Author Topic: BIOKIBERNETIKA  (Read 142661 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
Re: BIOKIBERNETIKA
« Reply #525 on: October 07, 2014, 09:38:05 AM »
Tast, tašča in moj so za, stara mama in star ata pa ne verjamejo ravno veliko v te zadeve. To sem prepustila tašči, da uredi z njima, ju le bolje pozna.  ;D

Tast po pravici povedano samo čakam, da pride nekdo zrihtat, ker ko mu je tašča povedala, da hiša ne stoji na dobri lokaciji in da se zaradi tega slabe stvari vlečejo gor, je dobil solzne oči.

Nekega dne že dolgo časa nazaj je bil pri eni vedeževalki glede papirjev za hišo. Ona mu je povedala, da se bodo papirji uredili po 10 letih, da bo hiša stala tako, kot je, da se ne bo potrebovala podirat ničesar (čeprav je soseda to zahtevala), ampak da bo cena visoka - njegovo zdravje. To njega še sedaj preganja in je tašči rekel, da upa, da ne bo do tega prišlo, do cene z zdravjem.
9ZK 674

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #526 on: October 07, 2014, 09:40:21 AM »
No, evo, pa boste zrihtali vse

Rada preberem take novice
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #527 on: October 07, 2014, 09:41:49 AM »
Ja, tast je res psihično razsulo.

Bomo zrihtali vse, to res čakam. Tašča že sedaj čuti razliko, pa pomoje tudi tast, če sem prav opazila.
9ZK 674

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #528 on: October 07, 2014, 09:43:42 AM »
Ja, tast je res psihično razsulo.

Bomo zrihtali vse, to res čakam. Tašča že sedaj čuti razliko, pa pomoje tudi tast, če sem prav opazila.

super
www.Astro-Star.net

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #529 on: October 07, 2014, 12:07:41 PM »
jaz se prav veselim da pride Andres in postima vse nase domove.
Prav eno tako notranje zadovoljstvo in pomirjenost cutim ob vsem tem.

Sem predlagala tudi svoji mami da bi si to uredila, pa je rekla da tokrat ne bo slo, ker ne vesta ce bosta tam ostala. In da naj najprej jaz sprobam  ::)

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #530 on: October 07, 2014, 12:39:36 PM »
Joj,

jaz sem pa pozabila rečt naši mati.  ::)
9ZK 674

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #531 on: October 08, 2014, 06:21:26 AM »
No jaz sem pa danes povedala možu, malo sem ga taktično. Sem ga vprašala če pozna Andresa, ker sta hodila na isto šolo, pa razmišlja pa pravi, pomoje da ne. Na videz ziher. No pol povem, da je biokibernetika ena znanstvena veda - čista fizika ( sam da je znanstveno - pol pali :D) in mu razlagam od žarkov in da bo Andres to zdaj prišel zmerit.
In me gleda pa pravi pa kva če se bom jaz smejal pa ven ušel k bo on to delal. Sem rekla, ti se kar smej, važen da bomo imeli naštelano vse  ;D Čez neki časa mi pa začne razlagat, veš jaz mislim da je tuki cela bajta zanič, vsi dobri žarki so nas zgrešil. Sam tam na vogalu bajte je dobra točka, pa še ta je zunaj kr zapomni si. Jaz sem ziher  ;D

Tako da evo Andres, tud mož je za  ;D

Mogoče ima pa tvoj mož prav, da je na vogalu dobra točka. Naj se preizkusi.  Pravzaprav opažam, da se vsi vaši partnerji nekako po določenem času zagrejejo medtem, ko iz starta, normalno, ni noben nič kaj zainteresiran.   
Po moje se ne bo začel smejat, ker bo predhodno dobil pedagoško usmeritev.  Če pa bo že v tej prvi fazi ven ušel, potem mu boš zdravnik naslednja leta ravno ti. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #532 on: October 08, 2014, 06:24:45 AM »
Nocoj sem imel spet meritve za novo serijo. Tokrat sem izmeril tudi mojega Herculesa, ki navadno leži poleg mene kadar merim.
Navadno živali niso bolane tako pogosto kot mi ljudje in to se kaže tudi na njegovih meritvah. Možganski potencial pa na da predstavo koliko pes lahko misli kar mi ne moremo in za svet bi bilo definitivno bolje, če bi nam vladali psi kot pa ljudje.

Alfa  2;70
Beta -2:70
BKZ   2:05
Zdr 70
Mož. P. 12:35

Hvala Andres, za meritve in čiščenje :) sporočim učinke čiščenja in kako bom danes spala:)
Poročilo :
Spala sem danes bolj na obroke, čutim pa več moči, da sem se končno aktivno premaknila tudi v vede, ki me zanimajo in sem začela tudi tipkati na forum- kar je zame kar velik napredek :) prav gotovo imata BK in Andres veliko zasluge pri tem :)

To me pa veseli.  V nadalje boš sama dvigovala nivo žarkov in potem boš spala še bolje, ostale stvari pa bodo tudi šle.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #533 on: October 08, 2014, 06:28:35 AM »
jaz se prav veselim da pride Andres in postima vse nase domove.
Prav eno tako notranje zadovoljstvo in pomirjenost cutim ob vsem tem.

Sem predlagala tudi svoji mami da bi si to uredila, pa je rekla da tokrat ne bo slo, ker ne vesta ce bosta tam ostala. In da naj najprej jaz sprobam  ::)

Mame so lahko zavrte do amena. Verjetno gre za emša ali kaj, vendar se tudi moja obnaša tako kakršno ima zdravje.  Tudi jaz se veselim prihoda in vsega kar sledi.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #534 on: October 08, 2014, 06:30:36 AM »
Tast, tašča in moj so za, stara mama in star ata pa ne verjamejo ravno veliko v te zadeve. To sem prepustila tašči, da uredi z njima, ju le bolje pozna.  ;D

Tast po pravici povedano samo čakam, da pride nekdo zrihtat, ker ko mu je tašča povedala, da hiša ne stoji na dobri lokaciji in da se zaradi tega slabe stvari vlečejo gor, je dobil solzne oči.

Nekega dne že dolgo časa nazaj je bil pri eni vedeževalki glede papirjev za hišo. Ona mu je povedala, da se bodo papirji uredili po 10 letih, da bo hiša stala tako, kot je, da se ne bo potrebovala podirat ničesar (čeprav je soseda to zahtevala), ampak da bo cena visoka - njegovo zdravje. To njega še sedaj preganja in je tašči rekel, da upa, da ne bo do tega prišlo, do cene z zdravjem.

Kolikor se spomnim tast nima najboljših meritev.  No, bom poštimal, upam, da bo hotel kaj poslušat, ker taki ljudje ponavadi zbežijo kljub temu, da nisem oborožen.   No, ravno to, bojazen je tisto, ki kdo lahko reče, če mu grozim z meritvami.  Ampak groženj ni, samo pove se, potem pa naj vsak sam dela po presoji. Tudi tvoj tast.  :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #535 on: October 08, 2014, 09:03:38 AM »

Kolikor se spomnim tast nima najboljših meritev.  No, bom poštimal, upam, da bo hotel kaj poslušat, ker taki ljudje ponavadi zbežijo kljub temu, da nisem oborožen.   No, ravno to, bojazen je tisto, ki kdo lahko reče, če mu grozim z meritvami.  Ampak groženj ni, samo pove se, potem pa naj vsak sam dela po presoji. Tudi tvoj tast.  :)

Andres

Tast bo za, brez skrbi, ker želi, da se zrhita.

Tast je sicer imel bolj tko tko meritve, vendar pa si rekel, da ima dober biosistem. Al nekaj takega.  ;D

Kar pridi, da bomo lahko mel alfa otroka.  :laugh:
9ZK 674

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #536 on: October 08, 2014, 09:11:38 AM »

Andres

Tast bo za, brez skrbi, ker želi, da se zrhita.

Tast je sicer imel bolj tko tko meritve, vendar pa si rekel, da ima dober biosistem. Al nekaj takega.  ;D

Kar pridi, da bomo lahko mel alfa otroka.  :laugh:

Potem bo lahko AlfaRomeo ;D ;)
www.Astro-Star.net

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #537 on: October 08, 2014, 09:23:41 AM »
Pa ne Italijan  :laugh:

Vsaj v dobrem okolju bo gor rasel.
9ZK 674

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #538 on: October 08, 2014, 09:27:37 AM »

ja - tudi jaz bom poskrbela za to, da bo moja vnukinja v takem okolju  ;D
www.Astro-Star.net

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #539 on: October 08, 2014, 09:29:48 AM »

ja - tudi jaz bom poskrbela za to, da bo moja vnukinja v takem okolju  ;D

In prav je tako. Bomo skupaj gojili alfe.  8)
9ZK 674