Andres hvala za te izčrpne podatke glede biokibernetike.
Sva pred časom tudi midva govorila, da bi mi prišel izmerit hišo. Še vedno sem zainteresirana za te meritve. Boš sporočil kdaj prideš v Ljubljano.
No, ko sem to doma omenila, so bili vsi nekako proti oz. nič ne dajo na te "stvari" 
Hči mi je celo rekla, mami ko si dala v prejšnjem stanovanju izmerit energijo, je šlo potem vse samo navzdol.
Moram povedati, da pri merjenju prejšnjega stanovanja, mi je ta oseba (ne vem več, kdo je bil
) rekel, da smo vsi vijolčni oz. beli, se ne spomnim točno več kdo je bil vijoličen in kdo bel in da tudi stanovanje nima slabih energetskih točk, skratka izmere so bile super. Te meritve sem dala narediti takoj po vselitvi. In takrat smo se res vsi počutili zelo dobro, naša energija je bila zelo srčna, topla, polna ljubezni....čez 2 leti se je začelo, najprej bolezen (ki je bila samo trenutna) in nato razpad zakona, grdi prepiri in na koncu tudi uradna ločitev in odselitev bivšega moža...
Zanima me kako bi lahko po nekih osebnih karakteristikah človek vedel katera oseba je beta in katera alfa.
Kako bi lahko pravzaprav zase vedel v katerem stanju si?
In kako se lahko, če si alfa, zaščititš pred beto oz. kako ji lahko pomagaš, da se dvigne na stanje bete.
Če sem prav razumela, se lahko alfa "zastrupi" z beto, se pravi ji lahko alfa stanje uniči zgolj beta oseba ali lahko alfa človek tudi sam od sebe sestopi v beta stanje?
Ne vem, upam, da sem razumljivo vprašala?
Hvala Andres 
Jaz nisem nek ekspert, bo že Andres pojasnil.
Samo bioenergija je nekaj drugega kot BK
Pri BK gre za to, da je na eno alfa točko, okrog postavljeno 8 beta smrtnih točk.
Lahko se zgodi, da je na zakonski postelji ena alfa točka, kjer napr. leži eden od zakoncev. Zraven pa spi drugi na beta točki - tak zakon se bo končal, ali z boleznijo enega, ali pa z ločitvijo. Ker eden se fila celo noč z alfa življenjsko energijo, drugi pa je na slabi točki.
Po osebnih karakteristikah boš težko vedela, ali pa to vsaj ni tako očitno videti.
Ko imamo visoko Alfa meritev že vidimo žarke, o čemer je Andres napisal.
Lahko pa tudi beta vidi žarek, če stoji v objemu z Alfo na Alfa točki
Ko smo Alfa naprimer gremo vedno sedet na Alfa žarek in se Beta prostorov ogibamo. Lepo je videt, kako se posedamo v družbi okrog mize. Ali pa npr. doma okrog mize, ko imamo običajno svoj stol - ali pa mesto na kavču
Večino nakita ali ostalih stvari ki jih imamo je Beta - izbira Alfe je po zdravih BK oblikah
Ne smete mešat to s pozitivnim ali negativnim v človeku. Gre le za zdrav energetski potencial v človeku
Ja, bioenergijski potencial sem dala vedno izmerit, tudi sedaj v tej hiši. Tukaj je umrla tudi partnerjeva žena (mlada)...
No, tukaj tudi bioenergijsko zadeve niso ok in to ravno na posteljah, kjer spimo.
Tole glede stolov je zanimivo. Ko sem prvič prišla k mojemu domov (k njegovim staršem domov), sem se želela usesti na stol, kjer on sedi (nisem vedela, da on tam sedi) in mi njegova starša rečeta, ne, ne, tukaj se ne moreš usesti

Zakaj ne, sem si mislila, rekla pa nič in se usedla na drug stol. No in sta sama takoj povedala, da je to stol, kjer vedno sedi moj in da tam pač ne morem sedeti

OMG, nisem mogla verjeti, da to slišim iz ust dveh starejših ljudi za svojega že zelo odraslega sina., zdelo se mi je prav neumno, jaz bi ravno nasprotno, gostu bi odstopila "svoj" stol...