Author Topic: BIOKIBERNETIKA  (Read 139178 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
Re: BIOKIBERNETIKA
« Reply #150 on: September 23, 2014, 01:32:58 PM »
No, Andres, dajmo, dajmo.  :P :P :P
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #151 on: September 23, 2014, 01:36:34 PM »
Ne to moraš lepo prosit, ne jezik kazat, se bo ustrašu  :)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #152 on: September 23, 2014, 01:37:47 PM »
Haha, njega je treba še mal pobožat zraven.  ;D

No, Andres, smo že tri, ki bi bile zainteresirane za delavnico, če bi bil toliko prijazen, da bi jo naredil.

Znanja imaš ogromno, poznamo te, ti poznaš nas, lahko vse po domače poveš, ne rabiš se šparat z jezikom, vse ti bomo pa neskončno hvaležne.
9ZK 674

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #153 on: September 23, 2014, 01:44:39 PM »
Ne to moraš lepo prosit, ne jezik kazat, se bo ustrašu  :)

;D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #154 on: September 23, 2014, 03:41:51 PM »
Se pridružujem čudaškemu naboru. Upam, da mi bo finančno zneslo.
Bomo prej polnili.  :D

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #155 on: September 23, 2014, 04:12:54 PM »
Se pridružujem čudaškemu naboru. Upam, da mi bo finančno zneslo.
Bomo prej polnili.  :D

Najbolj da Andres vodi k ma sablono, da bomo zih dobili :D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #156 on: September 23, 2014, 04:24:37 PM »
Bogi Andres, čisto smo ga zaposlili.  ;D
9ZK 674

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #157 on: September 23, 2014, 05:03:06 PM »
Pridem do računalnika in potem berem, na koncu pa vidim, da pišete o enem in istem. O seminarju.  Na srečo se je vmes oglasila tudi Tea in odgovorila na nekaj vprašanj.
Kar zadeve materiala seminarja sem vam že tu kar precej napisal, torej bi bilo nekaj ponovljenega.   Vendar če do seminarja pride je v začetni fazi pri ljudeh vedno tako, da  kdor najde alfa točke brez popolne BK zaščite (biolaser in zaslonke) se lahko zmoti od dvajset centimetrov in več.  To posledično pomeni, da bolani ljudje sploh nič ne čutijo, tisti bolj zdravi in alfe brez zaščite približno lahko tudi cone najdejo.
Najboljši prostor za seminar je kakšna telovadnica ali večji prostor, kjer se navzoču lahko sprehajajo gor in dol.

Ko je bilo vprašanje o pozitivnem in negativnem, ter na drugi strani alfa in beta.   To je tako, vendar se pri Biokibernetiki poudari kje in od kod se lahko te negativnosti naleze in kako pridobiti dolgotrajno pozitivnost. Vse te nalezlivosti kasneje vodijo v hitro staranje, v prepad, v alkohol, drogo, prekrške, korupcijo, ločitev in na koncu smrt.   

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #158 on: September 23, 2014, 07:29:04 PM »
Andres sej me bi rade vsaj videle kako se uporablja npr. Ta sablona, oz. tisto ostalo. Telovadnico pa tud lahko zrihtam :)

Moja astro karta

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #159 on: September 24, 2014, 06:36:04 AM »
Če sem čisto iskren jaz Gorenčeve šablone sploh ne uporabljam, ker mi kot taka ne koristi. Napisal sem že da sem vse enote pretvoril v številčne saj so ljudem bolj razumljive.   Le te imam  v glavi, kot vse kar sem se o Biokiberntiki naučil od leta 1994 dalje.
Za razliko od radiestezistov gre pri bikobirnetiki drugače.  Nekdo ki je kolikor toliko še beta sploh ne dobi enakih oz. pravih, ker kaj hitro ga zanese, saj vse celotem proces poteka telepatsko.  Resda traja nekoliko časa vendar po nekako petih do desetih letih se vsakdo zave da gre za drugo civilizacijo, ki nas vodi.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #160 on: September 24, 2014, 09:01:05 AM »
No, potem nas pa lahko naučiš biokibernetiko na Andresov način.  ;D
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #161 on: September 24, 2014, 09:39:36 AM »
Če sem čisto iskren jaz Gorenčeve šablone sploh ne uporabljam, ker mi kot taka ne koristi. Napisal sem že da sem vse enote pretvoril v številčne saj so ljudem bolj razumljive.   Le te imam  v glavi, kot vse kar sem se o Biokiberntiki naučil od leta 1994 dalje.
Za razliko od radiestezistov gre pri bikobirnetiki drugače.  Nekdo ki je kolikor toliko še beta sploh ne dobi enakih oz. pravih, ker kaj hitro ga zanese, saj vse celotem proces poteka telepatsko.  Resda traja nekoliko časa vendar po nekako petih do desetih letih se vsakdo zave da gre za drugo civilizacijo, ki nas vodi.

Andres

No sej jaz o biokibernetiki nimam pojma, zato mi tudi enote in vse skupaj ni zaenkrat nič jasno. Sem pa sej veš trmasta in želim vedno sama sebi pomagat, torej v tem primeru se naučit kako hrano pretvorit v alfa, kako thetkat v alfa...te vsakdanje stvari, ki jih zdaj ne počnem več, odkar sem bila namreč noseča, sem začutila da je itak vse "lažno". Torej kot ti praviš sem rabila res 5 let :D In zdej bi rada brez posrednikov šla sama pravo pot.

Moja astro karta

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #162 on: September 24, 2014, 12:06:10 PM »

Andres

se naučit kako hrano pretvorit v alfa, kako thetkat v alfa...te vsakdanje stvari, ki jih zdaj ne počnem več, odkar sem bila namreč noseča, sem začutila da je itak vse "lažno". Torej kot ti praviš sem rabila res 5 let :D In zdej bi rada brez posrednikov šla sama pravo pot.

Jane, po moje je osnova, da Andres naredi meritve. Da sploh vidimo kako po meritvah stojiš. Potem je naslednji korak dom in tam kjer se zadržuješ, da ti aktivira alfa točko ali pa točke in izključi beta smrtne. Potem nekaj časa opazuješ svoj razvoj ....
govorim na pamet, ker ne vem za tvoj BK potencial.

www.Astro-Star.net

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #163 on: September 24, 2014, 12:33:23 PM »
Andres, jaz sem vsekakor zainteresirana za meritve, mogoče najprej, da narediš zame, potem pa še za ostale člane in hišo, tako kot predlaga Tea.
Sporoči, kdaj prideš v Slovenijo.
Lep pozdravček na Islandijo :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #164 on: September 24, 2014, 01:13:58 PM »
Sem predlagala Andresu, da bi naredil na daljavo meritve zame, za Jane, za Sašo in mogoče zate Sanjalka in bi jih potem primerjali med seboj. Strošek bi mu poravnale lahko ko pride v Slo

Aja Piko sem pozabila

www.Astro-Star.net