NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
Quote from: sasa on September 25, 2014, 07:55:42 AMJaz sem katastrofa po meritvah.Jaz pa firbec
Jaz sem katastrofa po meritvah.
Drugač pa sem vesela, da smo začeli in da bomo vsi skupaj vse dvignili. Si bomo pomagale
Quote from: Tea on September 25, 2014, 08:40:08 AMQuote from: sasa on September 25, 2014, 07:55:42 AMJaz sem katastrofa po meritvah.Jaz pa firbecPodobno kot jaz
Quote from: Tea on September 25, 2014, 08:55:14 AMDrugač pa sem vesela, da smo začeli in da bomo vsi skupaj vse dvignili. Si bomo pomagale Obvezno ne vem kaj sem rabila tolk časa
Tea je zgoraj poslala samo prva dva parametra. Vendar za prvi uvid je to čisto dovolj. Ene vidim, da ne razumete kaj je pomen številk na gor in dol, torej v plus in v minus. Preprosto mora biti Alfa čim višje. Kdor ima Alfa 40 je to že precej slabo, vendar se da še vse popraviti. Beta mora biti nizko. Manj ko jo je več je prostora za telesno transormacije alfe in bolj je oseba zdrava. Torej Tea ima krepko v minusu Beto, kar je zelo dobro. Res bi rajši pred prihodom vse zainteresirane zmeril, ker potem, ko bom v Sloveniji, bi bilo vsega naenkrat veliko preveč, Biokibernetika pa te tudi hitro utrudi. Konkretno čiščenje tretje osebe gre zelo težko trikrat na dan. Torej je bolj praktično, če mi zainteresirane pošljete na mail zadnje ali bolj nove slike na mail. iceland.slovenia@gmail.comAndres