Author Topic: Skupinsko zdravljenje 7.del  (Read 98925 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
Re: Skupinsko zdravljenje 7.del
« Reply #45 on: June 07, 2012, 09:14:36 AM »
Veš velikokrat so informacije, ki jih dobiš od znancev okoli takih zadev napačne. Ugotovila sem, da jih podajajo na podlagi svojih izkušenj in jih priredijo tako kot se njim zdi, ali pa še celo izkušenj neke x osebe za katero pravzaprav v resnici nimajo vseh podatkov. Sama nimam slabih izkušenj. Verjamem, da tudi v samem sistemu lahko delujejo osebe, ki jim ni vseeno in naredijo kar je treba in tako kot je treba.
Meni dobro znana oseba je dobila otroka nazaj po več letih od očeta iz tujine (dolga zgodba) čeprav so ji prej vsi uradniki govorili, da je to čisto nemogoče. Le na pravo osebo s pravo idejo je bilo treba naleteti.
Lahko se tudi slišiva/greva na kavo in predebatirava zadeve, če želiš, mogoče pa nama skupaj le kaj klikne ;)
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #46 on: June 07, 2012, 09:51:45 AM »
Meni je moj bivši rekel,da naj kar imam oba otroka in ju naj sama vzgajam, tako da po ločitvi se on s tem sploh ni ukvarjal. Hči pravzaprav ni imela nič od njega, razen preživnine. Če sem ga prosila, da si otrok želi stika z njim, da ga pogreša, da jo naj vsaj na kakšno pizo pelje ali pa naj jo vsaj pokliče in jo vpraša kako je, mi je zabrusil, da to kar sem hotela, sedaj imam in naj ga ne kličem več.Vso jezo, ki jo je imel do mene, je pokasirala hči z njegovo odtujitvijo. Jaz sem pa jokala kot dež, ker se mi je zdelo to tako zelo krivično, kaj je otrok kriv, če sva šla midva narazen??
Pika, verjamem,da bodo otroka dodelili tebi.
Drži se :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #47 on: June 07, 2012, 10:41:06 AM »
Pika nič ne skrbi, da ne bi bil otrok dodeljen tebi, tko ko je Tejka rekla to so informacije določenih. V praksi ne špila vedno tko. Je res, da so začeli gledat na očete in to, ampak še vedno se po večini dodeljuje mamam, razen če oče izpodbija njeno zmožnost skrbništva.
Svetujem ti, da si zapisuješ VSE, čed že prič nimaš v določen dnevnik. Dne takrat in takrat bil nasilen tako in tako. Tistega dne, bilo to in to....da lahko potem pokažeš dnevnik. V veliko primerih sem slišala, da veliko pripomore.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline aisha3012

• Uporabnik
  • **
« Reply #48 on: June 07, 2012, 09:31:45 PM »
tudi jaz mislim, da se nimaš kaj bat ;) pošiljam pozitivčke! :)

imam pa jaz eno vprašanje :( že nekaj časa me muči očitno vkleščen živec ali vnet živec v levi ritnici... išjas po domače... huh pri 32?! ja, baje, da je možno... kaj je ozadje?? kako si lahko sama pomagam?? bi imel kdo kakšen pameten nasvet? tens dela na polno, hladilna krema tudi, stanje pa kak dan ali dva bolje, potem pa tako kot zdaj 3 dni komaj hodim, noga sama trza, spim ponoči njente... :(

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #49 on: June 07, 2012, 10:04:18 PM »
Išjas je vnetje bedrnega živca in ga lahko stakne tudi dojenček (že imela in bila takrat šokirana totalno) ;) Pošiljam podporo, meni je takrat pomagalo samo čakanje :-\
Tranziti in progresije
Solarna

Offline aisha3012

• Uporabnik
  • **
« Reply #50 on: June 07, 2012, 10:09:30 PM »
pismo men so rekli, da je v ritnici, od koder mi je tudi osnovna bolečina... ampak zdaj me pa že boli cela noga in gor do križa... hvala Tejka za podporo  :-* koliko časa je pa trajalo da je minilo?!  :o

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #51 on: June 07, 2012, 10:16:00 PM »
Joj po pravici povedano ne vem več, je bilo pa zoprno kot hudič. Sploh sedenje  ::) :embarrassed:
Tranziti in progresije
Solarna

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #52 on: June 07, 2012, 10:57:34 PM »
Če se ne motim je lahko ozadje za išias povezano z denarjem, prihodnostjo, strahom...

Offline aisha3012

• Uporabnik
  • **
« Reply #53 on: June 08, 2012, 05:25:36 PM »
mhm, če je to res, 100% drži :)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #54 on: June 09, 2012, 11:00:36 AM »
Meni je moj bivši rekel,da naj kar imam oba otroka in ju naj sama vzgajam, tako da po ločitvi se on s tem sploh ni ukvarjal. Hči pravzaprav ni imela nič od njega, razen preživnine. Če sem ga prosila, da si otrok želi stika z njim, da ga pogreša, da jo naj vsaj na kakšno pizo pelje ali pa naj jo vsaj pokliče in jo vpraša kako je, mi je zabrusil, da to kar sem hotela, sedaj imam in naj ga ne kličem več.Vso jezo, ki jo je imel do mene, je pokasirala hči z njegovo odtujitvijo. Jaz sem pa jokala kot dež, ker se mi je zdelo to tako zelo krivično, kaj je otrok kriv, če sva šla midva narazen??

Shit, Sanjalka, mi je žal. Ma veš, sej pri meni se zna tudi kaj takega zgodit. Ima on že eno izkušnjo za sabo in z otrokom nima stikov. Hčero bi znal skenslat ravno tako.
Meni je tudi hudo samo zaradi tega. Ker mora hčerka pokasirat najin drek.
Hvala za pozitivo!  :-*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #55 on: June 09, 2012, 11:03:05 AM »
Veš velikokrat so informacije, ki jih dobiš od znancev okoli takih zadev napačne. Ugotovila sem, da jih podajajo na podlagi svojih izkušenj in jih priredijo tako kot se njim zdi, ali pa še celo izkušenj neke x osebe za katero pravzaprav v resnici nimajo vseh podatkov. Sama nimam slabih izkušenj. Verjamem, da tudi v samem sistemu lahko delujejo osebe, ki jim ni vseeno in naredijo kar je treba in tako kot je treba.
Meni dobro znana oseba je dobila otroka nazaj po več letih od očeta iz tujine (dolga zgodba) čeprav so ji prej vsi uradniki govorili, da je to čisto nemogoče. Le na pravo osebo s pravo idejo je bilo treba naleteti.
Lahko se tudi slišiva/greva na kavo in predebatirava zadeve, če želiš, mogoče pa nama skupaj le kaj klikne ;)

Hvala, Tejka! Se strinjam. Bi šla na kavo z veseljem.  ;)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #56 on: June 09, 2012, 11:10:40 AM »
Pika nič ne skrbi, da ne bi bil otrok dodeljen tebi, tko ko je Tejka rekla to so informacije določenih. V praksi ne špila vedno tko. Je res, da so začeli gledat na očete in to, ampak še vedno se po večini dodeljuje mamam, razen če oče izpodbija njeno zmožnost skrbništva.
Svetujem ti, da si zapisuješ VSE, čed že prič nimaš v določen dnevnik. Dne takrat in takrat bil nasilen tako in tako. Tistega dne, bilo to in to....da lahko potem pokažeš dnevnik. V veliko primerih sem slišala, da veliko pripomore.

Hvala, Jane! Ja, si beležim.
Zdaj sem že od srede pri starših s ta malo. Sem se precej odpočila.
Je pa hecno... debatiram s kolegicami, ki so v zvezi in z otroki in potem izvem, da se jim dogaja isto ali pa še hujše (tud kaka konkretna prileti)... pa si nikoli ne bi mislila. Pa se niti pritožujejo ne. Tudi pomislile še niso, da bi zvezo končale.  :o
Ljudje imamo pač zelo različne meje. Zame to ni sprejemljivo.

Offline aisha3012

• Uporabnik
  • **
« Reply #57 on: June 09, 2012, 07:36:04 PM »
zato je bila moja sončica stara 4 mesece, ko sem butlja vrgla čez prag. nikoli me ni udaril, ampak mu nisem hotela dati priložnosti, je pa počel vse drugo... kar je bilo včasih težje od klofute...

pika, nimaš se kaj bat, pri nas je kvečjemu lahko deljeno skrbništvo, polno pa mora biti mama več kot kurba in narkomanka... pošiljam ljubezen!  :-* :-*

Offline aisha3012

• Uporabnik
  • **
« Reply #58 on: June 09, 2012, 07:37:51 PM »
kosem že ravno v tej sobici :/ imam eno vprašanje... zadnja faza mojega zdravljenja raka je hormonska terapija, ker sem imela hormonsko odvisen tumor. zavrejo delovanje jajčnikov, povzročijo umetno meno, za 5 let (lahko si izberem tudi manj, ampak 5 let je kao optimalno). kaj menite o tem?? čisto neobvezno, nikogar ne bom za jezik vlekla, kaj vi, kot theta healerji mislite??

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #59 on: June 15, 2012, 12:47:50 AM »

Shit, Sanjalka, mi je žal. Ma veš, sej pri meni se zna tudi kaj takega zgodit. Ima on že eno izkušnjo za sabo in z otrokom nima stikov. Hčero bi znal skenslat ravno tako.
Meni je tudi hudo samo zaradi tega. Ker mora hčerka pokasirat najin drek.
Hvala za pozitivo!  :-*

Prišli smo do točke kjer boste vse tiste, ki ste me videle kot nekega moškega šovinista lahko spoznale tudi po drugi strani.  Vem, da moški včasih tudi nimajo stika s svojimi otroci, po ločitvi. A vendarle smo v taki masi moških kolikor jih Zemlja premore tudi tisti, ki imamo otroke radi. 

Imam kot veste dva otroka, ki sta pri meni prej iskala zavetišče, predvsem mentalno, potem pa sta se oba po večini kar k meni preselila.  Sin je že štiri leta uradno pri meni, hčerka ne, a vendarle pri meni živi nekako 80%.  Kaj želim povedati s tem. Predvsem to, da je tudi med ženskami kopica takih, ki za svoje otroke želijo samo preživnino in otroške doklade, ostalo jih kajpak ne briga. Torej bližamo se točki, da sta oba spola pravzaprav enaka, predvsem ženska, kamor je navadno otrok dodeljen pa niti šole za vzogje nima, kar je bolj odgovorna naloga kot vodenje podjetja.  No, jaz imam to šolo prirojeno, ali pa sem jo gentsko s seboj prinesel. Upam, da še mnogo vas tule.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858