Author Topic: Tarot XIV. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 109522 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Tarot XIV. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #180 on: June 05, 2012, 12:50:15 PM »
  :laugh:
Da ne bo pomote - to ni tisti "princ čaš" (ta se stalno in dnevno javlja),  ampak "kraljica ...palic al diskov al česa že" z 10.000 "podložniki". Redka sorta.   ;)

Zgolj in čisto poslovno vprašanje je bilo.   ;)

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #181 on: June 05, 2012, 03:54:30 PM »
Uh,
moja služba visi na enem projektu, če ga ne bom zelo uspešno speljala, se lahko poslovim. Kako bo šlo skozi?
Po drugi strani pa se zelo oziram na druge strani, imam več možnosti kje drugje kot tukaj, kjer sem zdaj?
Hvaležna bom, če bo katera pogledla.
 ;)

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #182 on: June 06, 2012, 05:41:11 PM »
Uh,
moja služba visi na enem projektu, če ga ne bom zelo uspešno speljala, se lahko poslovim. Kako bo šlo skozi?
Po drugi strani pa se zelo oziram na druge strani, imam več možnosti kje drugje kot tukaj, kjer sem zdaj?
Hvaležna bom, če bo katera pogledla.
 ;)

Oj Tia. Resnično kaže na statičen položaj, na sicer trdno vztrajanje pri načrtih in garanje, vendar je napredovanje počasno. Mogoče je v igri tudi kak sodelavec, poslovni partner tam okoli 30 do 38 let, ki pritiska v tej situaciji? Čas je, da v tej situaciji pometeš z navlako, ki se je nabrala v tebi v zvezi s tem delovnim mestom. Da prevetriš položaj z drugega zornega kota, se otreseš bremen. Preveč popuščaš v tej situaciji, preveč pustiš pritiskat nase. Daj malo pobegni iz tega in pokaži, da nisi samo ti tista, ki boš nosila celotno situacijo. Kako pobegnit? Na način, da se ne pustiš več vmešat za vsako stvar, da pokažeš svojo odločnost in zavrneš pritiske v tej situaciji, ki so, tako razumem, prenešeni nate. A si edina tam? Lastnica podjetja ali kako?

Izida mi karte nočejo sporočit  :-X Še nadaljne štiri karte sem potegnila za izid, pa sem vlekla karte strahu, ki je v tebi, to, da se moraš umaknit, da moraš pobegnit, oddaljit od nekoga, ki je zate negativen, da si vzameš nekaj časa zase in okrevaš.... Tako da, izid že lahko da bo vredu, le pritisk je prevelik in bo treba kaj ukrenit v zvezi s tem.

Če ostaneš v tej službi,  je izid  tak, da bodo pretehtali bodo tvoje delo in ti nemara "namaknili" kakšno finančno drobtinico, vendar to ni kaj preveč širokosrčnega.

Izid za novo službo pa je karte Poroke...torej možna nova "zveza".

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #183 on: June 06, 2012, 07:47:43 PM »
Rena,
hvala, Poroka in "zveza" se odlično sliši :)

Offline Azeleja

• Sp.simbol
« Reply #184 on: June 08, 2012, 09:15:12 PM »
Če bo kdo pri kartah, bi prosila za eno bolj osebno vprašanje, da vsaj malo dobim občutka kako in kaj kaže vnaprej...no, zanima pa me Ali je to leto kaj bolj naklonjeno naraščaju?

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #185 on: June 09, 2012, 09:49:54 AM »
Če bo kdo pri kartah, bi prosila za eno bolj osebno vprašanje, da vsaj malo dobim občutka kako in kaj kaže vnaprej...no, zanima pa me Ali je to leto kaj bolj naklonjeno naraščaju?

Trenutno se pri tebi dogaja na čustvenem področju, odpira se ti novo poglavje: zaljubljenost, nov podvig, novi cilji, spodbudna karta na področju, kjer iščeš srečo. Znamenje ti prinaša golobica miru, spodbudno, če želiš morda zgladiti kakšen spor. Kelih povezan z vodo govori tudi o plodnosti, morda res napovedi nosečnosti in rojstva. Ali pa morda kaže tvojo željo po tem. Za v prihodnje se boš morala soočiti s tvojim odnosom do patriarhalnih odnosov, avtoritete, do »oblasti« oz. moči z nekega položaja … Morda boš morala sprejeti neprijetne odločitve, ker se boš morala postaviti zase. Ali da karta kaže, da si v nekem odnosu, položaju preveč pasivna. Lahko da imaš ob sebi preveč »skrbne« ljudi - partnerja, očeta, šefa. A če le ti ne bodo spremenili svojega zaščitniškega, strogega pristopa do tebe, boš morala ti spremeniti svoje stališče do njih in to, da lahko vplivajo nate. Ne vem, če je to leto bolj naklonjeno naraščaju. Na vidiku so nepredvidljivi dogodki, nove ugodne možnosti za, kaj vem, izobraževanje, nove izzive…na vprašanje, če je to otrok, pa sem dobila odgovor kot da še ni pravi čas. Da boš morala pretehtati med »dolžnostjo« in to željo. Nekaj boš morala prej še razčistiti.
Ne torej, da ne bi šlo, ampak moraš prej še kaj »postoriti« in urediti. Vse dobro, pa javi kasneje, kako se bo odvijalo. Nenazadnje karte pokažejo odslikavo stanja, ki se kaže v tem trenutku, že v naslednjem pa se odpirajo nove možnosti in poti. 

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #186 on: June 09, 2012, 10:34:41 PM »
Malo izven kontexta ...  ;D

... Ampak HOČEM imet vsaj en komplet tarota tega tipa!
http://www.deviantmoon.com/wordpress/

Ježi mi kožo, kocine mi dviga!!!  :laugh:
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #187 on: June 10, 2012, 10:27:16 AM »

A nisi ti čist brez kocin?  ;)

Offline Azeleja

• Sp.simbol
« Reply #188 on: June 10, 2012, 10:34:55 AM »

Trenutno se pri tebi dogaja na čustvenem področju, odpira se ti novo poglavje: zaljubljenost, nov podvig, novi cilji, spodbudna karta na področju, kjer iščeš srečo. Znamenje ti prinaša golobica miru, spodbudno, če želiš morda zgladiti kakšen spor. Kelih povezan z vodo govori tudi o plodnosti, morda res napovedi nosečnosti in rojstva. Ali pa morda kaže tvojo željo po tem. Za v prihodnje se boš morala soočiti s tvojim odnosom do patriarhalnih odnosov, avtoritete, do »oblasti« oz. moči z nekega položaja … Morda boš morala sprejeti neprijetne odločitve, ker se boš morala postaviti zase. Ali da karta kaže, da si v nekem odnosu, položaju preveč pasivna. Lahko da imaš ob sebi preveč »skrbne« ljudi - partnerja, očeta, šefa. A če le ti ne bodo spremenili svojega zaščitniškega, strogega pristopa do tebe, boš morala ti spremeniti svoje stališče do njih in to, da lahko vplivajo nate. Ne vem, če je to leto bolj naklonjeno naraščaju. Na vidiku so nepredvidljivi dogodki, nove ugodne možnosti za, kaj vem, izobraževanje, nove izzive…na vprašanje, če je to otrok, pa sem dobila odgovor kot da še ni pravi čas. Da boš morala pretehtati med »dolžnostjo« in to željo. Nekaj boš morala prej še razčistiti.
Ne torej, da ne bi šlo, ampak moraš prej še kaj »postoriti« in urediti. Vse dobro, pa javi kasneje, kako se bo odvijalo. Nenazadnje karte pokažejo odslikavo stanja, ki se kaže v tem trenutku, že v naslednjem pa se odpirajo nove možnosti in poti.

Rena, lepo se ti zahvaljujem  :-*
Torej, napisano za moje trenutno stanje je točno tako kot si napisala, za vnaprej pa vsekakor se še kaj javim pa sporočim kako se bo odvijalo. Bi pa vprašala kaj po domače pomeni patriarhalni odnosi?  Upam, da nisem smešno izpadla  :embarrassed:

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #189 on: June 10, 2012, 11:08:16 AM »

A nisi ti čist brez kocin?  ;)

Imam obrvi, trepalnice ... ;D
9ZK 656

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #190 on: June 10, 2012, 12:47:35 PM »
Rena, lepo se ti zahvaljujem  :-*
Torej, napisano za moje trenutno stanje je točno tako kot si napisala, za vnaprej pa vsekakor se še kaj javim pa sporočim kako se bo odvijalo. Bi pa vprašala kaj po domače pomeni patriarhalni odnosi?  Upam, da nisem smešno izpadla  :embarrassed:

Nisi smešno izpadla, prav, da vprašaš. Pater = oče. V prenesenem pomenu je to tradicionalna postavitev družbe, kjer ima glavno vlogo oče oziroma moški. To je torej moška avtoriteta, ki se ji moramo v takšni ureditvi ženske podrediti. Navedla sem več moških oseb: oče, mož, šef v službi...torej karta Cesarja je pokazala, da bo v bližnji prihodnosti poudarek na teh odnosih. Se morda preveč podrejaš, ne znaš postavit zase...se sekiraš in oziraš, kar ti rečejo...itd...

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #191 on: June 10, 2012, 01:38:32 PM »
Rena, če boš pri volji in pri kartah bi prosila za vpogled na področju partnerstva. Počutim se na trenutke precej zmedeno, pa ne najdem vzroka zakaj..v enem trenutku sem najbolj mirna in zadovoljna, v naslednjem pa me zagrabi nemir in neka čudna notranja panika..

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #192 on: June 10, 2012, 05:05:12 PM »
Rena, če boš pri volji in pri kartah bi prosila za vpogled na področju partnerstva. Počutim se na trenutke precej zmedeno, pa ne najdem vzroka zakaj..v enem trenutku sem najbolj mirna in zadovoljna, v naslednjem pa me zagrabi nemir in neka čudna notranja panika..

Draga Missy, trenutno res ni najbolj tvoj čas…le kaj moraš počistiti, kakšni vzorci se ponavljajo? Karta sedanje situacije je karta poraza, razočaranja. Je mogoče, da po tihem čutiš, da tvoj partner ne izpolnjuje tvojih pričakovanj? Je mogoče trd, čustveno ne moreš prodreti do njega? Ko sem povprašala karte, kaj povzroča ta tvoja občutja, sem dobila karto " vrnitve domov". Morda pričakuješ več domačnosti, topline? Potrebuješ prostor, kjer se boš počutila bolj varno in se končno spočila, sprostila? Na osnovi postavitve kart bi bilo morda dobro, da se za nekaj dni odmakneš in premisliš celotno situacijo, ali pa se vsaj spočiješ in posvetiš sebi. Karta izida je žal karta pretresa. Situacija se bo korenito spremenila, iz temeljev. Ne bo lahko. A to vama lahko prinese nov začetek. Zato le pogumno, premisli in izrazi svoja pričakovanja...    :-*                                       

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #193 on: June 10, 2012, 07:45:18 PM »

Draga Missy, trenutno res ni najbolj tvoj čas…le kaj moraš počistiti, kakšni vzorci se ponavljajo? Karta sedanje situacije je karta poraza, razočaranja. Je mogoče, da po tihem čutiš, da tvoj partner ne izpolnjuje tvojih pričakovanj? Je mogoče trd, čustveno ne moreš prodreti do njega? Ko sem povprašala karte, kaj povzroča ta tvoja občutja, sem dobila karto " vrnitve domov". Morda pričakuješ več domačnosti, topline? Potrebuješ prostor, kjer se boš počutila bolj varno in se končno spočila, sprostila? Na osnovi postavitve kart bi bilo morda dobro, da se za nekaj dni odmakneš in premisliš celotno situacijo, ali pa se vsaj spočiješ in posvetiš sebi. Karta izida je žal karta pretresa. Situacija se bo korenito spremenila, iz temeljev. Ne bo lahko. A to vama lahko prinese nov začetek. Zato le pogumno, premisli in izrazi svoja pričakovanja...    :-*

Hvala za vpogled!

Nekako tako ja, kar se njegove odprtosti tiče ni tako hudo, se mi pa zdi da je razlika v zrelosti in da me to začenja motiti dosti bolj, kot bi pričakovala..karta vrnitve domov se je pokazala ker se res po letu v tujini vračam domov, on pa tudi..s tem da se jeseni selim v njegovo državo na magistrski študij..

Vse se čuti nekam preveč trenutno..hvala ti za vpogled  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #194 on: June 10, 2012, 08:00:43 PM »
Aha, Missy, zdaj še bolj razumem postavitev kart. Vse dobro  :-*