Mene pa zanima kako je vplival en dogodek včeraj oz v soboto ponoči na moj odnos z neko osebo moškega spola? Pravzaprav nevem ali je pač vsa vrata zaprl ali pa odprl in pospešil dogajanje, oboje je možno:P
Kaj pa je bilo, a a ?
Dogodek se mi vidi kot, da sta "pograbila" kar sta lahko in kolikor lahko, pa se umaknila nekam, pobegnila za nekaj časa. Čeprav "vzeto" ni vse, kar osebi(am) v danem trenutku pripada, sta se zadovoljila s tistim, kar sta tisti trenutek lahko. Ta karta kaže, da moraš včasih pobegniti, ker se nima smisla soočati. Če pa neko stanje traja predolgo, pa ta karta trdi nasprotno: tako zdaj pa dovolj, treba bo razpucat. Na osnovi situacije pa sama presodi, katero od tega dvojega velja. Za prihodnje karta kočije - vajeti bo treba vzeti v roke, najti smisel, se prevagati na eno ali drugo stran. Se nasloniti na svoje znanje in mnenje, ne več popuščati vplivu drugih. Če bo tako, je izid "sonček". Mislim, da je jasno, da je to veselje in sreča. 
Rena najlepša hvala. Saj ni bla neka velka stvar, zame pa precej pomembna:P Je pa vse skupaj ena dooolga zgodba, se vleče že nekaj mesecev, bom na kratko, upam da bo kaj razumljivo:D Ma je bilo že pred časom veliko pogovarjanja, gledanja, objemanja itd. pa je bilo potem zatišje, zaradi različnih dejavnikov (od krajevne razdlaje, do neusklajenega tajminga, do enih neljubih dogodkov v skupni družbi...) so vmes prišle še druge osebe, tako pri meni kot pri njemu, sicer se je na vsake toliko časa spet kaka iskrica pojavila, ampak je bilo bolj kot ne neko zatišje. Sej sm bla tudi sama smotana, ker nisem izkoristila prilike, takrat ko je bila in sem preveč čakala in se obotavljala, sam kaj čmo takrat očitno še nism bila pripravljena (sem zelo cincala, kaj sploh čutim). Včeraj je bl pa spet en tak skupen ljubavni moment, sicer čist impulzivno in kratko (spet je družba prišla vmes), ampak se nisva potem nič pogovorila. Jaz vedno bolj čutim, da bi bila rada z njim, ampak me je po eni strani strah, ker ne vem, kako je zdaj z njegove strani (pred časom sem bila gotova v to, da je velik interes tudi z njegove strani, zdaj je pa minilo že toliko časa vmes, da ne vem, tako direktne pobudne, kot je bila, ni več) in potem jaz nočem prevzeti pobude, po drugi strani pa mu tudi ne zaupam čisto. Najrajši bi bila nekje samo z njim, brez družbe, pa da se pač pogovoriva in vse razčistiva, samo ne kaže najbolje. Sploh ne vem, naj še vedno čakam, da pa morda le bo nekaj iz tega, ali je po vsem tem času dejansko bolje, da grem vn iz tega... Pač vsakič znova se zasačim pri razmišljanju o njemu. Bi lahko rekli, da sem se ponovno malo zaljubila