Author Topic: BIOKIBERNETIKA  (Read 139207 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: BIOKIBERNETIKA
« Reply #30 on: September 21, 2014, 07:58:00 AM »
Jaz sem po mojem od vseh dogodkov tako zapackana, da joj.

Je pa ta gospod pred nekaj leti (dvema ali tremi) na pošti kar pristopil k meni. Ni me ozmerjal, ampak ravno nasprotno.
Žal nisem nikoli šla na njegova predavanja, kamor me je povabil.
Rekel mi je med drugim, naj imam čimveč otrok.

Če bi me danes videl takole notranje razsuto, vprašanje, kaj bi rekel.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #31 on: September 21, 2014, 08:02:57 AM »

Je pa ta gospod pred nekaj leti (dvema ali tremi) na pošti kar pristopil k meni. Ni me ozmerjal, ampak ravno nasprotno.

Potem si  Alfa - upam, da še, če ni bil tvoj lover Betič  ;)

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #32 on: September 21, 2014, 08:05:47 AM »
Zdaj ko se približuje čas prihoda vam to res lahko naredim. Precej boljše je, če se Biokibernetiko dela na mestu samem kot na daljavo, čeravno tudi slednja ne zaostaja.  So pa stvari, ki so na daljavo zelo zamudne in še po telefonu je treba govoriti. Ravno telefon lahko ovira pravilnost meritve.   
Mislim, da je najbolje, da mi pišete na privat točno kaj bi vas bi zanimalo, saj vsaka ima svoje težave in verjamem, da se javno nebi hotele izpostavljat. 

Naj poudarim še, da v partnerstvu tam kjer je eden od dveh že precej beta drugi pa dokaj ali zelo alfa, nič ne štima. Navadno se Beta izogne kakršnim koli meritvam in podobno, saj s tem beži od realnosti.   Tako pač dela BK, tudi telepatsko in tako Beta nezavedno odkloni sodelovanje.  Takšna razmerja so rešljiva samo kadar sta oba za to, v nasprotnem pa gre zakon k vragu.

Meni Goren nikoli ni rekel, da se bom ločil. Vedel pa je, da bo tako ob enakem nadaljevanju z bivšo ženo.  Namesto tega mi je rajši rekel, da sem jaz doktor moje bivše žene, da jo zdravim.  Nekdo, torej Alfa partnerja zdravi že samo z dotikom, kaj šele s spermo. Ker Beta Alfe ne prenese posledično gre kakor gre.

Mogoče bi bilo celo najbolje, da več o tem povem na srečanju, potem pa se odločite.

Andres

Se spomnim dobro, da sem bila od vsega vedeževanja beta. Ko sem ob smrti moža po tvojem napotku poklicala Gorenca, da je naredil transfer duše me je tud dodobra ozmerjal, da z beta točke delam svoj posel in da sem črna magija zato. Me je čist streznilo, tud vse kar se je z Cofijem dogajalo ....
Potem pa je prišel Ljubo in ko si ga zmeril je bil Alfa - si rekel, da ne bova skupaj če se ne premaknem. Evo, čez nekaj časa sem imela pa lepše meritve kot on hihihi
Zdaj oba delava iz Alfa zdravilnih točk in oba sva biokibernetsko zdrava organizma, tako da ne delava nobene škode ne sebi ne tistim okrog sebe.

Tudi se spomnim, ko sem te prosila, da pomagaš pri eni žlahti za zdravljenje, pa se sploh niso oglasili več. Si dobro povedal, da so Bete. Prej so skoz viseli na nama, ko sva pa predlagala konkretno - uzela jih magla

Tako da dobro vidim kako deluje razlika. Bete se na nek način v loku ogibajo Alfe in imaš mir

Res je bilo tako Tea.  Ampak mnogi so šli enako pot kot ti in jih je potem partner ali pa okolica zavozila, na vse so pozabili nakar so se jim začele nabirati diagnoze in življenje je šlo na dol.  Gorenc ozmerja z beto skoraj vsakega, včasih še preden ga izmeri.  No, on je naredil veliko, ampak je skrajnež, do ljudi pa nima nekega toplega pristopa.  To je tudi razlog, da je Biokibernetika zaostala na nekem mestu in posledično to prakticira toliko manj populacije. Škoda. 

Sicer pa so vedno nove ugotovitve in praksa včasih že do potankosti točne.
Lani sem sicer izvedel, da je bila ena moja bivša sodelavka operirana na črevesju zaradi raka.   Leta  1999 je poklicala Gorenca zaradi meritev in potem je on meni rekel, da ta ne bo nikoli otroka imela, pa še drek se ji dela v črevesju ali trebuhu.  Ima še šanso da popravi stil življenja in bo dobra. Jaz sem ji to povedal, čakal sem 12 let potem pa sem se ji oglasil. 

Toda eni imajo srečo in v dvanajstih letih se drastično obrnejo na gor. Drugi spet na dol.
Malo sem zašel s tem, sja hotel sem napisati zaradi besede črna magija. Ko Gorenc to reče se sliši dobesedno. Vendar je pomen drugačen. Če recimo vedeževalka nekomu pove, da se bo ločil, vendar mu to sploh ni v usodo zapisano, je že sama s tem naredila korak k še slabšemu stanju od trenutno obstoječega med dvema partnerjema.  Temu sledu, da se lahko kopičijo le še težave in na koncu se par res loči.  To je ena luč pomena črna magija kadar to reče Gorenc ali jaz.
Druga so BK transformatorji.  Konkretno predmeti BK nepravilne oblike, ki so postavljeni na beta točko transformirajo slabo energijo okoli po po prostoru in seveda v ljudi.  To pomeni, če je v spalnici vaza en meter proč od postelje in le ta je na beti, potem je tisti ki je najbližje vazi neposredno obsevan z beto.  Torej je tudi nakit črna magija, ki velja kot z osebo potujoča vaza, saj je nepravilne BK oblike in tako osebi v telo neprestano transformira beta žarke.   

No, glavno je zate, da si se ti ven skobacala iz tega, žlahta, ki pa je beta ostala ji je najbolje slediti za svoj arhiv.  Moja sestra mi je ob neki bolezni nečakinj prepovedala da jih po bk čistim.  Meni je prav, še čas mi je prišparala, punci pa sta še mladi in sta se seveda pobrali.  S tem mi je le povedala, da na dol leze ravno ona, verjetno zaradi vpliva moža, ali drugih stvari.

Andres

Sem hvaležna, da sem se, še posebno, ker te od začetka nisem čist nič razumela s temi meritvami in tem, kar si mi hotel povedat - beta pač  ;D
Šele zdaj vidim in čutim bistveno razliko. Neskončno hvaležna za vse kar si naredil zame  :-*
www.Astro-Star.net

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #33 on: September 21, 2014, 08:18:30 AM »

Rekel mi je celo, da je takih, kot sem jaz, eden na 100.000 ali nekaj takega.
In še kaj, kar mi še vedno odzvanja v ušesih.

Za loverja ne vem. Vem pa, da je hud negativec moj mož in imam že od vsega začetka občutek, da mi škodi In tudi mi.

No moža v meritev ne bi prepričali, niti noče na nobeno terapijo. Lover pa tudi vprašanje, če bi pristal na to.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #34 on: September 21, 2014, 09:02:44 AM »

Za loverja ne vem. Vem pa, da je hud negativec moj mož in imam že od vsega začetka občutek, da mi škodi In tudi mi.

No moža v meritev ne bi prepričali, niti noče na nobeno terapijo. Lover pa tudi vprašanje, če bi pristal na to.

Ah saj drugih ni treba v nič silit

Važno je da si ti Alfa in da te Andres potem skozi meritve še nekaj časa spremlja, ker padaš gor in dol v procesu, pol pa se itak nardi tako, da Betiči bežijo čim te zavohajo hahahaha
www.Astro-Star.net

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #35 on: September 21, 2014, 09:24:42 AM »

Važno je da si ti Alfa in da te Andres potem skozi meritve še nekaj časa spremlja, ker padaš gor in dol v procesu, pol pa se itak nardi tako, da Betiči bežijo čim te zavohajo hahahaha

:laugh:
Sej v bistvu mi ni čisto jasno,... če sem Alfa... da sploh privlačim Betiče.
No sej vprašanje, koliko sta betiča.
Je pa res, da hudih negativcev nikoli ni bilo v moji bližini.
Če je Alfa zdravilen... zakaj betič beži.
Kako betič sploh lahko škodi alfi, če je alfa močnejši osebek.
Moj mož ima dva obraza. En je zelo alfa, drugi je zelo beta.
Bivši je imel pa tako prijetno energjo, da me je dobesedno srkalo k njemu. Ne vem... No vsekakor bežal od mene ni.  :D
A lahko beta sploh sesuje alfo? Če je bil bivši beta, kako sem lahko tako sesuta, kot bi me 24 ur na dan garbal, ne pa... hm... božal?

Evo, že analiziram. Jaoooooooooo.  ::)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #36 on: September 21, 2014, 09:50:45 AM »

:laugh:
Sej v bistvu mi ni čisto jasno,... če sem Alfa... da sploh privlačim Betiče.
No sej vprašanje, koliko sta betiča.
Je pa res, da hudih negativcev nikoli ni bilo v moji bližini.
Če je Alfa zdravilen... zakaj betič beži.
Kako betič sploh lahko škodi alfi, če je alfa močnejši osebek.
Moj mož ima dva obraza. En je zelo alfa, drugi je zelo beta.
Bivši je imel pa tako prijetno energjo, da me je dobesedno srkalo k njemu. Ne vem... No vsekakor bežal od mene ni.  :D
A lahko beta sploh sesuje alfo? Če je bil bivši beta, kako sem lahko tako sesuta, kot bi me 24 ur na dan garbal, ne pa... hm... božal?

Evo, že analiziram. Jaoooooooooo.  ::)

Saj Alfa ne pomeni čist točno, da si prijazen ali ne ......... gre za biokibernetski potencial organizma.
Tud če sta oba partnerja Alfa, to ne pomeni, da se skozi božata in da si nikol ne prideta navzkriž. Še zdaleč ne. Tole z Alfa in Beta je čist na drugi osnovi, kot si mi predstavljamo pozitivce in negativce - tukaj lahko govorimo o značaju in usodi /astro karta/.
Da se nekdo premakne v Alfa je zgolj zato, da sebi omogoči zdrav energetski potencial /ne boš fasala raka, pa Parkinsonove pa kaj podobnega npr. po domače povedano/. Zdravje pa ni vezano samo na fizično telo, pač pa tudi na umsko in čustveno sfero. Kar se posledično s procesom potem tudi uredi in s tem omogoči drugačen princip delovanja v odnosih. Jaz ti pravzaprav ne bom znala čist natančno razložit.

Drugač pa je vsa današnja družba narejena na Beti in vidimo posledice. BK kriminal se dela tako z oblikami, kot z beta materializmom ipd.... malo si preberi na strani od Gorenca, če te zanima.

Zakaj beži Betič? - ker se boji da bi postal Alfa /tole pišem čist poenostavljeno/
Beta Alfo lahko sesuva samo na začetku, ko je malo Alfe in še kaj Bete /čeprav že negativne/ Ko si na meji se greš lahko nekaj časa tehtnico - malo gor malo dol
Ko so tvoje meritve že visoko v Alfa je še vedno možnost, da Beta kaj želi, vendar jo že čutiš in veš zakaj se gre. Andres je večkrat napisal, da se ga je lotila med meritvami enega ali drugega. Lahko se seveda tudi še vedno znajdeš v slabem BK okolju, ampak v glavnem te ne more več zdrušit.
Jaz tole naprimer dostikrat čutim med delom s theto ali pa pri risanju mandal, ko pride kakšen tak sunek, da je joj.

Bo pa Andres tole malo bolj pojasnil, drugače pa ko se boš odločila za meritve, bo itak delal na celem segmentu in ti naredil tudi neke vrste delavnico. V prostoru /doma ali poslovnem/ ti bo izključil vse smrtne Beta žarke in ti naštela enega dobrega Alfa zdravilni žarek na katerem boš potem delala in se tudi čistila in vzdrževala svojo Alfo.

Če katero zanima kako je biti na Alfa zdravilnem žarku pa lahko pride k meni domov probat

www.Astro-Star.net

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #37 on: September 22, 2014, 04:25:18 AM »

Saj je Tea že veliko napisala. Sam bi se ustavil drugje.  Če si srečala Gorenca in ti je on to rekel, potem si ti ena tistih senzibilnih ljudi ki so deloma tako rojeni, deloma pa jim je uspelo ostati alfa.  Taki ljudje ponavadi vidijo alfa žarke z zaprtimi, eni pa tudi z odprtimi očmi. Tako ti predlagam da se slečeš iz dnevnih oblačil, dol daš ves nakit špange, modrc in se v preprostih oblačilih sprehodiš po recimo dnevni sobi.  No, napravljena si lahko v kakšno trenirko.   

Tam kjer boš z zaprtimi očmi videla žarek je skoraj verjetno alfa točka.  Ta bo zlate ali rumene barve, če pa se obrneš proti jugu ali vzhodu in se koncentriraš boš mogoče videla vijoličasti žarek.   Vse te točke so tudi tiste kjer tvoj partner noče sedeti ali se drugače zadrževati na njih.   Tam tudi rože lepo cvetijo. 

Glede tvojega desca.  Če si takšna kot si opisala, potem vedno nisi bila na tem BK nivoju ali pa je on dol padel po lestvici.  Malo se spomni kakšna okolica ga je obrkožala prej in kakšna danes.  Čisto vse ni od situacije doma. Tam se le vse doprinese na dol ali na gor.    Vendar v partnerstvu so poleg ljubezni lahko tudi različni interesi in trenutna zaslepljenost  kasneje kakšno žensko stane tudi batin.   Ene so bete same in tako ubijajo moža, če je alfa.  Ene so pač alfe kot ti domnevno in so tako vedno v nevarnosti, saj beta škodi na vseh nivojih. 

Pravzaprav ko se Biokibernetike bolj zavedemo, vidimo da gre resnično za civilizacijo, ki nas telepatsko usmerja.  To je znanstvena fantastika in jo večina ne kupi. Vendar pri mojih primerih se je to vedno znova pokazalo.  Zadnič pred tednom dni  v trgovini ko sem srečal prijatelja in njegovo ženo, ki se bojda ukvarja z nekim zdravljenjem.  Ker se mi je na oko zdela potencialna da bi ji povedal tudi o Biokibernetiki  je o tem poslušala, vendar v določenem momentu je dobesedno ušla.   Uide pač beta, kot bi tako ušel tvoj partner in so pred njem že drugi desci in tudi babnice.

Andres

Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #38 on: September 22, 2014, 04:35:08 AM »
Nihče ali le Tea menim, ne ve,  da sem nekoč meril celo forume na slovenskem spletu.    Pač forum je tehnološki, vendar vsak za seboj pusti svojo sled.  Te sledi se naberejo in tvorijo celoto. No, v tistem času sem izmeril nekaj forumov in konkretno naš je bil zelo visoko nad drugimi kar zadeva biokibernetskih meritev. Obenem je tudi res,  da sem ga včasih celo čistil. Naj me Tea popravi, vendar ob enem čiščenju kot pomnim, je drugi dan celo crknil. :)   
Ravno tako ob čiščenjih nastane tudi manjše zanimanje do foruma s strani tistih, ki so bolj podvrženi beti, torej smo imeli svoj čas na forumu alfe, ki to so deloma ali popolnoma, ali vsaj nevtralne ljudi. 

Vse to vam pišem zato, ker bi rad da Biokibernetiko   vidite tudi iz drugih kotov, saj prvič je res slabo razumljiva.  No, nerazumljiva je če vam napišem jaz, vendar konkretno meritve imam razumljive samo jaz, saj sem jih priredil v številčne osnove od 1-100 in tudi dol v minus, odvisno od merjenega biosistema.    Gorenc piše šifrirano, vendar je tako bolj natančno, saj v šifrah se skrivajo kot v številka neke pod decimalke in tam se najde bolezen ki bi lahko prišla.   Kadar merim jaz vam točne diagnoze še nikoli nisem postavil.  Preprosto to ne gre tako.  In še rajši samo opozorim, da je z nekom nekaj narobe, ali ne, kot pa da bi ljudi strašil s srčno kapjo ali rakom.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #39 on: September 22, 2014, 06:56:05 AM »
Nihče ali le Tea menim, ne ve,  da sem nekoč meril celo forume na slovenskem spletu.    Pač forum je tehnološki, vendar vsak za seboj pusti svojo sled.  Te sledi se naberejo in tvorijo celoto. No, v tistem času sem izmeril nekaj forumov in konkretno naš je bil zelo visoko nad drugimi kar zadeva biokibernetskih meritev. Obenem je tudi res,  da sem ga včasih celo čistil. Naj me Tea popravi, vendar ob enem čiščenju kot pomnim, je drugi dan celo crknil. :)   
Ravno tako ob čiščenjih nastane tudi manjše zanimanje do foruma s strani tistih, ki so bolj podvrženi beti, torej smo imeli svoj čas na forumu alfe, ki to so deloma ali popolnoma, ali vsaj nevtralne ljudi. 

Vse to vam pišem zato, ker bi rad da Biokibernetiko   vidite tudi iz drugih kotov, saj prvič je res slabo razumljiva.  No, nerazumljiva je če vam napišem jaz, vendar konkretno meritve imam razumljive samo jaz, saj sem jih priredil v številčne osnove od 1-100 in tudi dol v minus, odvisno od merjenega biosistema.    Gorenc piše šifrirano, vendar je tako bolj natančno, saj v šifrah se skrivajo kot v številka neke pod decimalke in tam se najde bolezen ki bi lahko prišla.   Kadar merim jaz vam točne diagnoze še nikoli nisem postavil.  Preprosto to ne gre tako.  In še rajši samo opozorim, da je z nekom nekaj narobe, ali ne, kot pa da bi ljudi strašil s srčno kapjo ali rakom.

Andres

Ja, se spomnim. Kar nekajkrat si čistil in potem smo opazovali dogajanje  :)

www.Astro-Star.net

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #40 on: September 22, 2014, 08:51:48 AM »
Andres hvala za te izčrpne podatke glede biokibernetike.
Sva pred časom tudi midva govorila, da bi mi prišel izmerit hišo. Še vedno sem zainteresirana za te meritve. Boš sporočil kdaj prideš v Ljubljano.
No, ko sem to doma omenila, so bili vsi nekako proti oz. nič ne dajo na te "stvari" :blank:
Hči mi je celo rekla, mami ko si dala v prejšnjem stanovanju izmerit energijo, je šlo potem vse samo navzdol.
Moram povedati, da pri merjenju prejšnjega stanovanja, mi je ta oseba (ne vem več, kdo je bil :() rekel, da smo vsi vijolčni oz. beli, se ne spomnim točno več kdo je bil vijoličen in kdo bel in da tudi stanovanje nima slabih energetskih točk, skratka izmere so bile super. Te meritve sem dala narediti takoj po vselitvi. In takrat smo se res vsi počutili zelo dobro, naša energija je bila zelo srčna, topla, polna ljubezni....čez 2 leti se je začelo, najprej bolezen (ki je bila samo trenutna) in nato razpad zakona, grdi prepiri in na koncu tudi uradna ločitev in odselitev bivšega moža...
Zanima me kako bi lahko po nekih osebnih karakteristikah človek vedel katera oseba je beta in katera alfa.
Kako bi lahko pravzaprav zase vedel v katerem stanju si?
In kako se lahko, če si alfa, zaščititš pred beto oz. kako ji lahko pomagaš, da se dvigne na stanje bete.
Če sem prav razumela, se lahko alfa "zastrupi" z beto, se pravi ji lahko alfa stanje uniči zgolj beta oseba ali lahko alfa človek tudi sam od sebe sestopi v beta stanje?
Ne vem, upam, da sem razumljivo vprašala?

Hvala Andres :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #41 on: September 22, 2014, 09:15:10 AM »
Tea, Andres, najlepša hvala za napisano!  :-* :-*
Bom malo kasneje bolj po alinejah odgovorila.  :)

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #42 on: September 22, 2014, 09:32:29 AM »
Tako kot jaz čutim, bi morala to naredit tudi Jane za družino in stanovanje, pa Saša in Vidka zaradi nosečnosti

Saj Andres je meni to delal na daljavo, bom ga pa definitivno ponucala ko pride v Slovenijo.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #43 on: September 22, 2014, 09:36:09 AM »
Jaz definitivno bom dala to naredit.
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #44 on: September 22, 2014, 09:38:52 AM »
Sicer pa Andres za to morava biti oba? Že samo k pomislim da bom možu predlagala, vem da bo ven ušel  ???
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/