Zdaj ko se približuje čas prihoda vam to res lahko naredim. Precej boljše je, če se Biokibernetiko dela na mestu samem kot na daljavo, čeravno tudi slednja ne zaostaja. So pa stvari, ki so na daljavo zelo zamudne in še po telefonu je treba govoriti. Ravno telefon lahko ovira pravilnost meritve.
Mislim, da je najbolje, da mi pišete na privat točno kaj bi vas bi zanimalo, saj vsaka ima svoje težave in verjamem, da se javno nebi hotele izpostavljat.
Naj poudarim še, da v partnerstvu tam kjer je eden od dveh že precej beta drugi pa dokaj ali zelo alfa, nič ne štima. Navadno se Beta izogne kakršnim koli meritvam in podobno, saj s tem beži od realnosti. Tako pač dela BK, tudi telepatsko in tako Beta nezavedno odkloni sodelovanje. Takšna razmerja so rešljiva samo kadar sta oba za to, v nasprotnem pa gre zakon k vragu.
Meni Goren nikoli ni rekel, da se bom ločil. Vedel pa je, da bo tako ob enakem nadaljevanju z bivšo ženo. Namesto tega mi je rajši rekel, da sem jaz doktor moje bivše žene, da jo zdravim. Nekdo, torej Alfa partnerja zdravi že samo z dotikom, kaj šele s spermo. Ker Beta Alfe ne prenese posledično gre kakor gre.
Mogoče bi bilo celo najbolje, da več o tem povem na srečanju, potem pa se odločite.
Andres
Se spomnim dobro, da sem bila od vsega vedeževanja beta. Ko sem ob smrti moža po tvojem napotku poklicala Gorenca, da je naredil transfer duše me je tud dodobra ozmerjal, da z beta točke delam svoj posel in da sem črna magija zato. Me je čist streznilo, tud vse kar se je z Cofijem dogajalo ....
Potem pa je prišel Ljubo in ko si ga zmeril je bil Alfa - si rekel, da ne bova skupaj če se ne premaknem. Evo, čez nekaj časa sem imela pa lepše meritve kot on hihihi
Zdaj oba delava iz Alfa zdravilnih točk in oba sva biokibernetsko zdrava organizma, tako da ne delava nobene škode ne sebi ne tistim okrog sebe.
Tudi se spomnim, ko sem te prosila, da pomagaš pri eni žlahti za zdravljenje, pa se sploh niso oglasili več. Si dobro povedal, da so Bete. Prej so skoz viseli na nama, ko sva pa predlagala konkretno - uzela jih magla
Tako da dobro vidim kako deluje razlika. Bete se na nek način v loku ogibajo Alfe in imaš mir
Res je bilo tako Tea. Ampak mnogi so šli enako pot kot ti in jih je potem partner ali pa okolica zavozila, na vse so pozabili nakar so se jim začele nabirati diagnoze in življenje je šlo na dol. Gorenc ozmerja z beto skoraj vsakega, včasih še preden ga izmeri. No, on je naredil veliko, ampak je skrajnež, do ljudi pa nima nekega toplega pristopa. To je tudi razlog, da je Biokibernetika zaostala na nekem mestu in posledično to prakticira toliko manj populacije. Škoda.
Sicer pa so vedno nove ugotovitve in praksa včasih že do potankosti točne.
Lani sem sicer izvedel, da je bila ena moja bivša sodelavka operirana na črevesju zaradi raka. Leta 1999 je poklicala Gorenca zaradi meritev in potem je on meni rekel, da ta ne bo nikoli otroka imela, pa še drek se ji dela v črevesju ali trebuhu. Ima še šanso da popravi stil življenja in bo dobra. Jaz sem ji to povedal, čakal sem 12 let potem pa sem se ji oglasil.
Toda eni imajo srečo in v dvanajstih letih se drastično obrnejo na gor. Drugi spet na dol.
Malo sem zašel s tem, sja hotel sem napisati zaradi besede črna magija. Ko Gorenc to reče se sliši dobesedno. Vendar je pomen drugačen. Če recimo vedeževalka nekomu pove, da se bo ločil, vendar mu to sploh ni v usodo zapisano, je že sama s tem naredila korak k še slabšemu stanju od trenutno obstoječega med dvema partnerjema. Temu sledu, da se lahko kopičijo le še težave in na koncu se par res loči. To je ena luč pomena črna magija kadar to reče Gorenc ali jaz.
Druga so BK transformatorji. Konkretno predmeti BK nepravilne oblike, ki so postavljeni na beta točko transformirajo slabo energijo okoli po po prostoru in seveda v ljudi. To pomeni, če je v spalnici vaza en meter proč od postelje in le ta je na beti, potem je tisti ki je najbližje vazi neposredno obsevan z beto. Torej je tudi nakit črna magija, ki velja kot z osebo potujoča vaza, saj je nepravilne BK oblike in tako osebi v telo neprestano transformira beta žarke.
No, glavno je zate, da si se ti ven skobacala iz tega, žlahta, ki pa je beta ostala ji je najbolje slediti za svoj arhiv. Moja sestra mi je ob neki bolezni nečakinj prepovedala da jih po bk čistim. Meni je prav, še čas mi je prišparala, punci pa sta še mladi in sta se seveda pobrali. S tem mi je le povedala, da na dol leze ravno ona, verjetno zaradi vpliva moža, ali drugih stvari.
Andres