Author Topic: Tarot XIV. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 109802 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
Re: Tarot XIV. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #60 on: May 08, 2012, 11:22:54 PM »
Gracias vsem...no morala bi poiskat katalonščino...se beremo kmalu.  :-*

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #61 on: May 08, 2012, 11:33:34 PM »
Punce, ma kera pet minut časa pa karte? Neki čudnga se dogaja u moji vezi, ne morm razbrat u čem je fora..rabm mau usmeritve. :-*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #62 on: May 10, 2012, 12:59:02 PM »
Hvaležna bom za en vpogled glede poslovnega dogajanja.
Dogodek konec avgusta v tujini. Zvisela pri neki stvari in istočasno dobila ponudbo od istih za drugo opcijo, samo finančno dražje.
Me je vrglo iz tira. Razmišljam... iti ali ne iti. Rinem z glavo skozi zid?
Hvala!  :-*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #63 on: May 10, 2012, 03:56:38 PM »
O fajn, jupi mi bo takrat hodil skozi 10. hišo.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #64 on: May 11, 2012, 10:44:10 AM »
Punce, ma kera pet minut časa pa karte? Neki čudnga se dogaja u moji vezi, ne morm razbrat u čem je fora..rabm mau usmeritve. :-*

Hmmm, malo tišine, oddaljitve, nekaj ni tako, kot pričakuješ, da bi bilo. Mogoče se je vse malo prehitro začelo ali pa so prisotni kakšni dvomi. Počakaj, preden kaj narediš ali izrečeš.
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #65 on: May 11, 2012, 10:47:08 AM »
Dogodek konec avgusta v tujini. Zvisela pri neki stvari in istočasno dobila ponudbo od istih za drugo opcijo, samo finančno dražje.

Še kar te veže ta, prvotna stvar, ki se je oklepaš in jo imaš za bolj varno opcijo. Nova ponudba te je zmedla, be veš, kaj bi ... Sama se boš morala odločiti. ;) Delaj na prvi zadevi in pusti, da druga bolj dozori, potem boš pa videla, kako se boš odločila.
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #66 on: May 11, 2012, 02:44:23 PM »

Še kar te veže ta, prvotna stvar, ki se je oklepaš in jo imaš za bolj varno opcijo. Nova ponudba te je zmedla, be veš, kaj bi ... Sama se boš morala odločiti. ;) Delaj na prvi zadevi in pusti, da druga bolj dozori, potem boš pa videla, kako se boš odločila.

Hvala, Maja.  :-*
Prva zadeva je propala, tako da nimam več kaj na njej delat, je pase.
Tako da... edino če se odločim za drugo zadevo, kar moram pa pohitet, drugače bo prepozno, tko da ravno predolgega zorenja ne morem pričakovat. Hmmm...
No bom že.  ;)

Offline sandry_ca

• Mojster
  • Ste bitje svetlobe, ljubezni in inteligence. <3
« Reply #67 on: May 12, 2012, 12:07:24 AM »
me zanima glede fantove službe... hvala  :-*

Po pravici povedano, ne dobim neposrednega odgovora  ::). Karte me opozarjajo, da se še naj ne prenagli, da naj oceni položaj z različnih zornih kotov. Lahko da je pred njim situacija, ko bi potreboval pomoč strokovne osebe, recimo odvetnika, nekoga objektivnega, nevpletenega, da bo umiril situacijo. Nadalje karta "okrevanja", ki pomeni, da se bo sedanja situacija obrnila na bolje. Ne vem, morda se je odločal za kakšno poslovno idejo, zaposlitev, za katero pa se še ni vedelo čisto točno, v kakšni pravni obliki bi bila? V prihodnje pa karta izbire, da se bo moral odločat med znanim, gotovim ali pa se podat na novo pot, za katero bo treba tudi kaj tvegat... Tako da...Sandry_ca, mogoče imaš kakšno idejo, o čem govorijo karte...Opažam, da včasih nikakor ne dobim direkt odgovora.  :-*

Nimam kaj za dodati... to je to  ;D
Hvala ti  :-* :-* :-*

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #68 on: May 12, 2012, 02:23:42 AM »

Hmmm, malo tišine, oddaljitve, nekaj ni tako, kot pričakuješ, da bi bilo. Mogoče se je vse malo prehitro začelo ali pa so prisotni kakšni dvomi. Počakaj, preden kaj narediš ali izrečeš.

Hvala za vpogled in nasvet! :*

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #69 on: May 13, 2012, 12:02:39 AM »
Zadnje dni imam malo "blackouta". Sem že sodelavcu gledala pa nič videla. Pa sebi nisem mogla nič kaj pametnega videti. Bo minilo ...  :(
9ZK 656

Offline Luna

• Mojster
« Reply #70 on: May 13, 2012, 12:46:42 AM »
Maja, vzemi si počitek, je že namenjeno :-*

Mene pa zanima, če se bo odnos šefa kaj spremenil, saj se je v službi dogodila ena mala neprijetnost, jaz pa sem bila vanjo vključena, čeprav čisto nenamerno in po napačnem. Drugače vem, da mi šef zelo zaupa in mi je super, da je šef on, je bil po temu dogodku zelo prijazen, rekel naj si ne vzemam k srcu, samo jaz se vseeno grozno počutim, pa tudi nikoli ne vem, kaj čisto zares misli. Kaj kažejo karte, lepo prosim? :-*

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #71 on: May 13, 2012, 01:38:21 AM »
Maja, vzemi si počitek, je že namenjeno :-*

Mene pa zanima, če se bo odnos šefa kaj spremenil, saj se je v službi dogodila ena mala neprijetnost, jaz pa sem bila vanjo vključena, čeprav čisto nenamerno in po napačnem. Drugače vem, da mi šef zelo zaupa in mi je super, da je šef on, je bil po temu dogodku zelo prijazen, rekel naj si ne vzemam k srcu, samo jaz se vseeno grozno počutim, pa tudi nikoli ne vem, kaj čisto zares misli. Kaj kažejo karte, lepo prosim? :-*

Bom vseeno poskusila odgovorit ... Nič ne bo iz tega, zato ne skrbi. Vse je že mimo, itak mi pa deluje tole kot kaj nič tako resnega (četudi se te je precej dotaknilo). V bistvu je zadeva nastala po nepotrebnem, je stvar, kjer ni ne zmagovalca ne poraženca.
Vse posledice, ki jih boš čutila, bo samo ta neprijeten občutek v tebi. In prej se ga znebiš, bolje je to zate.  ;)
9ZK 656

Offline Luna

• Mojster
« Reply #72 on: May 13, 2012, 01:07:04 PM »
O Maja, najlepša hvala. Si me zelo pomirila, je najbrž res tako kot si napisala :-*

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #73 on: May 13, 2012, 02:30:13 PM »
O Maja, najlepša hvala. Si me zelo pomirila, je najbrž res tako kot si napisala :-*

:-*
9ZK 656

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #74 on: May 13, 2012, 03:53:24 PM »
Bom rajši nekaj drugega oziroma na drugačen način vprašala...

Kaj je ovira?
« Last Edit: May 18, 2012, 02:36:48 PM by Tejka »
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna