Author Topic: Tarot XIV. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 109396 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline aisha3012

• Uporabnik
  • **
Re: Tarot XIV. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #105 on: May 22, 2012, 08:04:39 PM »
Maja, moram ti povedati, da je na razgovoru bilo zelo dobro, imam fajn občutek, direktorica zelo simpatična, čakata pa me še 2. in 3. krog. Mislim sicer, da se bo zataknilo pri plačilu (o tem sedaj nismo govorili, ker je to kao namenjeno za 2. krog), se mi zdi, da je precej vezano na promet, kar si pa sedaj ne morem privoščit. bomo videli :) se pustim presenetit. si mi dala ene pozitivne naravnanosti in hvala ti za to...

Me pa zanima še en stvar. vsled moje bolniške se je precej poslabšala finančna situacija, sem na meji katastrofe, ne vem, kako prit iz meseca v mesec. denar mi je dolžan bivši, tudi delodajalec bi mi moral še nakazati nek denar, ki pa ga kar ni in ni... a bi pogledala prosim, kako se bo kaj tukaj situacija obrnila? bo kaj bolje?? al naj kr zdaj obupam?!  :D

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #106 on: May 22, 2012, 10:14:51 PM »
Hvaležna bom za en vpogled glede poslovnega dogajanja.
Dogodek konec avgusta v tujini. Zvisela pri neki stvari in istočasno dobila ponudbo od istih za drugo opcijo, samo finančno dražje.
Me je vrglo iz tira. Razmišljam... iti ali ne iti. Rinem z glavo skozi zid?
Hvala!  :-*

Še kar te veže ta, prvotna stvar, ki se je oklepaš in jo imaš za bolj varno opcijo. Nova ponudba te je zmedla, be veš, kaj bi ... Sama se boš morala odločiti. ;) Delaj na prvi zadevi in pusti, da druga bolj dozori, potem boš pa videla, kako se boš odločila.

Čarovnica kuhovnica!  :D
Prva zadeva prišla nazaj nepričakovano.  :D Zdaj bom pa res delala na njej.  ;)
Druga naj pa dozori za februar.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #107 on: May 23, 2012, 12:54:04 PM »
Maja, moram ti povedati, da je na razgovoru bilo zelo dobro, imam fajn občutek, direktorica zelo simpatična, čakata pa me še 2. in 3. krog. Mislim sicer, da se bo zataknilo pri plačilu (o tem sedaj nismo govorili, ker je to kao namenjeno za 2. krog), se mi zdi, da je precej vezano na promet, kar si pa sedaj ne morem privoščit. bomo videli :) se pustim presenetit. si mi dala ene pozitivne naravnanosti in hvala ti za to...

Me pa zanima še en stvar. vsled moje bolniške se je precej poslabšala finančna situacija, sem na meji katastrofe, ne vem, kako prit iz meseca v mesec. denar mi je dolžan bivši, tudi delodajalec bi mi moral še nakazati nek denar, ki pa ga kar ni in ni... a bi pogledala prosim, kako se bo kaj tukaj situacija obrnila? bo kaj bolje?? al naj kr zdaj obupam?!  :D

Želim ti vso srečo glede te službice!

Glede denarja pa ne kar čakat. Vse dolžnike redno opominjaj, sicer boš še dolgo čakala. Malo zagrozi tudi s kakšno pravno potjo ... Bi znalo zelo pospešit, če samo omeniš to. Zaborit se boš morala za to, kar ti pripada in se malo znajti. V smislu, da boš morala malo zmanipulirat. ;)
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #108 on: May 23, 2012, 12:55:10 PM »
Dogodek konec avgusta v tujini. Zvisela pri neki stvari in istočasno dobila ponudbo od istih za drugo opcijo, samo finančno dražje.

Še kar te veže ta, prvotna stvar, ki se je oklepaš in jo imaš za bolj varno opcijo. Nova ponudba te je zmedla, be veš, kaj bi ... Sama se boš morala odločiti. ;) Delaj na prvi zadevi in pusti, da druga bolj dozori, potem boš pa videla, kako se boš odločila.

Hehe, tarot preseneča.  8)
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #109 on: May 23, 2012, 01:21:07 PM »

Hehe, tarot preseneča.  8)

Ja, sej. Ker je bilo rečeno, da je prva zadeva pase, tako da nisem imela kaj na njej delat. Potem pa dobim nepričakovano še en mail, da sem vseeno prišla not.   :o Jupiiii!
Upam, da bom uspela stelovadit, ker... stane dnarja.  ::)

Offline aisha3012

• Uporabnik
  • **
« Reply #110 on: May 23, 2012, 08:17:55 PM »

grrrr, sovražim prosit za lastni denar  >:D >:D

ampak ja, očitno bom morala... sovražim manipulacije!  :-X

hvala srčica!  :-* :-*

Želim ti vso srečo glede te službice!

Glede denarja pa ne kar čakat. Vse dolžnike redno opominjaj, sicer boš še dolgo čakala. Malo zagrozi tudi s kakšno pravno potjo ... Bi znalo zelo pospešit, če samo omeniš to. Zaborit se boš morala za to, kar ti pripada in se malo znajti. V smislu, da boš morala malo zmanipulirat. ;)

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #111 on: May 23, 2012, 11:08:48 PM »
Ne prosit, ti ga kar ostro zahtevaj!  :-*
9ZK 656

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #112 on: May 24, 2012, 09:56:35 AM »
Maja, te lahko prosim za en vpogled v tarot..
in sicer-ali bo to nedeljo mož uspel oditi iz države?

lepa hvala  :-*

Offline Opal

• Mojster
« Reply #113 on: May 24, 2012, 01:27:32 PM »
Vprašanje imam glede ene moške osebe (Robert) in sicer me zanima kaj bi on resnično lahko čutil do mene?  ::)

Offline aisha3012

• Uporabnik
  • **
« Reply #114 on: May 24, 2012, 09:23:55 PM »
Sem na hitro vrgla, samo po eno karto za vsako ...

v ponedeljek imam en razgovor za službo, pa me zanima, ali lahko katera pogleda, kako kaj bo? si lahko obetam kaj dobrega ali??

hvala :-* :-*

Zate je padla karta Kolo sreče. Glede na to, bi skoraj lahko upala na dober izid. Če se pa ne bo sešlo s to službo, se bo pa situacija kmalu rezrešila na zelo ugoden način.[/quote]

Majaaaaaa, kaj pa ko so me danes poklicali nepričakovano na en razgovor spet v ponedeljek?!! in to bi bila res moja sanjska služba, če bi jo dobila :D mogoče pa je to to, ko so karte rekle, da se bo situacija kmalu razrešla na zelo ugoden način, če se tam ne bo izšlo :D zdaj grem pa kar meditacijo za cilj delat :) tebi pa bom do smrti hvaležna, če se ti bo ljubilo pogledat v karte, kako bo :) ampak samo, če maš viška časa in volje... jaz se,m se že prepričala, da je to to in da se bo dobro izteklo :D

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #115 on: May 24, 2012, 11:10:39 PM »
Maja, te lahko prosim za en vpogled v tarot..
in sicer-ali bo to nedeljo mož uspel oditi iz države?

lepa hvala  :-*

Za tole vprašanje sta padla 2 diska. Hja, lahko mu uspe, ampak prav lahko žal ne bo šlo. Bo treba še kar nekaj prilagajanja. Biti bo moral fleksibilen in na marsikaj pripravljen.

Želim vso srečo! Naj se tole KONČNO že uredi!!!  :-*
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #116 on: May 24, 2012, 11:17:23 PM »
Vprašanje imam glede ene moške osebe (Robert) in sicer me zanima kaj bi on resnično lahko čutil do mene?  ::)

Tu je pa padel As diskov. Odnos med vama temelji na trdnih tleh in je zelo prizemljen. Bi rekla, da ti ta oseba zelo zaupa, v tebi vidi stabilnost, realnost, varnost ... Mogoče kakšnih globljih čustev v tem trenutku še ni (na to bi bolj kazal As kelihov), ampak bi se glede na to, kar obstaja zdaj, mogoče izplačalo malo počakat in pogledat, kam se lahko odnos razvije.

Sporočaj, kako bo.
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #117 on: May 24, 2012, 11:30:50 PM »
Majaaaaaa, kaj pa ko so me danes poklicali nepričakovano na en razgovor spet v ponedeljek?!! in to bi bila res moja sanjska služba, če bi jo dobila :D mogoče pa je to to, ko so karte rekle, da se bo situacija kmalu razrešla na zelo ugoden način, če se tam ne bo izšlo :D zdaj grem pa kar meditacijo za cilj delat :) tebi pa bom do smrti hvaležna, če se ti bo ljubilo pogledat v karte, kako bo :) ampak samo, če mašš višška časa in volje... jaz sem se žže prepričala, da je to to in da se bo dobro izteklo :D

Zdaj je padla karta Pravica. Odločitev bo vsekakor kmalu padla. Ja, naredi meditacijo, pripravi se na možne izide ... oz. še bolje - pripravi se na to, da greš v novo službo. Vprašaj se, ali si resnično 100% pripravljena na novo? Če je karkoli, kar bi te lahko zadrževalo, te držalo nazaj, omejevalo, takoj odstrani in se usmeri samo naprej!

Glej, da sporočiš! Vso srečo ti želim!!!  :-*
9ZK 656

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #118 on: May 25, 2012, 12:05:58 AM »
Vidim, da si pri kartah Maja...lahko meni pogledaš, če se mi kaj obeta na čustvenem področju :-* Hvalaaaa :-*
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #119 on: May 25, 2012, 12:13:09 AM »
Bom med pavzo ... Kaj posebnega pogledam ali splošno?
9ZK 656