Meni je moj bivši rekel,da naj kar imam oba otroka in ju naj sama vzgajam, tako da po ločitvi se on s tem sploh ni ukvarjal. Hči pravzaprav ni imela nič od njega, razen preživnine. Če sem ga prosila, da si otrok želi stika z njim, da ga pogreša, da jo naj vsaj na kakšno pizo pelje ali pa naj jo vsaj pokliče in jo vpraša kako je, mi je zabrusil, da to kar sem hotela, sedaj imam in naj ga ne kličem več.Vso jezo, ki jo je imel do mene, je pokasirala hči z njegovo odtujitvijo. Jaz sem pa jokala kot dež, ker se mi je zdelo to tako zelo krivično, kaj je otrok kriv, če sva šla midva narazen??
Pika, verjamem,da bodo otroka dodelili tebi.
Drži se 
Shit, Sanjalka, mi je žal. Ma veš, sej pri meni se zna tudi kaj takega zgodit. Ima on že eno izkušnjo za sabo in z otrokom nima stikov. Hčero bi znal skenslat ravno tako.
Meni je tudi hudo samo zaradi tega. Ker mora hčerka pokasirat najin drek.
Hvala za pozitivo! 
Prišli smo do točke kjer boste vse tiste, ki ste me videle kot nekega moškega šovinista lahko spoznale tudi po drugi strani. Vem, da moški včasih tudi nimajo stika s svojimi otroci, po ločitvi. A vendarle smo v taki masi moških kolikor jih Zemlja premore tudi tisti, ki imamo otroke radi.
Imam kot veste dva otroka, ki sta pri meni prej iskala zavetišče, predvsem mentalno, potem pa sta se oba po večini kar k meni preselila. Sin je že štiri leta uradno pri meni, hčerka ne, a vendarle pri meni živi nekako 80%. Kaj želim povedati s tem. Predvsem to, da je tudi med ženskami kopica takih, ki za svoje otroke želijo samo preživnino in otroške doklade, ostalo jih kajpak ne briga. Torej bližamo se točki, da sta oba spola pravzaprav enaka, predvsem ženska, kamor je navadno otrok dodeljen pa niti šole za vzogje nima, kar je bolj odgovorna naloga kot vodenje podjetja. No, jaz imam to šolo prirojeno, ali pa sem jo gentsko s seboj prinesel. Upam, da še mnogo vas tule.
Andres