Author Topic: Tarot XIV. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 109426 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Tarot XIV. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #210 on: June 15, 2012, 01:40:42 PM »
Ali se mi kaže kak premik v odnosu z moškim iz ne tako davne preteklosti?
Trenutno že nekaj časa kot, da je vse poniknilo iz njegove strani.  :(

Uh, nič kaj prijetna situacija. Ne pusti, da se vse odvija po njegovo, ti pa samo čakaš, kdaj se bo odločil, da te kontaktira. Bolj odločno nastopi v tem odnosu, ne samo pasivno čakat. Treba se bo soočit, čeprav se mogoče najbrž ne bi, ker te je mogoče strah, da se ne bi izšlo po tvojih upih. Včasih je zan as lažje, da živimo v dvomih, kot da bi v trenutku razčistili. Ampak v takih občutkih se tudi ne da dolgo zdržat. Naveži stik z njim, pa bo bolj jasno.
9ZK 656

Offline aisha3012

• Uporabnik
  • **
« Reply #211 on: June 15, 2012, 03:12:39 PM »
hvala Maja :) po eni strani niti ne želim vedet, ker mi sedaj res nič ne manjka... se je pa lepo k nekomu stisnit, lepo je nekoga imeti rad... saj rada imam, še preveč, še preteklosti ne znam pustiti za seboj. in dokler je ne bom, je bolje, da je tako, kot je... sicer ni fer do nikogar...

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #212 on: June 18, 2012, 10:43:02 AM »
Lahko še jaz prosim za en vpogled. Obeta se en finančni priliv..bo ali ne bo ??
Hvalaaa :-*
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #213 on: June 18, 2012, 11:10:21 AM »

Na to vprašanje je padla karta 4 diski. Karta govori o posesivnosti, ljubosumnosti, o tem, kako poskušamo zadržati sredstva pri sebi. Gre za vztrajanje pri "To je moje". S tem, ko pa zadržujemo vse pri sebi, oviramo tok dobrin in energije, ki mora teči. Po načelu "Denar mora krožit".
Mogoče si ta priliv, ki se obeta, že kar vzela za sigurnega. Da bo, da ti pripada, da je to že tvoje. Pusti - kar bo, bo. Neobremenjeno počakaj. Lekcija te karte je, da je karkoli kontrolirati na silo, brezveze.
9ZK 656

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #214 on: June 18, 2012, 11:27:56 AM »

Na to vprašanje je padla karta 4 diski. Karta govori o posesivnosti, ljubosumnosti, o tem, kako poskušamo zadržati sredstva pri sebi. Gre za vztrajanje pri "To je moje". S tem, ko pa zadržujemo vse pri sebi, oviramo tok dobrin in energije, ki mora teči. Po načelu "Denar mora krožit".
Mogoče si ta priliv, ki se obeta, že kar vzela za sigurnega. Da bo, da ti pripada, da je to že tvoje. Pusti - kar bo, bo. Neobremenjeno počakaj. Lekcija te karte je, da je karkoli kontrolirati na silo, brezveze.

Kajne, koliko učenja in izkušenj je (še) potrebno za interpretacijo kart. Če potegneš samo eno karto, potem pa želiš povezat njen pomen tako, da bi naj razbral: da ali ne. Meni je to najtežje, včasih se niti ne zmorem dovolj poglobit ali začutit odgovora.

In štirico diskov sem že kar preučevala. Med drugim je naslikan kovanec na glavi, pod vsako nogo en ter še četrti, ki ga oseba stiska v naročju kot da ga za nič na svetu ne misli spustiti. Tiste kovance na glavi in pod nogami si razlagam tudi kot fizično prepreko, da energija ne kroži ne iz ne v nas.

Ja, zelo dobro si razložila Maja. Ne se oklepati želje po tem in potem se bo najbrž sprostilo. In dejansko mi potrjuješ, da ni mogoče vedno dobiti odgovora da ali ne.

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #215 on: June 18, 2012, 11:48:12 AM »
Hvala za odgovor obema :-* :-*...jaz sem v bistvu na to že popolnoma pozabila in se je včeraj iskazalo, da bi znalo kaj bit. Nisem sploh obremenjena s tem. Bilo bi pa fino, to pa ne rečem.  ;) Puščam odprte možnosti, vsekakor :) Mogoče bi bilo boljše vprašanje "kako kaže s tem? oz. se splača speljat do konca zadevo? "
« Last Edit: June 18, 2012, 11:51:24 AM by Nena »
Klasične masaže
Theta Practitioner™

astro karta

DZK 115

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #216 on: June 18, 2012, 11:53:25 AM »
Hvala za odgovor obema :-* :-*...jaz sem v bistvu na to že popolnoma pozabila in se je včeraj iskazalo, da bi znalo kaj bit. Nisem sploh obremenjena s tem. Bilo bi pa fino, to pa ne rečem.  ;) Puščam odprte možnosti, vsekakor :)

Včasih sem si mislila, če bi mi kdo gledal v karte, da mu ne bi nič komentirala, bo pa že videl, ane  ;D. Potem so se mi odprle oči, ko sem pogledala v karte sosedi. Je glih prišla, ko sem jih imela na mizi. In šele z njenimi komentarji sem pravzaprav dojela, kako povezat "zgodbo" potegnjenih kart. In če praviš, da nisi bila obremenjena, saj si že celo pozabila denar, morda karta pomeni "nasprotno" stran. Mogoče kaže, da ga oseba, ki naj bi ga nakazala, še zaenkrat noče izpustit iz rok  :-*

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #217 on: June 18, 2012, 11:55:50 AM »
In če praviš, da nisi bila obremenjena, saj si že celo pozabila denar, morda karta pomeni "nasprotno" stran. Mogoče kaže, da ga oseba, ki naj bi ga nakazala, še zaenkrat noče izpustit iz rok  :-*

To je tudi meni ob prebiranju padlo na misel. Tako se  dejansko tudi kaže.
Klasične masaže
Theta Practitioner™

astro karta

DZK 115

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #218 on: June 18, 2012, 12:01:14 PM »
No sej, vključila sem se zato, ker je to "vzorčni" primer, kako mene včasih matra, da bi razbrala odgovor. Ni ajnfoh, sploh ne. Lahko nekaj interpretiraš za osebo, ki vpraša, velja pa osebo, s katero je povezana. Prav pride, če kdo poleg jasno postavljenega vprašanja mičkeno opiše situacijo.

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #219 on: June 18, 2012, 12:03:41 PM »
Se strinjam Rena...vprašala sem zato, ker je bilo res presenečenje zame, da se po treh letih pokaže možnost, da morda pa le kaj bo iz tega in ker je treba še naredit en korak, da to tega res pride. :)
Klasične masaže
Theta Practitioner™

astro karta

DZK 115

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #220 on: June 18, 2012, 12:30:31 PM »
Kajne, koliko učenja in izkušenj je (še) potrebno za interpretacijo kart. Če potegneš samo eno karto, potem pa želiš povezat njen pomen tako, da bi naj razbral: da ali ne. Meni je to najtežje, včasih se niti ne zmorem dovolj poglobit ali začutit odgovora.

In štirico diskov sem že kar preučevala. Med drugim je naslikan kovanec na glavi, pod vsako nogo en ter še četrti, ki ga oseba stiska v naročju kot da ga za nič na svetu ne misli spustiti. Tiste kovance na glavi in pod nogami si razlagam tudi kot fizično prepreko, da energija ne kroži ne iz ne v nas.

Ja, zelo dobro si razložila Maja. Ne se oklepati želje po tem in potem se bo najbrž sprostilo. In dejansko mi potrjuješ, da ni mogoče vedno dobiti odgovora da ali ne.

Mogoče vedno ne smemo dobiti odgovora DA ali NE. Mogoče ga niti ne potrebujemo ...

Niso vse stvari tako usodno določene, da bi se dalo v določenem trenutku vnaprej povedat, kako bo. Mogoče je bolj pomembna pot kot izid.
Npr., če vprašam, ali bom naredila izpit jutri, in bom dobila pozitiven odgovor, pa se ne bom učila ... Ga najbrž ne bom naredila.
Veliko je v človekovi dejavnosti, učenju in nabiranju izkušenj. Bi se sploh trudili in se naučili določene stvari, če bi vedeli, da bo na koncu "itak tako"?
9ZK 656

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #221 on: June 18, 2012, 12:51:24 PM »
Točno tako Maja, dodatno si še spomnila na različne vidike. Včasih res prav ne smeš dobiti odgovora da ali ne, tako se že izkaže, ko se odgovor izmika. In tudi odgovor je iz dane trenutne situacije. Naslednji dan se pokažejo nove okoliščine, ali človek spet začne razmišljati drugače, želi nekaj drugega, energije življenja ga s tem tudi začno nositi v druge smeri...vpogled je spet drugačen.

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #222 on: June 18, 2012, 12:53:42 PM »
Se strinjam Maja, včasih je res bolje tako...sem morda res narobe postavila vprašanje. V bistvu sem hotela vprašat ali se splača iti do konca s tem, je kaj možnosti da bo ali bolje pustiti vse skupaj.  :)
Klasične masaže
Theta Practitioner™

astro karta

DZK 115

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #223 on: June 18, 2012, 01:10:02 PM »
Smo tako zakomplicirali, da zdaj še manj veš. :D