Rena, če boš kaj pri tarotu, času in volji, bi te prosila, če pogledaš, kaj je narobe z mano in mojimi hormoni. Nekaj mesecev že opažam težave, zdaj me je pa izgleda "ornk" usekalo ...
Jutro Maja
. Karte sem najprej povprašala za tvoje zdravje, nato posebej za hormone, nato še, kaj narediti. Za zdravje sem dobila devetico mečev, huh....Ker je odgovor na vprašanje glede hormonov desetica čaš, pomeni, da je izvor tvojih težav v tvoji notranji zaskrbljenosti, nekih težavah, za katere se ti zdi, da jih ne moreš premagati, se z njimi še nočeš soočiti, neka notranja tesnoba. Poskusi poiskati trenutek tišine, pa magari vzameš pisalo v roke in pišeš trditve in bodi pozorna, okrog katerih trditev se bodo oglasili tvoji "čustveni možgančki" znotraj pleksusa - le ti bodo zavibrirali. Verjetno služba, lahko pa da še kaj... Desetica kelihov za stanje hormonov torej pravi, da je načeloma vse vredu, le urediti je treba čustveno stanje. Ukrepanje: trojka palic. Torej, treba bo na "pot", in sicer na pot spremembe, odprave, tega kar te muči. Po dvojki palic, ko se človek šele zave, da bo treba nekaj spremeniti, je s trojko palic naredil že prvi korak izven hiše. Gleda pot pred sabo, zdaj pa samo še začet hodit. Zato vem, da v bistvu že veš, kaj moraš in si se nagnila v to smer. 
Rena, hvala za odgovor. Tudi meni se je nekako tako kazalo, kot si napisala, ampak sem bila že tako obremenjena, da nisem nič več videla. Potem je še moj gledal ... Haha, cela akcija.
Če pogledam malo nazaj ... Zadnji mesec je bilo noro. Od organizacije poroke in poroke same ... Sicer imam vse v lepem spominu, ampak telo najbrž vsako čustveno razbujenje doživlja kot stres.
Imela sem obupne izmene. Menjala sem tako, da sem šla lahko en vikend direkt po službi malo na morje in potem direkt nazaj v službo. Že lahko rečem, da sem šla na dopust, ampak za telo je to spet stres.
Potem sem se spet tetovirala - 5 ur mi je mesaril po hrbtu in sem dva dni po mojem iz hrbta izgubila liter tekočine in ogromno energije - dva dni po tem sem bila kar slaba, vrtelo se mi je in slabo mi je bilo na čase - spet hud napor.
Pa seveda treningi in disciplina pri prehrani - tu je mogoče največji izvor mojih motenj - izgubila sem precej telesne maščobe - potem pa še kaj vmes pride in je to to.
No, da oznanim, danes sem explodirala, ženski devi so končno tu. S skoraj dvotedensko zamudo. In sem prav vesela. Ni najbolje, če se kar ustavi. Smatram, da se bo sčasoma telo navadilo na take razmere in se bo uravnovesilo. Par dni nazaj sem zadevo gledala z nihalom in mi je napovedalo današnji dan, da se zadeva reši.
Spremembe pa vsekakor bodo potrebne - ja, kot prvo v službi. Ampak se kar nič ne premakne, v obupnih časih smo. V sebi sem že naredila premik, zdaj bo treba še počakati na priložnost, ko/če se bo pokazala ...