Author Topic: BIOKIBERNETIKA  (Read 139212 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: BIOKIBERNETIKA
« Reply #225 on: September 26, 2014, 03:05:45 AM »
Se da čistit tudi firmo?

Natančneje- znamko.

Še bolj natančno - logotip.

Precizno - koncept.

Pikolovsko - produkte.

Kadar alfa človek dela logo mu itak uspe sestaviti nekakšen alfa logo.  Da se izmeriti tudi vse druge.  Gorenc je bil vedno nekako skrivnosten kaj in kakšen logo naj bi bil alfa, večina pa jih je beta.   Ravno tako noben v Sloveniji ni hotel delati alfa nakita.  Preprosto ta ni najlepše oblike, zlasti pri prstanih ko je že vmes umteniška vrednosta se ta beta še bolj vidi.   

Andres

Hvala za odgovor, Andres.
Logotipa nisem delala jaz, ga je delala zunanja firma. Tako da ne vem, ali je bila punca alfa ali beta.
Se da tudi izdelke npr. po fotografiji izmeriti?

Izdelke se da merit, vendar velja, da bolj ko so beta oblike, bolj gredo v prodajo.  Pred leti je Gorenc izmeril mobilne telefone.  Pač v tistem času je bilo na voljo toliko in toliko modelov, nekaj jih je izmeril in biokibernetske oblike je bil samo eden. Mislim, da je bil to Erikson vendar se ne spomnim modela. Bil je majhen, tisti zložljiv v sendvič, nič posebnega pač.   Takrat najbolj prodajana Nokia sploh ni imela nekega posebnega zapisa.   
Sam nisem veliko meril predmetov, kot tudi ne vsebine hrane.   Pri slednji gre za pravilo, da bolj ko je domača manj je zapacan, posledično bolj alfa.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #226 on: September 26, 2014, 03:12:26 AM »
Ponoči kot vemo sem izmeril in prečistil forum. Od takrat, dotega trenutka je minilo okoli 22 ur. No, ker je forum še vedno prečiščen sem pogledal na dnevno statistiko za včeraj in opisane pretekle dni.  Beri dalje.

25. september, dan čiščenja foruma,  44,5% povratnih obiskovalcev.  55,5% novih obiskovalcev-

24. september. Povrarnih obiskovalcev je bilo  48,2%, novih pa je 51,8%

23. september   Povratni obiskovalcev je bilo 49,4 novih pa 50,6.

Nalašč sem vzel en sam datum pred 14 dnevi ali  10 in  11,  septembra, ki je bil ravno tako četrtek.
10. september.  Povratnih obiskovalcev je bilo  49,9% novih pa 50,1%.
11.september.  Povratnih obiskovalcev je prišlo 48,4% Novi obiskovalci 51,6%.

Kot vidimo bodo tu ostali samo še tisti, ki so vsaj malo alfe.  Bete načeloma bodo, vendar se ne bodo registrirali, tisti ki pa to že so, ne bodo nič napisali.

Andres
« Last Edit: September 26, 2014, 04:45:11 AM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #227 on: September 26, 2014, 03:25:34 AM »
Glede včerajšnjih meritev in čiščenja me prav veseli, da sem prvo serijo oddelal.  Nocoj ne bom meril. Ne da nebi mogel, vendar vem, da je bolj zanesljivo, če je en dan vmes pavze, saj vendarle gre vse na daljavo. 
Tako predvidevam da bom meril po polnoči ali okrog 3 ure po vašem času vse tiste, ki ste mi pisali včeraj.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #228 on: September 26, 2014, 04:52:13 AM »
Se da čistit tudi firmo?

Natančneje- znamko.

Še bolj natančno - logotip.

Precizno - koncept.

Pikolovsko - produkte.

Kadar alfa človek dela logo mu itak uspe sestaviti nekakšen alfa logo.  Da se izmeriti tudi vse druge.  Gorenc je bil vedno nekako skrivnosten kaj in kakšen logo naj bi bil alfa, večina pa jih je beta.   Ravno tako noben v Sloveniji ni hotel delati alfa nakita.  Preprosto ta ni najlepše oblike, zlasti pri prstanih ko je že vmes umteniška vrednosta se ta beta še bolj vidi.   

Andres

Hvala za odgovor, Andres.
Logotipa nisem delala jaz, ga je delala zunanja firma. Tako da ne vem, ali je bila punca alfa ali beta.
Se da tudi izdelke npr. po fotografiji izmeriti?

Izdelke se da merit, vendar velja, da bolj ko so beta oblike, bolj gredo v prodajo.

Andres

Hvala, Andres.
Zanimivo. Potem so moji izdelki iber alfa.  :D
No množični vsekakor niso, daleč od tega.
Vsekakor jih pa ne bi "obetila", da bi se bolje prodajali.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #229 on: September 26, 2014, 07:38:31 AM »
Eno vprašanje, a je kdo meril živaliŽ? Kako one stojijo? K sej veste tisto da naj bi mačke sedele na slabem, psi pa na dobrem, pa me zanima kako je z vidika biokibernetike.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #230 on: September 26, 2014, 07:46:14 AM »
Eno vprašanje, a je kdo meril živaliŽ? Kako one stojijo? K sej veste tisto da naj bi mačke sedele na slabem, psi pa na dobrem, pa me zanima kako je z vidika biokibernetike.

To sem že jaz hotela vprašat, me res zanima ...
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #231 on: September 26, 2014, 08:44:39 AM »
OK sej vem, da je samo en dan od čiščenja, ampak danes sva se takoooooo skregala, kot že dolgo ne. Še dobro da me je potem prijateljica opozorila, da sem imela tretma, ker sem že mislila da se mi meša  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #232 on: September 26, 2014, 09:25:03 AM »
Oh, moj je bil pa tako ljubezniv... Pa RES me je lepo presenetil zjutraj.

Sem se pa skregala z mati mojo.  :-X
9ZK 674

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #233 on: September 26, 2014, 10:03:03 AM »

Kot vidimo bodo tu ostali samo še tisti, ki so vsaj malo alfe.  Bete načeloma bodo, vendar se ne bodo registrirali, tisti ki pa to že so, ne bodo nič napisali.

Andres

Tale zapis o registraciji me je pa kar zmotil; moj pokuk v forum je velikokrat brez registracije, ker se zaradi nastavitev na računalniku moram vedno znova prijavljat.Pa sem zato bolj beta? :blank:

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #234 on: September 26, 2014, 10:39:25 AM »
Dvomim, da je kateri od današnjih telefonov sploh še alfa. Ericsson na preklop je bil top. Sem ga imela in ga "gonila" dokler ni dobesedno razpadel :D .

Tole sa živali pa tudi mene zelo zanima. Pa ne vem koliko drži tole da so psi + mački pa -, saj se moji bolj ali manj že od malega valjajo po istih prostorih.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #235 on: September 26, 2014, 01:36:52 PM »
No, toliko, mravlje so beta in potemtakem škodljive. Nahajajo se vedno v beta žarkih in kot sem čutila od samega začetka, v hiši, kjer sem sedaj, mrgoli mravelj. Ravno par mesecev nazaj smo imeli gromozansko čistko. In da ne omenjam, ravno v kleti, ki je 2 nadstropji nižje od najine spalnice, so se naselile...
9ZK 674

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #236 on: September 26, 2014, 02:09:43 PM »
Kaj pa pridne mravljice v gozdu?
Te ne morejo bit škodljive ...
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #237 on: September 26, 2014, 02:45:32 PM »
No, toliko, mravlje so beta in potemtakem škodljive. Nahajajo se vedno v beta žarkih in kot sem čutila od samega začetka, v hiši, kjer sem sedaj, mrgoli mravelj. Ravno par mesecev nazaj smo imeli gromozansko čistko. In da ne omenjam, ravno v kleti, ki je 2 nadstropji nižje od najine spalnice, so se naselile...

Teh hvala bogu nimamo, glih berem skripto, da recimo zivali kakajo v beta zarkih. OK potem vem kje so zunaj bete, ker tam vsi psi kakajo  ;D

Moja astro karta

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #238 on: September 26, 2014, 04:22:57 PM »
OK sej vem, da je samo en dan od čiščenja, ampak danes sva se takoooooo skregala, kot že dolgo ne. Še dobro da me je potem prijateljica opozorila, da sem imela tretma, ker sem že mislila da se mi meša  ;D

Prejšnje dni sem kar veliko napisal, oboje privat in tule, toda mislim, da sem ravno tebi napisal, da se bosta po čiščenju tudi kregala.   

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #239 on: September 26, 2014, 04:25:50 PM »

Andres

Tale zapis o registraciji me je pa kar zmotil; moj pokuk v forum je velikokrat brez registracije, ker se zaradi nastavitev na računalniku moram vedno znova prijavljat.Pa sem zato bolj beta? :blank:

Saj števec ne šteje registriranih in neregistranih. Le ta šteje ip številke in potem na podlagi tega se vidi koliko  je tistih, ki so redni in povratni obiskovalci.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858