Author Topic: Tarot XIV. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 109525 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Luna

• Mojster
Re: Tarot XIV. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #150 on: May 27, 2012, 11:03:44 PM »
Mene pa zanima kako je vplival en dogodek včeraj oz v soboto ponoči na moj odnos z neko osebo moškega spola? Pravzaprav nevem ali je pač vsa vrata zaprl ali pa odprl in pospešil dogajanje, oboje je možno:P

Kaj pa je bilo, a a ?  ;) Dogodek se mi vidi kot, da sta "pograbila" kar sta lahko in kolikor lahko, pa se umaknila nekam, pobegnila za nekaj časa. Čeprav "vzeto" ni vse, kar osebi(am) v danem trenutku pripada, sta se zadovoljila s tistim, kar sta tisti trenutek lahko. Ta karta kaže, da moraš včasih pobegniti, ker se nima smisla soočati. Če pa neko stanje traja predolgo, pa ta karta trdi nasprotno: tako zdaj pa dovolj, treba bo razpucat. Na osnovi situacije pa sama presodi, katero od tega dvojega velja. Za prihodnje karta kočije - vajeti bo treba vzeti v roke, najti smisel, se prevagati na eno ali drugo stran. Se nasloniti na svoje znanje in mnenje, ne več popuščati vplivu drugih. Če bo tako, je izid "sonček". Mislim, da je jasno, da je to veselje in sreča.  :-*

Rena najlepša hvala. Saj ni bla neka velka stvar, zame pa precej pomembna:P Je pa vse skupaj ena dooolga zgodba, se vleče že nekaj mesecev, bom na kratko, upam da bo kaj razumljivo:D Ma je bilo že pred časom veliko pogovarjanja, gledanja, objemanja itd. pa je bilo potem zatišje, zaradi različnih dejavnikov (od krajevne razdlaje, do neusklajenega tajminga, do enih neljubih dogodkov v skupni družbi...) so vmes prišle še druge osebe, tako pri meni kot pri njemu, sicer se je na vsake toliko časa spet kaka iskrica pojavila, ampak je bilo bolj kot ne neko zatišje. Sej sm bla tudi sama smotana, ker nisem  izkoristila prilike, takrat ko je bila in sem preveč čakala in se obotavljala, sam kaj čmo takrat očitno še nism bila pripravljena (sem zelo cincala, kaj sploh čutim). Včeraj je bl pa spet en tak skupen ljubavni moment, sicer čist impulzivno in kratko (spet je družba prišla vmes), ampak se nisva potem nič pogovorila. Jaz vedno bolj čutim, da bi bila rada z njim, ampak me je po eni strani strah, ker ne vem, kako je zdaj z njegove strani (pred časom sem bila gotova v to, da je velik interes tudi z njegove strani, zdaj je pa minilo že toliko časa vmes, da ne vem, tako direktne pobudne, kot je bila, ni več) in potem jaz nočem prevzeti pobude, po drugi strani pa mu tudi ne zaupam čisto. Najrajši bi bila nekje samo z njim, brez družbe, pa da se pač pogovoriva in vse razčistiva, samo ne kaže najbolje. Sploh ne vem,  naj še vedno čakam, da pa morda le bo nekaj iz tega, ali je po vsem tem času dejansko bolje, da grem vn iz tega... Pač vsakič znova se zasačim pri razmišljanju o njemu. Bi lahko rekli, da sem se ponovno malo zaljubila :embarrassed:

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #151 on: May 28, 2012, 07:23:21 AM »
Lunca, pa saj sem se samo šalila o tem, kaj je bilo. Mi je bilo prisrčno ugotavljat med vrsticami, a verjemi, da sem se ob tem samo trenutek zaustavila, potem pa že bila pri drugih stvareh naprej. Ampak, če se nisi mogla prej prav "prijet", potem še že ni bila dozorela situacija. Kaj pa, če bi ga enostavno poklicala ali poslala sporočilo, če se lahko o vsem tem pogovorita?

Offline Opal

• Mojster
« Reply #152 on: May 28, 2012, 01:55:10 PM »
Vprašanje imam glede ene moške osebe (Robert) in sicer me zanima kaj bi on resnično lahko čutil do mene?  ::)

Tu je pa padel As diskov. Odnos med vama temelji na trdnih tleh in je zelo prizemljen. Bi rekla, da ti ta oseba zelo zaupa, v tebi vidi stabilnost, realnost, varnost ... Mogoče kakšnih globljih čustev v tem trenutku še ni (na to bi bolj kazal As kelihov), ampak bi se glede na to, kar obstaja zdaj, mogoče izplačalo malo počakat in pogledat, kam se lahko odnos razvije.

Sporočaj, kako bo.

Maja, praviš, da naj sporočim kako bo .... hmm nič lepo ni, včeraj mi je na mail napisal, da je našel eno žensko in se odločil .... zdej pa nevem, če se splača tako kot si napisala malo počakat in pogledat, kam bi se lahko odnos med menoj in njem razvil .... zmedena sem .... edino malo me je presenetilo to, ko je na koncu napisal, da upa, da nisva zaključila .... kot, nekako v tem smisli, da bi ostala prijatelja .... hmm res nevem kaj naj?? ....  ::)

Zanimivo pa je to, kar so pokazale karte, da odnos temelji na trdnih tleh in, da je prizemljen .... ja, je izgledalo tako ampak sedaj pa  :(

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #153 on: May 28, 2012, 02:08:32 PM »
Vprašanje imam glede ene moške osebe (Robert) in sicer me zanima kaj bi on resnično lahko čutil do mene?  ::)

Tu je pa padel As diskov. Odnos med vama temelji na trdnih tleh in je zelo prizemljen. Bi rekla, da ti ta oseba zelo zaupa, v tebi vidi stabilnost, realnost, varnost ... Mogoče kakšnih globljih čustev v tem trenutku še ni (na to bi bolj kazal As kelihov), ampak bi se glede na to, kar obstaja zdaj, mogoče izplačalo malo počakat in pogledat, kam se lahko odnos razvije.

Sporočaj, kako bo.

Maja, praviš, da naj sporočim kako bo .... hmm nič lepo ni, včeraj mi je na mail napisal, da je našel eno žensko in se odločil .... zdej pa nevem, če se splača tako kot si napisala malo počakat in pogledat, kam bi se lahko odnos med menoj in njem razvil .... zmedena sem .... edino malo me je presenetilo to, ko je na koncu napisal, da upa, da nisva zaključila .... kot, nekako v tem smisli, da bi ostala prijatelja .... hmm res nevem kaj naj?? ....  ::)

Zanimivo pa je to, kar so pokazale karte, da odnos temelji na trdnih tleh in, da je prizemljen .... ja, je izgledalo tako ampak sedaj pa  :(

Opal, oprosti, da se vmešavam...pa sama sem že isto počela, zato vedi, da te razumem. Ampak...ali ženske res tako podcenjujemo sebe? Da si nas lahko nekdo "zihra", da mogoče še nista zaključila, našel je pa eno žensko... :o. Po moje mu je bilo pa samo nerodno in je želel izrazit, da ostaneta kolega. Ej, si ja vredna več, ceni se. Vse dobro.  :-*

Offline Luna

• Mojster
« Reply #154 on: May 28, 2012, 02:35:50 PM »
Lunca, pa saj sem se samo šalila o tem, kaj je bilo. Mi je bilo prisrčno ugotavljat med vrsticami, a verjemi, da sem se ob tem samo trenutek zaustavila, potem pa že bila pri drugih stvareh naprej. Ampak, če se nisi mogla prej prav "prijet", potem še že ni bila dozorela situacija. Kaj pa, če bi ga enostavno poklicala ali poslala sporočilo, če se lahko o vsem tem pogovorita?

Ja, ja saj  vem:) ampak mi ni blo problema še malo več napisati. ma ja nekaj bo treba ukreniti, še zbiram pogum, da ga na en pogovor navabim:D

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #155 on: May 28, 2012, 03:01:15 PM »

Sporočaj, kako bo.

Opal, oprosti, da se vmešavam...pa sama sem že isto počela, zato vedi, da te razumem. Ampak...ali ženske res tako podcenjujemo sebe? Da si nas lahko nekdo "zihra", da mogoče še nista zaključila, našel je pa eno žensko... :o. Po moje mu je bilo pa samo nerodno in je želel izrazit, da ostaneta kolega. Ej, si ja vredna več, ceni se. Vse dobro.  :-*

Ja, saj odnos je trden, ampak kot sem rekla, glede na Asa diskov, tu ni nekih ljubezenskih čustev. In to je bila moja prva asociacija ... Seveda bosta pa ostala prijatelja.
9ZK 656

Offline aisha3012

• Uporabnik
  • **
« Reply #156 on: May 28, 2012, 09:59:00 PM »
Majaaaaaa, kaj pa ko so me danes poklicali nepričakovano na en razgovor spet v ponedeljek?!! in to bi bila res moja sanjska služba, če bi jo dobila :D mogoče pa je to to, ko so karte rekle, da se bo situacija kmalu razrešla na zelo ugoden način, če se tam ne bo izšlo :D zdaj grem pa kar meditacijo za cilj delat :) tebi pa bom do smrti hvaležna, če se ti bo ljubilo pogledat v karte, kako bo :) ampak samo, če mašš višška časa in volje... jaz sem se žže prepričala, da je to to in da se bo dobro izteklo :D

Zdaj je padla karta Pravica. Odločitev bo vsekakor kmalu padla. Ja, naredi meditacijo, pripravi se na možne izide ... oz. še bolje - pripravi se na to, da greš v novo službo. Vprašaj se, ali si resnično 100% pripravljena na novo? Če je karkoli, kar bi te lahko zadrževalo, te držalo nazaj, omejevalo, takoj odstrani in se usmeri samo naprej!

Glej, da sporočiš! Vso srečo ti želim!!!  :-*

Majči, Majči, Majčica :)))) danes sem imela razgovor, bilo je super, služba je še veliko več kot sem pričakovala! :)) čakam, na drugi krog, globoko diham in upam, da moja angleščina ni preveč zaroštana, je razgovor v lj v angleščini :D moja sanjska služba torej in še več... vse strahove sem predala vesolju in vodnikom... res sem ti hvaležna, da si zame vzameš čas, no, za vse tukaj... če lahko kdaj povrnem tebi in drugim, ki ste tako pridne, na dan z besedo... me je tvoja karta in razlaga tako povzdignila, da bi lahko plavala :) tako, da upam in čakam na povabilo v drugi krog :) me je gospodična s katero sem imela razgovor ful dvignila, ko sem rekla, da upam, da moje bolezni ne bodo šteli kot minus oz ne bo le-ta razlog, da ne grem naprej, pa je rekla, da bi bili nori, če bi iz rok izpustili takega kadidata... sem bla kar v 7. nebesih  ::) ::)

hvala srčica...  :-* :-*

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #157 on: May 28, 2012, 10:29:56 PM »
Držiiiiiiim pestiiiiiiii!!!!!  :-*
9ZK 656

Offline Fresita

• Uporabnik
  • **
« Reply #158 on: May 29, 2012, 10:53:05 PM »
En nasvet, vpogled oziroma karkoli ... kako naj se izvlečem iz tega stanja stagnacije in splošnega nezadovoljstva? Se mi zdi, da mi nič ne gre tako, kot sem si zamislila, povsod se nekaj ustavlja :-X  :'(

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #159 on: May 30, 2012, 01:47:40 PM »
En nasvet, vpogled oziroma karkoli ... kako naj se izvlečem iz tega stanja stagnacije in splošnega nezadovoljstva? Se mi zdi, da mi nič ne gre tako, kot sem si zamislila, povsod se nekaj ustavlja :-X  :'(

Huh, 10 mečev in še Smrt sta padlli ... Zaključevanje, tema, transformacija. Zdaj se ti že zdi, da se je vse ustavilo, da je vse zamrlo, ampak ne pozabi, da prav vse mine in bo minilo tudi tole stanje, v katerem se trenutno nahajaš. Na obzorju se že svetlika, zato ohrani upanje in oprimizem!
Kako se izvlečeš? Na hitro ne bo šlo. Boš se pa izvlekla postopoma in popolnoma sama, ker to zmoreš! Ta čas zdaj je namenjen rasti, počitku stvari in dozorevanju. Ima svoj namen, zato vzemi zdaj tole tako kot je, v tem uživaj po najboljših močeh, da boš pripravljena na nove življenjske priložnosti.
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #160 on: May 30, 2012, 01:49:56 PM »
Majaaaaaa, kaj pa ko so me danes poklicali nepričakovano na en razgovor spet v ponedeljek?!! in to bi bila res moja sanjska služba, če bi jo dobila :D mogoče pa je to to, ko so karte rekle, da se bo situacija kmalu razrešla na zelo ugoden način, če se tam ne bo izšlo :D zdaj grem pa kar meditacijo za cilj delat :) tebi pa bom do smrti hvaležna, če se ti bo ljubilo pogledat v karte, kako bo :) ampak samo, če mašš višška časa in volje... jaz sem se žže prepričala, da je to to in da se bo dobro izteklo :D

Zdaj je padla karta Pravica. Odločitev bo vsekakor kmalu padla. Ja, naredi meditacijo, pripravi se na možne izide ... oz. še bolje - pripravi se na to, da greš v novo službo. Vprašaj se, ali si resnično 100% pripravljena na novo? Če je karkoli, kar bi te lahko zadrževalo, te držalo nazaj, omejevalo, takoj odstrani in se usmeri samo naprej!

Glej, da sporočiš! Vso srečo ti želim!!!  :-*

Majči, Majči, Majčica :)))) danes sem imela razgovor, bilo je super, služba je še veliko več kot sem pričakovala! :)) čakam, na drugi krog, globoko diham in upam, da moja angleščina ni preveč zaroštana, je razgovor v lj v angleščini :D moja sanjska služba torej in še več... vse strahove sem predala vesolju in vodnikom... res sem ti hvaležna, da si zame vzameš čas, no, za vse tukaj... če lahko kdaj povrnem tebi in drugim, ki ste tako pridne, na dan z besedo... me je tvoja karta in razlaga tako povzdignila, da bi lahko plavala :) tako, da upam in čakam na povabilo v drugi krog :) me je gospodična s katero sem imela razgovor ful dvignila, ko sem rekla, da upam, da moje bolezni ne bodo šteli kot minus oz ne bo le-ta razlog, da ne grem naprej, pa je rekla, da bi bili nori, če bi iz rok izpustili takega kadidata... sem bla kar v 7. nebesih  ::) ::)

hvala srčica...  :-* :-*

Še ena kartica za naslednji razgovor: As palic! Pogumno na razgovor, samozavestno! Izpostavi svoje vrline, zlasti svojo delovno vnemo in ustvarjalnost.
9ZK 656

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #161 on: May 30, 2012, 02:10:36 PM »
Maja, te lahko prosim za en vpogled v tarot..
in sicer-ali bo to nedeljo mož uspel oditi iz države?

lepa hvala  :-*

Za tole vprašanje sta padla 2 diska. Hja, lahko mu uspe, ampak prav lahko žal ne bo šlo. Bo treba še kar nekaj prilagajanja. Biti bo moral fleksibilen in na marsikaj pripravljen.

Želim vso srečo! Naj se tole KONČNO že uredi!!!  :-*

Hvala Maja  :-* ja res, naj se KONČNO to že uredi oz. zgodi  :)

Žal ni uspelo. Tretjič.  :(
Spet iskat nova vrata...

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #162 on: May 30, 2012, 02:18:39 PM »
Tole že meni jezi :-\
Zakaj morata imeti toliko blokad pred tem kar naj bi vama pripadalo?
Pošiljam pozitivno energijo, da se vaju vesolje že končno usmili in sprosti vse blokade.
 :-* :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #163 on: May 30, 2012, 02:56:53 PM »
Iz srca hvala, sanjalka za lepe želje in pozitivno energijo. Je to najina karma, pot skozi katero rasteva, se učiva...ne vem...vem samo to, da vsako stvar, katero sva urejala, sva uredila, a šele po parih poskusih in s tono denarja.

Čutim oz. enostavno vem, da bova uspela, kdaj in kako, pa očitno samo vesolje ve. Od kod črpam potrpežljivost, optimizem, nove ideje nimam pojma  :) morda iz srca  ;)

:-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #164 on: May 30, 2012, 03:00:14 PM »
Super Taja, mi je všeč tvoj optimizem in tvoja potrpežljivost. Vse to se naučimo ravno iz takšnih težkih situacij.
Sem res vesela za takšne pozitivno naravnane ljudi :-* :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.