Author Topic: Tarot XIV. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 109428 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Tarot XIV. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #90 on: May 19, 2012, 06:43:02 PM »
Zdaj pa nimam kart pri sebi ...  :(

Ni panike, bo, ko bo.  ;)
Gre pa za poslovno zadevo.
Ga je kap ruknila al je kaj drugega? Ne duha ne sluha...
Hvala!

Paž diskov. Mislim, da lahko kmalu pričakuješ glas od nejga.  ;)

O, fajn. Hvala, Maja!  :-*

Offline aisha3012

• Uporabnik
  • **
« Reply #91 on: May 19, 2012, 08:22:01 PM »
Sem na hitro vrgla, samo po eno karto za vsako ...

v ponedeljek imam en razgovor za službo, pa me zanima, ali lahko katera pogleda, kako kaj bo? si lahko obetam kaj dobrega ali??

hvala :-* :-*

Zate je padla karta Kolo sreče. Glede na to, bi skoraj lahko upala na dober izid. Če se pa ne bo sešlo s to službo, se bo pa situacija kmalu rezrešila na zelo ugoden način.

Bom rajši nekaj drugega oziroma na drugačen način vprašala...

Kaj je ovira?

Sem bila spregledana  ;D

Padla je karta Cesar. Kaj je ovira? Mogoče ti sama sebi s svojimi normami?

Maja, da se ti le besede pozlatijo... stare službe mam več kot preveč čez glavo... :/  hvala srčica  :-* :-*

Offline sandry_ca

• Mojster
  • Ste bitje svetlobe, ljubezni in inteligence. <3
« Reply #92 on: May 19, 2012, 10:20:38 PM »
Bi prosila za vpogled v situacijo v kateri sem obstala... in me zelo muči, ker res ne morem več tako  ???
Hvala  :-*

Sandri, trenutno situacijo vidim kot, da se nečemu odrekaš. Dosegla si nek položaj, osvojila nek odnos, lahko bi uživala, vendar se moraš zaradi odgovornosti, zaradi dolžnosti, ki jim daješ prednost, morebiti pa celo zaradi vmešanosti neke "tretje" osebe, odreči svojim prioritetam, svojim srčnim željam ali jih vsaj odložiti. Kako naj bi ukrepala? Odgovor: bodi spet ti, posveti se sebi, svojemu telesu, privošči si kakšno masažo, aromaterapijo, privošči si kakšno razvajanje in se ponovno uravnoteži, šele takšna boš lahko spet dajala  od sebe. Izid situacije: ne bodo ravno navdušeni in te ne bodo podprli, na začetku.  Svoje "udobnosti" ne bodo izpustili kar tako iz rok, vendar se ne pusti kaj preveč potegniti v nasprotovanja, ampak sledi sebi. Ne bo kaj resnično hudega, bolj poskus, da bi vse ostalo kot je. Vzami stvari v svoje roke.

jaaaa... to je to...hvala Rena  :-* :-* :-*

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #93 on: May 20, 2012, 08:07:44 AM »
Rena, če boš kaj pri tarotu, času in volji, bi te prosila, če pogledaš, kaj je narobe z mano in mojimi hormoni. Nekaj mesecev že opažam težave, zdaj me je pa izgleda "ornk" usekalo ...
9ZK 656

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #94 on: May 21, 2012, 06:01:57 AM »
Rena, če boš kaj pri tarotu, času in volji, bi te prosila, če pogledaš, kaj je narobe z mano in mojimi hormoni. Nekaj mesecev že opažam težave, zdaj me je pa izgleda "ornk" usekalo ...

Jutro Maja  :D. Karte sem najprej povprašala za tvoje zdravje, nato posebej za hormone, nato še, kaj narediti. Za zdravje sem dobila devetico mečev, huh....Ker je odgovor na vprašanje glede hormonov desetica čaš, pomeni, da je izvor tvojih težav v tvoji notranji zaskrbljenosti, nekih težavah, za katere se ti zdi, da jih ne moreš premagati, se z njimi še nočeš soočiti, neka notranja tesnoba. Poskusi poiskati trenutek tišine, pa magari vzameš pisalo v roke in pišeš trditve in bodi pozorna, okrog katerih trditev se bodo oglasili tvoji "čustveni možgančki" znotraj pleksusa - le ti bodo zavibrirali. Verjetno služba, lahko pa da še kaj... Desetica kelihov za stanje hormonov torej pravi, da je načeloma vse vredu, le urediti je treba čustveno stanje. Ukrepanje: trojka palic. Torej, treba bo na "pot", in sicer na pot spremembe, odprave, tega kar te muči. Po dvojki palic, ko se človek šele zave, da bo treba nekaj spremeniti, je s trojko palic naredil že prvi korak izven hiše. Gleda pot pred sabo, zdaj pa samo še začet hodit. Zato vem, da v bistvu že veš, kaj moraš in si se nagnila v to smer.  :-*

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #95 on: May 21, 2012, 10:38:02 AM »

Jutro Maja  :D. Karte sem najprej povprašala za tvoje zdravje, nato posebej za hormone, nato še, kaj narediti. Za zdravje sem dobila devetico mečev, huh....Ker je odgovor na vprašanje glede hormonov desetica čaš, pomeni, da je izvor tvojih težav v tvoji notranji zaskrbljenosti, nekih težavah, za katere se ti zdi, da jih ne moreš premagati, se z njimi še nočeš soočiti, neka notranja tesnoba. Poskusi poiskati trenutek tišine, pa magari vzameš pisalo v roke in pišeš trditve in bodi pozorna, okrog katerih trditev se bodo oglasili tvoji "čustveni možgančki" znotraj pleksusa - le ti bodo zavibrirali. Verjetno služba, lahko pa da še kaj... Desetica kelihov za stanje hormonov torej pravi, da je načeloma vse vredu, le urediti je treba čustveno stanje. Ukrepanje: trojka palic. Torej, treba bo na "pot", in sicer na pot spremembe, odprave, tega kar te muči. Po dvojki palic, ko se človek šele zave, da bo treba nekaj spremeniti, je s trojko palic naredil že prvi korak izven hiše. Gleda pot pred sabo, zdaj pa samo še začet hodit. Zato vem, da v bistvu že veš, kaj moraš in si se nagnila v to smer.  :-*

Rena, hvala za odgovor. Tudi meni se je nekako tako kazalo, kot si napisala, ampak sem bila že tako obremenjena, da nisem nič več videla. Potem je še moj gledal ... Haha, cela akcija.

Če pogledam malo nazaj ... Zadnji mesec je bilo noro. Od organizacije poroke in poroke same ... Sicer imam vse v lepem spominu, ampak telo najbrž vsako čustveno razbujenje doživlja kot stres.
Imela sem obupne izmene. Menjala sem tako, da sem šla lahko en vikend direkt po službi malo na morje in potem direkt nazaj v službo. Že lahko rečem, da sem šla na dopust, ampak za telo je to spet stres.
Potem sem se spet tetovirala - 5 ur mi je mesaril po hrbtu in sem dva dni po mojem iz hrbta izgubila liter tekočine in ogromno energije - dva dni po tem sem bila kar slaba, vrtelo se mi je in slabo mi je bilo na čase - spet hud napor.
Pa seveda treningi in disciplina pri prehrani - tu je mogoče največji izvor mojih motenj - izgubila sem precej telesne maščobe - potem pa še kaj vmes pride in je to to.

No, da oznanim, danes sem explodirala, ženski devi so končno tu. S skoraj dvotedensko zamudo. In sem prav vesela. Ni najbolje, če se kar ustavi. Smatram, da se bo sčasoma telo navadilo na take razmere in se bo uravnovesilo. Par dni nazaj sem zadevo gledala z nihalom in mi je napovedalo današnji dan, da se zadeva reši.

Spremembe pa vsekakor bodo potrebne - ja, kot prvo v službi. Ampak se kar nič ne premakne,  v obupnih časih smo. V sebi sem že naredila premik, zdaj bo treba še počakati na priložnost, ko/če se bo pokazala ...
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #96 on: May 21, 2012, 10:44:26 AM »
Maja, če boš pri kartah in volji: ljubezen. Zdej mi pa mau ni več nč jasn.  :) Hvala ti.

Danes žal ne bo šlo ... Odhajam domoooov!

Se ne mudi. :)

Hmmm, kaj imaš ti tole? Gre za zvezo ali je še vse bolj v povojih. On mi deluje samozavestno, drzno, malo avanturistično - tip, ki zna narediti vtis, ki si upa, ki si drzne in mu tudi uspe. Misliš, da ravnaš prav, po drugi strani se mogoče obremenjuješ, kaj delaš narobe. Prizadevaš si za vzpostavitev ravnovesja in zveze ... Pomisli, te to izčrpava ali je vredno? Si se preveč oklenila, se bojiš, da če boš pustila vse skupaj, da ti bo priložnost ušla iz rok. Predelaj ta in druga vprašanja. Pomisli s čustvi in z glavo.
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #97 on: May 21, 2012, 10:55:54 AM »

Rena, hvala za odgovor. Tudi meni se je nekako tako kazalo, kot si napisala, ampak sem bila že tako obremenjena, da nisem nič več videla. Potem je še moj gledal ... Haha, cela akcija.

Če pogledam malo nazaj ... Zadnji mesec je bilo noro. Od organizacije poroke in poroke same ... Sicer imam vse v lepem spominu, ampak telo najbrž vsako čustveno razbujenje doživlja kot stres.
Imela sem obupne izmene. Menjala sem tako, da sem šla lahko en vikend direkt po službi malo na morje in potem direkt nazaj v službo. Že lahko rečem, da sem šla na dopust, ampak za telo je to spet stres.
Potem sem se spet tetovirala - 5 ur mi je mesaril po hrbtu in sem dva dni po mojem iz hrbta izgubila liter tekočine in ogromno energije - dva dni po tem sem bila kar slaba, vrtelo se mi je in slabo mi je bilo na čase - spet hud napor.
Pa seveda treningi in disciplina pri prehrani - tu je mogoče največji izvor mojih motenj - izgubila sem precej telesne maščobe - potem pa še kaj vmes pride in je to to.

No, da oznanim, danes sem explodirala, ženski devi so končno tu. S skoraj dvotedensko zamudo. In sem prav vesela. Ni najbolje, če se kar ustavi. Smatram, da se bo sčasoma telo navadilo na take razmere in se bo uravnovesilo. Par dni nazaj sem zadevo gledala z nihalom in mi je napovedalo današnji dan, da se zadeva reši.

Spremembe pa vsekakor bodo potrebne - ja, kot prvo v službi. Ampak se kar nič ne premakne,  v obupnih časih smo. V sebi sem že naredila premik, zdaj bo treba še počakati na priložnost, ko/če se bo pokazala ...

Maja, ko sem malo brala tvoje poste, mi je intuitivno prišlo na misel, da imaš preveč nadzora nad sabo, da si perfekcionistka. Moje intuitivno mnenje je, da malo vse skupaj spusti, ne imej takšne kontrole. Se spomnim sebe v tvojih letih-nekaj podobnega, vse sem imela izračunano:koliko jesti,kaj jesti,koliko trenirati, kaj trenirati, skratka nadzor.
Sem razmišljala ali ti sploh kaj napišem, saj me nisi vprašala za mnenje, pa vseeno sem začutila, da je prav, da napišem. Želim ti vse dobro, spusti malo kontrole in stvari se bodo same premaknile.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #98 on: May 21, 2012, 11:02:28 AM »
Ja, sem perfekcionistka, drži. Ampak imam občutek, da me ta stil življenja ne bremeni. V bistvu je to moj mali pobeg pred obupno službo in stilom življenja, ki ga ta služba narekuje. Da imam vsak tako malo vpliva na svoje življenje. Da vidim, da lahko delam spremembe. Najprej na svojem telesu, potem drugje. In počutje je odlično ... Mogoče bi samo vse rada takoj in prehitro ...
9ZK 656

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #99 on: May 21, 2012, 11:04:06 AM »
Maja, če boš pri kartah in volji: ljubezen. Zdej mi pa mau ni več nč jasn.  :) Hvala ti.

Hmmm, kaj imaš ti tole? Gre za zvezo ali je še vse bolj v povojih. On mi deluje samozavestno, drzno, malo avanturistično - tip, ki zna narediti vtis, ki si upa, ki si drzne in mu tudi uspe. Misliš, da ravnaš prav, po drugi strani se mogoče obremenjuješ, kaj delaš narobe. Prizadevaš si za vzpostavitev ravnovesja in zveze ... Pomisli, te to izčrpava ali je vredno? Si se preveč oklenila, se bojiš, da če boš pustila vse skupaj, da ti bo priložnost ušla iz rok. Predelaj ta in druga vprašanja. Pomisli s čustvi in z glavo.

Bila je zveza, sem jo prekinila..se še druživa a nič več..težava je v tem, da sem v času najine kratke veze potegnila nekatere odločitve, ki so precej dolgoročne, a niso več vezane na naju, ker naju ni..pa se mi zdi situacija res čudna, a po drugi strani čutim, da sem ravnala prav..

Čas pokaže svoje pravijo..al kako. :) Hvala ti!

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #100 on: May 21, 2012, 12:42:16 PM »
Lahko še jaz malo pomoči prosim??...nekaj prav "ne znam", "nočem" videti...čutim, da nekaj brbota v meni, pa nekako ne vem kje se lotit stvari oz. kako se lotit stvari, da se premaknejo...Lahko samo mlace usmeritve? Hvalaaa :-*
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #101 on: May 21, 2012, 01:55:46 PM »

Bila je zveza, sem jo prekinila..se še druživa a nič več..težava je v tem, da sem v času najine kratke veze potegnila nekatere odločitve, ki so precej dolgoročne, a niso več vezane na naju, ker naju ni..pa se mi zdi situacija res čudna, a po drugi strani čutim, da sem ravnala prav..

Meni se pokaže kot da je v tebi en kup nasprotij. Ja, si naredila spremembe, za njimi stojiš ... Na videz. Globoko v notranjosti se pa sprašuješ drugače ... V sebi se še vedno zelo boriš in se ne moreš sprijazniti s trenutno situacijo. Težko ti je iti naprej. Bolj se osredotoči nase in ne pozabi, da se poplava občutkov ne bo umirila čez noč. Potrpežljivo in vztrajno!
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #102 on: May 21, 2012, 01:57:58 PM »
Lahko še jaz malo pomoči prosim??...nekaj prav "ne znam", "nočem" videti...čutim, da nekaj brbota v meni, pa nekako ne vem kje se lotit stvari oz. kako se lotit stvari, da se premaknejo...Lahko samo mlace usmeritve? Hvalaaa :-*

Začrtaj si meje, postavi pravila, naredi načrt in od tega ne odstopaj. Disciplina je tu ključ. Držiš se nekih priučenih prepričanj in načinov - te bo potrebno spremeniti. Potem bo šlo naprej.
9ZK 656

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #103 on: May 21, 2012, 02:17:56 PM »

Začrtaj si meje, postavi pravila, naredi načrt in od tega ne odstopaj. Disciplina je tu ključ. Držiš se nekih priučenih prepričanj in načinov - te bo potrebno spremeniti. Potem bo šlo naprej.

Hvala Maja :-* Bo treba najti to priučenost  8) Pravijo, da tudi slepa kura zrno najde prej ali slej ;)
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #104 on: May 21, 2012, 02:31:05 PM »

Meni se pokaže kot da je v tebi en kup nasprotij. Ja, si naredila spremembe, za njimi stojiš ... Na videz. Globoko v notranjosti se pa sprašuješ drugače ... V sebi se še vedno zelo boriš in se ne moreš sprijazniti s trenutno situacijo. Težko ti je iti naprej. Bolj se osredotoči nase in ne pozabi, da se poplava občutkov ne bo umirila čez noč. Potrpežljivo in vztrajno!

Pa še kako res.. :) Hvala ti Maja! :*