NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Andres on November 03, 2014, 01:12:35 PMPika. Mnogo ljudi po čiščenju sanja, med njimi pa si tudi ti. Mislim, da je kar v redu če je tako. Sčasoma boš dobila tudi drugačne, torej prijetne sanje. AndresAndres,jaz sanjam redno že po naravi in še vseh sanj se spomnim za povrh. Vsak dan.Sicer omenjene sanje niso neprijetne, ampak človeka hočem pustit za sabo, pa je stalno prisoten in proti temu očitno ne morem nič. Čičat. Čakat. Da se naveliča. Nekdo ali nekaj. Nekje.
Pika. Mnogo ljudi po čiščenju sanja, med njimi pa si tudi ti. Mislim, da je kar v redu če je tako. Sčasoma boš dobila tudi drugačne, torej prijetne sanje. Andres
Quote from: sasa on November 03, 2014, 01:17:24 PMQuote from: Andres on November 03, 2014, 01:12:35 PMPika. Mnogo ljudi po čiščenju sanja, med njimi pa si tudi ti. Mislim, da je kar v redu če je tako. Sčasoma boš dobila tudi drugačne, torej prijetne sanje. AndresJa, lahko potrdim.Nekaj dni obupne sanje, ampak sem vzela kot čiščenje bete.Moje sanje so prijetne. Bom še mislila, da je tip alfa stoletja in me hodi v spanju zdravit.
Quote from: Andres on November 03, 2014, 01:12:35 PMPika. Mnogo ljudi po čiščenju sanja, med njimi pa si tudi ti. Mislim, da je kar v redu če je tako. Sčasoma boš dobila tudi drugačne, torej prijetne sanje. AndresJa, lahko potrdim.Nekaj dni obupne sanje, ampak sem vzela kot čiščenje bete.
Quote from: Pika on November 03, 2014, 01:15:38 PMQuote from: Andres on November 03, 2014, 01:12:35 PMPika. Mnogo ljudi po čiščenju sanja, med njimi pa si tudi ti. Mislim, da je kar v redu če je tako. Sčasoma boš dobila tudi drugačne, torej prijetne sanje. AndresAndres,jaz sanjam redno že po naravi in še vseh sanj se spomnim za povrh. Vsak dan.Sicer omenjene sanje niso neprijetne, ampak človeka hočem pustit za sabo, pa je stalno prisoten in proti temu očitno ne morem nič. Čičat. Čakat. Da se naveliča. Nekdo ali nekaj. Nekje.Tebi se to ponavlja bolj zato, ker si tako senzitivna. Itak bo šlo to proč od tebe. Andres
Quote from: Pika on November 03, 2014, 01:18:55 PMQuote from: sasa on November 03, 2014, 01:17:24 PMQuote from: Andres on November 03, 2014, 01:12:35 PMPika. Mnogo ljudi po čiščenju sanja, med njimi pa si tudi ti. Mislim, da je kar v redu če je tako. Sčasoma boš dobila tudi drugačne, torej prijetne sanje. AndresJa, lahko potrdim.Nekaj dni obupne sanje, ampak sem vzela kot čiščenje bete.Moje sanje so prijetne. Bom še mislila, da je tip alfa stoletja in me hodi v spanju zdravit. Če so prijetne sanje jih rajši vzdržuj, da bo tako ostalo še naprej.Andres
Kaj če bi mi odprli 2. del? Ta ima že kaj nekaj strani.