Uh,
moja služba visi na enem projektu, če ga ne bom zelo uspešno speljala, se lahko poslovim. Kako bo šlo skozi?
Po drugi strani pa se zelo oziram na druge strani, imam več možnosti kje drugje kot tukaj, kjer sem zdaj?
Hvaležna bom, če bo katera pogledla.

Oj Tia. Resnično kaže na statičen položaj, na sicer trdno vztrajanje pri načrtih in garanje, vendar je napredovanje počasno. Mogoče je v igri tudi kak sodelavec, poslovni partner tam okoli 30 do 38 let, ki pritiska v tej situaciji? Čas je, da v tej situaciji pometeš z navlako, ki se je nabrala v tebi v zvezi s tem delovnim mestom. Da prevetriš položaj z drugega zornega kota, se otreseš bremen. Preveč popuščaš v tej situaciji, preveč pustiš pritiskat nase. Daj malo pobegni iz tega in pokaži, da nisi samo ti tista, ki boš nosila celotno situacijo. Kako pobegnit? Na način, da se ne pustiš več vmešat za vsako stvar, da pokažeš svojo odločnost in zavrneš pritiske v tej situaciji, ki so, tako razumem, prenešeni nate. A si edina tam? Lastnica podjetja ali kako?
Izida mi karte nočejo sporočit

Še nadaljne štiri karte sem potegnila za izid, pa sem vlekla karte strahu, ki je v tebi, to, da se moraš umaknit, da moraš pobegnit, oddaljit od nekoga, ki je zate negativen, da si vzameš nekaj časa zase in okrevaš.... Tako da, izid že lahko da bo vredu, le pritisk je prevelik in bo treba kaj ukrenit v zvezi s tem.
Če ostaneš v tej službi, je izid tak, da bodo pretehtali bodo tvoje delo in ti nemara "namaknili" kakšno finančno drobtinico, vendar to ni kaj preveč širokosrčnega.
Izid za novo službo pa je karte Poroke...torej možna nova "zveza".