Author Topic: Skupinsko zdravljenje 7.del  (Read 98908 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Skupinsko zdravljenje 7.del
« Reply #15 on: June 01, 2012, 04:23:43 PM »

Pa ZELO pomembno je, kaj vnašaš vase!  ;)

Tudi to ja. Mene majoneza vsakic vrze. Je ze tako ne jem, ampak sem enkrat jedla doma narejen ribjo namaz, ki je vseboval majonezo, hja, zivjo mozoljcki :D
9ZK 674

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #16 on: June 01, 2012, 04:24:51 PM »
Fresita, tocno ta problem sem imela jaz.

Prvic, priporocam maco, da ti vzpostavi nazaj ravnovesje.

Drugic ti priporocam kremo od Purity Herbs, se mi je po uporabi koza tako izboljsala, da me se kozmeticarka sprasuje, kaj sem naredila, da imam sedaj tako lepo kozo.

Andres, sem v mislih pri Herculusu, samo napisala nisem. Cutim pa, da ga nekaj tezi, kot da ima nekaj v mislih, nekaj slabega in da zaradi tega se to pojavlja.

katero kremo pa od purity herbs?

Wonder cream, je pa zraven se en tonik proti aknam, ne vem tocno, kako se imenuje, sam ima vonj cisto po jegru :D
9ZK 674

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #17 on: June 01, 2012, 05:58:27 PM »
Hvala vsem za podporo.  :) 
Vihar se je polegel. Tip se je skesal za svoje dejanje, njena noga danes je v precej boljšem stanju.
Na koncu smo sklenili, da zadeva ne bo prijavljena.

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #18 on: June 01, 2012, 08:27:08 PM »
Vihar se je polegel. Tip se je skesal za svoje dejanje, njena noga danes je v precej boljšem stanju.

Tipi se ponavadi vedno skesajo....do naslednjič, ko jim spet "poči film"  :-\
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #19 on: June 02, 2012, 02:17:45 AM »

Veseli me, da se je tako izšlo. Upam, da bo tako držalo tudi v prihodnje. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #20 on: June 02, 2012, 02:22:16 AM »
Andres, sem v mislih pri Herculusu, samo napisala nisem. Cutim pa, da ga nekaj tezi, kot da ima nekaj v mislih, nekaj slabega in da zaradi tega se to pojavlja.

Če imaš prav, potem ga teži to, da me spet ne bo doma. Prvič, ko sem šel za dva tedna zdoma in me ni bilo doma je bruhal od živčnosti.  Naslednjič in kasneje je bilo vse v redu, ni pa mu bilo vseeno. Tokrat se je to začela okrog dneva ko sem letalsko karto kupil.   
Sicer pa se predvideva, da ima revmo. Bojda ljudem pomaga Ingver in ženska za katero vem, da jo je imela, danes spet štrika brez problemov.  Tako sem tudi njemu danes dal malo Ingverja v hrano.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Fresita

• Uporabnik
  • **
« Reply #21 on: June 02, 2012, 09:32:47 AM »

Drugic ti priporocam kremo od Purity Herbs, se mi je po uporabi koza tako izboljsala, da me se kozmeticarka sprasuje, kaj sem naredila, da imam sedaj tako lepo kozo.

Wonder cream, je pa zraven se en tonik proti aknam, ne vem tocno, kako se imenuje, sam ima vonj cisto po jegru :D

Hvala vsem za nasvete.  :-* Pazim kaj jem, zdaj sem že ugotovila, katera hrana mi slabo vpliva na kožo, pazim tudi s katerimi kremami se packam ... zato mislim, da je vzrok nekje drugje ... in kot posledico mi ven vrže akne. Nad dermatologinjo sem že opustila vse upe, ker edino kar je naredila, mi je predpisala antibiotike in obenem povedala, da so sicer na črni listi :-X in da imajo en kup stranskih učinkov ::) No, nikoli nisem šla kupit tistih antibiotikov. Če je vzrok nekje v meni, se bom že počasi dokopala do njega ;D

Offline Luna

• Mojster
« Reply #22 on: June 02, 2012, 03:07:14 PM »

haha jegr krema:D  hvala, me prav zanima zdaj in jo bom preizkusila :D

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #23 on: June 02, 2012, 07:25:41 PM »

Tipi se ponavadi vedno skesajo....do naslednjič, ko jim spet "poči film"  :-\

Hannah, se strinjam. Če jim film poči enkrat, jim bo zagotovo še drugič.
9ZK 674

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #24 on: June 03, 2012, 10:16:23 AM »
Porodilo se mi je vprašanje, ki ga ne vem točno kam postaviti. Ker pa je govora o zdravljenju, ga bom kar tu spustila  :D Razmišljala sem o razlogih, zakaj se mi delajo akne. Ne zdi se mi, da se ne bi sprejemala ali kaj podobnega. No, mogoče edino to, da sem prestroga do sebe. Kaj pa vem. Pa tudi razlog, ki sem ga prebrala v knjigi Telo je tvoje - prikriti izbruhi jeze, me ne prepriča. Nisem pa zasledila s čim bi bilo povezano hormonsko neravnovesje (akne znajo biti posledica hormonskega neravnovesja. Od kod naj bi to neravnovesje izhajalo mi pa ni jasno). Kakšno miselno neravnovesje je v ozadju v tem primeru?  ::)

Hormonsko neravnovesje je lahko povezano z neravnovesjem na energijskem nivoju, energija mehurja in ledvic, perikard. Pri tebi čutim, da gre za čiščenje, da se telo energijsko čisti ni se to fizično pojavlja kot akne, sprejmi proces, saj je dragocen. Z ozaveščanjem kaj lahko še spustiš, kaj si prerasla in si pripravljena spustiti ga boš pospešila. Malo poglej pretekle čustvene pretrese, pa žalost in strahove povezane z njimi (kaj ti pomeni biti sama...)
lepo se imej  :)

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #25 on: June 04, 2012, 12:38:54 AM »
Se zavedam, da pri takšnih tipih nikoli ne veš; žal je potem padla takšna odločitev.
Sama sem sicer skos tečnarila, da se mora ukrepati.
Smo se temeljito pogovorili tudi z njo, ker tudi pri njej marsikaj ne štima - ker se mu npr. še vedno oglasi na telefon.
Tip je drgač en lep šolski primer energijskega vampirja. Ona pa, kokr je doma glasna, potem drugim ne zna postavit mej...
Sem jo vprašala, kaj si je mislila, ko so se take scene dogajale pred leti pri nas doma in reče: ja, sem misnla, da bo pri meni isto, da pač tko je.
K me je v dno duše zabolel, ko sem to slišala.
Ob tem lahko rečem le to, da sem hvaležna, da sem se udeležila tečajev thete. 

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #26 on: June 04, 2012, 04:29:47 PM »
Malo podpore prosim, delam eno trapasto poročilo v službi, nič mi ni jasno, do jutri moram oddat. Vsak reče drugače kako je treba naredit  :-X  Direktor je že v 5-to spremenil tabelo  ???  Do jutri mora bit fertik, malo mi cajt raztegnite prosim, pa da bo šlo vse gladko. Hvala.  :-*
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #27 on: June 04, 2012, 06:30:03 PM »
Malo podpore prosim, delam eno trapasto poročilo v službi, nič mi ni jasno, do jutri moram oddat. Vsak reče drugače kako je treba naredit  :-X  Direktor je že v 5-to spremenil tabelo  ???  Do jutri mora bit fertik, malo mi cajt raztegnite prosim, pa da bo šlo vse gladko. Hvala.  :-*

zakaj pa samo malo podpore pa malo cajt raztegnit
jaz ti ful podpore pošiljam in raztegujem čas na max, da ti bo zvečer doma še za family ostalo, a prav?
cmok  :) :D

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #28 on: June 04, 2012, 06:55:39 PM »
Hvala Nensi :) Grem zdaj nazaj delat, sem morala tamalga it iskat.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #29 on: June 04, 2012, 06:56:47 PM »
Poslano   :)