Author Topic: BIOKIBERNETIKA  (Read 139188 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: BIOKIBERNETIKA
« Reply #285 on: September 27, 2014, 08:56:19 AM »
Kaj se smatra za visoko alfa?
Ne najdem zapisov...

Ni meje kaj je visoka alfa.  Lahko imaš alfa 60 in beta1.  To pomeni, da je biokibernetska zasvojenost okoli 70 ali več in ta oseba je verjetno veliko doma kjer ima po večini bk stvari poštimane v domu.   Kar je več od takšne alfe in nižje od takšne bete je samo še velik plus in doloročna investicija v sebe. 

Mnogi vprašate zaradi možganskega potenciala. On je deden, vendar z boleznijo lahko grozno pade lahko pa z dolotrajno višjo alfo tudi zraste.  Takrat se v naših glavah odprejo nove dimenzije in tiste stvar za katere imate že naravni talent so veliko lažje za dagrajevanje.     Konkretno tu bi bilo potem naenkrat kar nekaj fantastičnih astrologinj in še kaj drugega bi pogruntale da ste zmožne.

Andres

No to je moj Taj, samo doma bi bil, se kar umakne od ljudi. Mene je pa letos ravno to neslo, dokler sem imela samo njega sva cepela skupaj doma, ustvarjala, kuhala. Zdej pa druga zahteva svobodo, zunanje okolje in medtem ko Taj doma ustvrja sem jaz z njo zuni. Problem je, ker sem v bistvu eno leto v vsakodnevnem stiku z 15+ ljudmi, ki imajo svoje otroke zunaj. Ne vem ce beto dobis od ljudi ki so bete ampak vmes sem prav cutila kako me izzemajo. Zadnji teden sem se tudi jaz umaknila in raje spet na kavcu, ki sem ga btw obrnila okoli beremo pravljice :D

Tudi od ljudi jo dobiš.
Danes ponoči je npr. Andres zmeril tud Ljubota, pa je imel nekaj padca na Alfi. Spal je v Kranju pri enih.

Da ga nisem jaz prevec izzela :D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #286 on: September 27, 2014, 08:57:05 AM »
No z možem konflikt, preden sva si rekla dobro jutro.  :blank:

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #287 on: September 27, 2014, 11:11:16 AM »
Pri nas vse ok..
Sem svojemu vse razložila,pojasnila ( kolikor sem tukaj pridobila info) in se strinja s čiščenjem.
Celo včeraj,se preden smo sploh prišli na to debato,me je sam vprašal,če imam občutek,da me on vleče dol,da zaradi njegovih energij ne dobim službe in podobno.
Ko sem razmišljala sem prišla do ugotovitve,da ne on,ne jaz ampak energije ki jih čutim tukaj v začasnem domu.
Je bil takoj za to da začnemo rihtati drugo stanovanje...

Tako kot si ti rekel andres,je zelo dovzeten za te stvari,le težko prizna. Pred mano ja,meni pove, pred drugimi redko ali de kr vzdrži komentarja....

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #288 on: September 27, 2014, 11:27:22 AM »
Pri nas vse ok..
Sem svojemu vse razložila,pojasnila ( kolikor sem tukaj pridobila info) in se strinja s čiščenjem.
Celo včeraj,se preden smo sploh prišli na to debato,me je sam vprašal,če imam občutek,da me on vleče dol,da zaradi njegovih energij ne dobim službe in podobno.
Ko sem razmišljala sem prišla do ugotovitve,da ne on,ne jaz ampak energije ki jih čutim tukaj v začasnem domu.

Tako kot si ti rekel andres,je zelo dovzeten za te stvari,le težko prizna. Pred mano ja,meni pove, pred drugimi redko ali de kr vzdrži komentarja....

Vidka, vsekakor bi bilo dobro, da potem dasta naredit BK v novem stanovanju. Pa še lažje bi načrtovala pohištvo.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #289 on: September 27, 2014, 01:05:21 PM »
Midva nimava še nobenga pohištva. Je pa res, da mene verjetno kar okolje malo dol vleče. Ko se bo hiša naštimala, pričakujem tudi jaz, da se bo stanje izboljšalo.
9ZK 674

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #290 on: September 27, 2014, 05:16:05 PM »

Še dobro, da sem vam to napisal tako tu, kot v pošti. Ah, predvidevam, da bi se tvoj mož dobro ujel z Janinem.   Pač te dni bosta doživljala enako.   Tisto s hrano, oziroma ćiščenjem le te je en od načinov, da se vse to stabilizira.  Sicer pa nisi edina, ki se je danes eno uro in toliko po čiščenju skregala.  Prihajajo tudi novi ljudje ki jih boš spoznala v naslednjih dneh. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #291 on: September 27, 2014, 05:18:16 PM »

Še dobro, da sem vam to napisal tako tu, kot v pošti. Ah, predvidevam, da bi se tvoj mož dobro ujel z Janinem.   Pač te dni bosta doživljala enako.   Tisto s hrano, oziroma ćiščenjem le te je en od načinov, da se vse to stabilizira.  Sicer pa nisi edina, ki se je danes eno uro in toliko po čiščenju skregala.  Prihajajo tudi novi ljudje ki jih boš spoznala v naslednjih dneh. 

Andres

Hvala, Andres.  :-*
Prosim, preberi si v "olajšaj se malo", kaj se mi je dogajalo še kako uro ali dve kasneje. No, seveda še traja.  :-X :D

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #292 on: September 27, 2014, 05:19:26 PM »
Pri nas vse ok..

Beta nikoli ne bo javno vprašal če je on kriv da ti ne dobiš službe.  V vsej slovenski izbiri moške populacije si imela ti še srečo. Možno pa je, da si celo dobila pol betiča in si ga do sedaj že sama ozdravila. Tudi kot si napisala se ne upira iskanju nove lokacije, kar posledično pomeni enako kot so pokazale meritve. On ni dol padel do te meje, da bi bil priklenjen na beto in nanjo prisegal leta in leta dokler ne zboli. Skratka jaz vaju vidim kot en lep par z vsem potencialom, da vama še pride istočasno, v isti sekundi.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #293 on: September 27, 2014, 05:36:19 PM »

Andres

Prosim, preberi si v "olajšaj se malo", kaj se mi je dogajalo še kako uro ali dve kasneje. No, seveda še traja.  :-X :D

Sem prebral tisto v temi  Olajšaj se malo.  http://www.nenavadno.com/forum/index.php/topic,7117.msg187606.html#msg187606
Pravzaprav se podobne stvari lahko pričakujeo, toda samo biokibernetika nimata vpliva  na dražbe temveč na procese ki se dogajajo že veliko pred tem.  Po opisu je tvoj partner res ena velika beta, pravo nasprotje od Vidkinega. Mislim celo da sem bil v podobni situaciji jaz. Ne zaradi dražbe ampak zaradi partnerstva.   Bivša nikoli ni hotela nič brati in vedeti o Biokibernetiki le jamrala je da ne more zanositi. Potem jo je eno noč Gorenc prečistil in čez 10 mesecev je rodila.  Do takrat je mene šibala na roke metat v bolnico, da so mi gledali koliko potomcev sploh lahko imam.   
Tako jaz vidim vaju in fant se mora sanirat, ne verjamem pa da bi te on karkoli poslušal o Biokibernetiki. Prva njegova beseda bi bila da je to navaden nateg in da si ti krava ker te stvari sploh verjameš.

Glede njegovega vrta iz tiste teme.  Normalna stvar. Fant ima veselje in vrt je ena sama alfa.  Zakaj pa potem surove zelenjave od tam ne je? Po moje jo več razdeli naokrog in zelo malo poje.  Možno je tudi da on rad pokaže svoj vrt kot kakšen drug moški rad pokaže svojo ženo, ali svoj avto.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #294 on: September 27, 2014, 05:49:43 PM »

Andres

Sem prebral tisto v temi  Olajšaj se malo.  http://www.nenavadno.com/forum/index.php/topic,7117.msg187606.html#msg187606
Pravzaprav se podobne stvari lahko pričakujeo, toda samo biokibernetika nimata vpliva  na dražbe temveč na procese ki se dogajajo že veliko pred tem.  Po opisu je tvoj partner res ena velika beta, pravo nasprotje od Vidkinega. Mislim celo da sem bil v podobni situaciji jaz. Ne zaradi dražbe ampak zaradi partnerstva.   Bivša nikoli ni hotela nič brati in vedeti o Biokibernetiki le jamrala je da ne more zanositi. Potem jo je eno noč Gorenc prečistil in čez 10 mesecev je rodila.  Do takrat je mene šibala na roke metat v bolnico, da so mi gledali koliko potomcev sploh lahko imam.   
Tako jaz vidim vaju in fant se mora sanirat, ne verjamem pa da bi te on karkoli poslušal o Biokibernetiki. Prva njegova beseda bi bila da je to navaden nateg in da si ti krava ker te stvari sploh verjameš.

Glede njegovega vrta iz tiste teme.  Normalna stvar. Fant ima veselje in vrt je ena sama alfa.  Zakaj pa potem surove zelenjave od tam ne je? Po moje jo več razdeli naokrog in zelo malo poje.  Možno je tudi da on rad pokaže svoj vrt kot kakšen drug moški rad pokaže svojo ženo, ali svoj avto.

Andres

Moja hči je tam surov grah in je navdušena nad surovo zelenjavo od nekdaj. Ko so drugi otroci na pikniku jedli kinder jajca, je ona jedla deteljice po travniku.  :)

Mož ima veselje do vrta, ja. Precej zelenjave razdeli naokrog, kar sem mu pa vedno štela v plus. Eden od njegovih obrazov je velikodušen.
Veliko zelenjave tudi poje oz. je pojemo vsi skupaj.
Rad pokaže, ja, in ima neizmerno veselje do tega. Vrtnari tudi s hčerjo in tudi ona to rada počne.

Bivšo ženo je imel za nakit, mene se pa tudi ni ravno sramoval.
Glede bk bi verjetno reagiral tako, kot opisuješ. Da je nateg.
Zanimivo pa, da sem z njim z veliko lahkoto zanosila in otroka donosila v zelo zdravi nosečnosti. Pa so mi govorili, da bom imela z zanositvijo težave. Me je ozdravil?
Pa ne, da ga zagovarjam zdaj... samo gledam tudi vse pluse.

Pa lahko narediš čiščenje še za njega v naslednji rundi?
Mogoče še za hčerko?
Hvala!

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #295 on: September 27, 2014, 06:11:17 PM »
On tebe nič ni ozdravil, da si potem lahko zanosila.  Saj kot si napisala si bila sama velika alfa, torej posledično plodna kot hruška. :)
Bom ga izmeril in tudi hčerko, le sliko pošlji. Toda njega ne bom čistil, medtem, ko hčerko bom, kar verjetno ti želiš.    Bi pa res rad, da se vidve stabilizirata, zanj mi je kajpak vseeno, ker podobnih sem srečal zelo veliko. Od navadnega delavca, do šefa White house security personal.  Vsi po vrsti se odmikajo in to je značilnost bete.   

Andres
« Last Edit: September 27, 2014, 06:21:07 PM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #296 on: September 27, 2014, 06:21:42 PM »
No moj se obnasa dejansko tako kot je recimo Andres reku da bo, v dveh dneh je ratal se do otrok nastrojen. Danes je sicer sam rekel da tako pa res ne more it, da kera cudna sila hoce da se kregamo :) pa sem rekla, da vem in da resujem primer. Je rekel OK, pol pa resi. Zdej mu bom pa pocasi zacela razlagat, bom vidla a bo letel ven ali pa bo za :)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #297 on: September 27, 2014, 06:26:14 PM »
No moj se obnasa dejansko tako kot je recimo Andres reku da bo, v dveh dneh je ratal se do otrok nastrojen. Danes je sicer sam rekel da tako pa res ne more it, da kera cudna sila hoce da se kregamo :) pa sem rekla, da vem in da resujem primer. Je rekel OK, pol pa resi. Zdej mu bom pa pocasi zacela razlagat, bom vidla a bo letel ven ali pa bo za :)

Ker gre pri vsem za telepatijo in tudi Beta civilizacija na nas vpliva telepatsko je on izustil stavek, ki v vaši družini lahko postane znamenit.  "Katera čudna sila hoče da se kregamo?"  Če je rekel dobesedno tako, potem je nekje v njem kljub vsemu še kaj alfe in ni veliko zamujenega.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #298 on: September 27, 2014, 06:29:01 PM »
Moj se do mene ravna res ljubeznivo, zato upam, da še ni izgubljeni primer. Mu je pa edino čudno to, da se na daljavo lahko dela. Oziroma sumljivo. Upam, da bo sprejel alfo.
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #299 on: September 27, 2014, 06:29:23 PM »

Ker gre pri vsem za telepatijo in tudi Beta civilizacija na nas vpliva telepatsko je on izustil stavek, ki v vaši družini lahko postane znamenit.  "Katera čudna sila hoče da se kregamo?"  Če je rekel dobesedno tako, potem je nekje v njem kljub vsemu še kaj alfe in ni veliko zamujenega.

Andres

On dostikrat kaj takega izusti in to s takimi besedami. Velikokrat rece naprimer kva je to en crni bog gor u pm :D (evo dobesedno) da me tkole zeza :D

Moja astro karta