re: Tarot XIV. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #480 on: September 14, 2012, 05:03:30 PM »
Rena, lepo bi te prosila za vpogled ... Mentor me noče sprejet, dokler ne naredim še enega preostalega izpita. Rok bo najbrž nekje novembra ali decembra, zavod pa zahteva diplomo prej, sicer vračanje štipendije ... V ponedeljek bom poklicala na zavod in poskušala odložit plačilo še za eno leto. Bo šlo?

Karta, ki je sama padla ven, je Pravica. Zato menim, da se boš morala pogajat s "uradnimi" osebami. Priporočam, da poskušaš v tej situaciji ohraniti mir, čim bolj razumsko in z dejstvi utemeljit svoje razloge za podaljšanje. Mirno, a odločno se postavi zase. Odločno, kot ima Pravica meč v roki, z močjo argumentov - tehtnica in zagovarjanje upravičenosti z dejstvi. Mogoče, da se posvetuj s kakšno pravno osebo, poskusi čim bolj "pravno", argumentirano utemeljiti svoje razloge. Karta, ki sem jo še potegnila, sta Ljubimca. Tako kot zjutraj trojka čaš, karta "praznovanja" oziroma tudi karta prijateljstva, sedaj karta ljubimcev, ki obljublja srečno zvezo. Mora bit  :-* :-* :-*

Offline santa

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #481 on: September 14, 2012, 07:13:37 PM »
Pozdravljena, Rena. Lepo bi te prosila za vpogled  8)

Zanima me, v kateri smeri se bo odvijal odnos s prijateljem, katerega sva po vzponih in padcih dokončno razčistila. Želela bi se mu približati in mu pomagati pri njegovih težavah, a ne vem, kako.

Hvaležna bi bila za vsak nasvet.

Lep pozdrav vsem članom foruma!

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #482 on: September 14, 2012, 08:23:03 PM »
Pozdravljena, Rena. Lepo bi te prosila za vpogled  8)

Zanima me, v kateri smeri se bo odvijal odnos s prijateljem, katerega sva po vzponih in padcih dokončno razčistila. Želela bi se mu približati in mu pomagati pri njegovih težavah, a ne vem, kako.

Hvaležna bi bila za vsak nasvet.

Lep pozdrav vsem članom foruma!

Zdravo, si se skrila nekam vmes  ;). Najprej bi te vprašala: razčistila sta in želela bi se mu približati?

Kolikor so meni spregovorile karte, je on res v fazi nečesa novega, stoji pred neko odločitvijo. Na tej prelomnici bi zanj res bilo dobro, da se posvetuje s kakšno osebo. Vendar se posvet nanaša na izvedbo nekega koraka, morda v zvezi s službo, z nekim projektom, nečim novim pač, kjer mu lahko svetuje oseba, ki je recimo strokovnjak na svojem področju. Dodatna karta pravi, da so te njegove težave bolj z nekim uradnimi oziroma birokratskimi zadevami. Z nekimi pravili in osebami, ki se skrivajo za uradnimi omejitvami, ki niso življenjske.

Pri tebi bolj vidim težavo, da ti je težko, da se moraš odcepiti od tega odnosa. Ni nujno, da je to samo ljubezensko, lahko mogoče na način, da čutiš odgovornost, občutek, da si tista, ki moraš pomagati oziroma ne moreš izpustiti od sebe, da nekdo stopa po svoji samostojni poti. Karta Puščavnika usmerja, da se že ali da se moraš posvetiti sebi, ozreti vase, poglobiti se,  pregledati svoja prepričanja in ravnanja v preteklosti, jih zaključiti. Zaključiti in odpreti novo poglavje. Pri čemer ne pomeni, da se moraš dejansko osamiti, morda lahko najdeš nekoga za pomoč v tem razmišljanju, lahko se najdeš v mirnih sprehodiš, dobri glasbi, skratka, ravnaj zase zdravilno in tolažilno...

Odnos se bo razvijal v "barvah" svečenice, ki pa je popolnoma nepredvidljiva. Zelo pozitivna, poglobljena, filozofska, po drugi strani pa lahko pride do izraza njena druga plat: spletkarska, močna, manipulira... In vendarle, nadalje karte le kažejo na ploden odnos in stabilen izid. Nekako menim, glede na tvojo karto, da boš morala pretresti svoja stališča in pristope, on pa bo tudi moral spoznat, da potrebuje pomoč. V tem primeru bo tudi izid temu primeren.

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #483 on: September 14, 2012, 10:51:11 PM »
Jaz bi tudi nekaj vprašala...ena oseba je enostavno poniknila, pa mi ni jasno. Enkrat je že bilo nekaj podobnega, pa je potem bilo ugotovljeno, da je bilo nekaj na temo rekla kazala....eden je rekel, da sem jaz rekla, da je ona rekla....Je tokrat spet kaj takega ali pač enostavno je samo čas, da se poti razidejo??
Hvalaaaaa :-*
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #484 on: September 15, 2012, 04:58:18 AM »
Tako me mori da prav spat ne morem...

Naj grem ali ne, kaj bo če grem in kaj če ne... Imajo karte kak pameten nasvet zame?
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #485 on: September 15, 2012, 05:23:54 AM »
Odprl sem  15. del in bomo tega dali v penzijo. Na voljo je v sledečem linku.,

http://www.nenavadno.com/forum/index.php/topic,3285.msg154091.html#msg154091
Moja astro karta

9ZK število 858