Author Topic: BIOKIBERNETIKA  (Read 139213 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: BIOKIBERNETIKA
« Reply #90 on: September 22, 2014, 03:04:46 PM »
Sicer pa Andres za to morava biti oba? Že samo k pomislim da bom možu predlagala, vem da bo ven ušel  ???

Oba morata biti za to. Kot pri Piki je verjetno tudi tvoj mož bolj na beto podrvžen.  Če že v začetku protestira je to definitivno. 
Opazuj kje doma najrajši sedi. Potem pa opazuj najmlajšega otroka. Dvomim, da otrok pogosto hodi na tisto mesto.

Andres

Ja že že. Samo zaradi otrok pa bi bilo resnično dobro stanovanje naštelat Andres.
Stanovanje, Jane in otroka. Potem se bo mož že prilagodil, če že ne bo zato. Ali pa Janina odločnost, da to želi.
Pa ne morjo bit skoz po bolnicah no

Po moje se bo tam vse uredilo. Če ne drugače bo mož okreval, ko bo Jane prinesla hrano iz trgovine, ki jo bo prečistila preden jo da v hladilnik.  No, s tako hrano bo šla gor cela družina.   

Andres

Hmmm si mi dal misliti, mi jemo večinoma kosilo iz menze, kuharce tam so pa čist zagrenjene, bom res začela hrano pucat. Hvala  :-*

Če se da dobit direkt od kmeta je to še najbolje.  Najbolj transportirana in na raznih mestih skladiščena hrana je obenem tudi BK  najslabša.   

Andres

Ja sej zelenjavo mamo vso domačo, kosilo pa vzamem v šoli, kjer sem delala, ker je najbolj poceni in najhitreje. Bom se malo poglobila v to kaj narest, mojemu budgetu primerno.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #91 on: September 22, 2014, 03:20:53 PM »
A zato jaz ne maram nosit modrcev in gat.  :o

Če je le možno, vedno vse s sebe dol zmečem, edino pižamo imam normalno, pa brez spodnjega perila spodaj.
9ZK 674

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #92 on: September 22, 2014, 03:41:23 PM »
Saj si sama  v prejšnjem postu opisala počutje ko prideš domov in odvržeš dol.  Zato sem napisal, da si v službi na slabem mestu.   Posledično zaradi tega nastanejo tudi težave s sodelavci.   Poskusi se premaknit za  80 cm do 1 metra.  Ne vem kaj je tam, vendar verjetno ni tako močna beta kot tu.  No, sprva naredi tako, da se jutri ne premakni, temveč po službi masturbiraj in poglej kako ti bo šlo.  Potem pa pojutrišnjem premakni stol in masturbiraj čez en teden ali več.  Preprosto bo to večji užitek. Upam, da boš tudi poročala.    ;D ;D ;D

Andres

;D :embarrassed: :laugh: No, še sreča, da lahko to naredima doma, ne v službi  :laugh:

Hvala za nasvet.

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #93 on: September 22, 2014, 03:46:14 PM »
Saj draga Tea, moja sreča in spokoj je, ko sem v stiku z naravo, neobremenjena z oblačilom ali le neoprijeta preprosta halja...takrat diham s polnimi pljuči.

Andres, kot berem, je Beta negativno, moje delovno mesto je stoposto Beta  :-X  Čutim...kok se moram pripravim, da pridem v ta prostor... Saj...itak je na meni, da se upam odpret spremembi  :-\

A veš ni toliko energija prostora. Gre specifično za točko na kateri sediš.
Če je človek alfa, premakne sam stol in mizo na alfa točko

Saj se kar nasmehnem. Moram povedat, da je moj tajkunski šef (ko sem bila še v službi) mene prestavil v neko zakotno pisarno, sam pa si je izbral prav mojo pisarno in se usedel točno tja kot jaz. je po firmi krožila beseda, da se je šef usedel na moj stolček  ;D

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #94 on: September 22, 2014, 03:48:19 PM »
Cvetka, sam zdaj ne vem, al je tvoj šef alfa in začutil dobro vibracijo te točke...al pa je kot beta in tajkun na nek način tebi naredil "dobro" in sam skasiral negativo  :P ;)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #95 on: September 22, 2014, 03:48:59 PM »
Saj si sama  v prejšnjem postu opisala počutje ko prideš domov in odvržeš dol.  Zato sem napisal, da si v službi na slabem mestu.   Posledično zaradi tega nastanejo tudi težave s sodelavci.   Poskusi se premaknit za  80 cm do 1 metra.  Ne vem kaj je tam, vendar verjetno ni tako močna beta kot tu.  No, sprva naredi tako, da se jutri ne premakni, temveč po službi masturbiraj in poglej kako ti bo šlo.  Potem pa pojutrišnjem premakni stol in masturbiraj čez en teden ali več.  Preprosto bo to večji užitek. Upam, da boš tudi poročala.    ;D ;D ;D

Andres

;D :embarrassed: :laugh: No, še sreča, da lahko to naredima doma, ne v službi  :laugh:

Hvala za nasvet.

;D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #96 on: September 22, 2014, 03:50:46 PM »
Cvetka, sam zdaj ne vem, al je tvoj šef alfa in začutil dobro vibracijo te točke...al pa je kot beta in tajkun na nek način tebi naredil "dobro" in sam skasiral negativo  :P ;)

;D
www.Astro-Star.net

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #97 on: September 22, 2014, 03:50:59 PM »
Bi prav rada slišala kakšno nevtralno mnenje; slišim, da kasira na veliko, ampak tudi jaz nisem najboljše.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #98 on: September 22, 2014, 03:56:41 PM »
Nešto mi se mnogo smješiš danas Tea. Srečo maš, da se mi ne rabiš pridružit, ko maš že vse uravnano.  ;D :P

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #99 on: September 22, 2014, 03:59:19 PM »
Haha za dozo smeha, pa vedno sem na forum :)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #100 on: September 22, 2014, 04:03:54 PM »
Nešto mi se mnogo smješiš danas Tea. Srečo maš, da se mi ne rabiš pridružit, ko maš že vse uravnano.  ;D :P

Aja - pol k te Andres naštela, moraš redno masturbirat na alfa točki  :P
Če sta pa oba Alfa pa sekstat tam  ;D
www.Astro-Star.net

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #101 on: September 22, 2014, 04:05:01 PM »

Lubi bog, upam, da takšna točka v našem stanovanju ni kje sred kuhinjske mize ali kaj takega  :laugh:

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #102 on: September 22, 2014, 04:16:48 PM »

Lubi bog, upam, da takšna točka v našem stanovanju ni kje sred kuhinjske mize ali kaj takega  :laugh:

jaz imam eno pred štedilnikom haha

drugač pa hvalabogu tud v postli   :P
www.Astro-Star.net

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #103 on: September 22, 2014, 04:20:49 PM »
Omg, obvezno mora v zgornji štuk to naštimat nama, kako bo pa zgledal, da hodiva dol seksat.  :laugh: :laugh: :laugh:
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #104 on: September 22, 2014, 05:11:29 PM »

jaz imam eno pred štedilnikom haha

drugač pa hvalabogu tud v postli   :P

Ahaha upam da ne bom na koncu seksala v kleti :D

Moja astro karta