Author Topic: Uslužbenci hotela Spletni simbol XVI del  (Read 82827 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Uslužbenci hotela Spletni simbol XVI del
« Reply #195 on: August 17, 2012, 06:59:53 AM »
Hvala. Še trije delovni dnevi do dopusta. Na srečo sem tako zamenjala, da zadnja ni nočna - pa je bilo tako napisano. V bistvu je bilo napisano dopoldne, ponoči, prosto (to je tisti dan, kar ga ostane, ko prideš z nočne), dopoldne, ponoči. O takih razporedih sploh ne bom izgubljala besed ...  ::) Skratka, iz tega sem naredila eno nočno in tri popoldanske izmene. Da ne bo kdo rekel, da se drugače ni dalo.

Ne spomnim se, da mi česa ne bi odgovorila.  :-*

Glede hrane ... Tisto, kar je na vrtu, ne more škodit kaj preveč. Hehe, sem danes že nabirala. Šejk bom naredila s korenja, hruške, lanenega semena, beljakovin, cimeta ... To je za "predzajtrk". Za zajtrk, mislim, da bodo jajca z bučkami.  ;D
9ZK 656

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #196 on: August 17, 2012, 07:06:43 AM »
Hvala. Še trije delovni dnevi do dopusta. Na srečo sem tako zamenjala, da zadnja ni nočna - pa je bilo tako napisano. V bistvu je bilo napisano dopoldne, ponoči, prosto (to je tisti dan, kar ga ostane, ko prideš z nočne), dopoldne, ponoči. O takih razporedih sploh ne bom izgubljala besed ...  ::) Skratka, iz tega sem naredila eno nočno in tri popoldanske izmene. Da ne bo kdo rekel, da se drugače ni dalo.

Ne spomnim se, da mi česa ne bi odgovorila.  :-*

Glede hrane ... Tisto, kar je na vrtu, ne more škodit kaj preveč. Hehe, sem danes že nabirala. Šejk bom naredila s korenja, hruške, lanenega semena, beljakovin, cimeta ... To je za "predzajtrk". Za zajtrk, mislim, da bodo jajca z bučkami.  ;D

Aha, no vredu pol, če sem vse odgovorila  :laugh:
Super predzajtrk. Laneno seme, če ga mogoče pred užitjem grobo zmelješ, moraš vedno zmlet na sveže. Jz sem tudi danes že jabolko, pa pila vodo. In imam tudi sedaj malo pajčevine v želodcu, ker od kosila včeraj nisem nič jedla. Jz zadnji mesec dodajam v smoothije chia semena in goji jagode. Midva pa danes za kosilo juhca iz hokaido buče, naprej pa še ne vem...nekaj z vrta bo še ziher vključeno.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #197 on: August 17, 2012, 07:13:10 AM »
Jutro vsem....danes ne vem kaj bo, ker je ta teden mož doma in njegovo kuhanje mi že rahlo slabosti vzbuja, ker pic in testenin sem res že rahlo sita  ;D
Bom pa čez vikend en dan delala musako, en dan pa sladko zelje, pa kakšne zelenjavne polpetke.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #198 on: August 17, 2012, 07:14:15 AM »
Ja, ga meljem sproti. To so me veseli zjutraj z mličnkom ...  :laugh:

To pa ni dobro, da pustiš želodec toliko časa brez dela. Metabolizem in prebava se RES hitro upočasnita. Sama vidim zdaj, koliko več kurim, ko sem začela konkretno jest pa sem shujšala ...  :laugh: Prav za malo se mi zdi, ker sem tako zrasla čez hrbet, da sem bila prepričana, sa bo tehtnica pokazala kakšen kg več.

Uh, jaz pa nisem za vsakodnevno exotiko. Sem pa tja že kaj, načeloma se pa držim hrane, ki zraste tu, kjer sem doma. Evropske rastline. :D
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #199 on: August 17, 2012, 07:15:32 AM »
Jutro vsem....danes ne vem kaj bo, ker je ta teden mož doma in njegovo kuhanje mi že rahlo slabosti vzbuja, ker pic in testenin sem res že rahlo sita  ;D
Bom pa čez vikend en dan delala musako, en dan pa sladko zelje, pa kakšne zelenjavne polpetke.

Hehe, moški ... :D Važno, da se nekaj v usta da, potem pa ni važno.  :laugh:
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #200 on: August 17, 2012, 07:17:00 AM »

Ja njemu so to najljubše jedi...jaz jih pa ne morem več...bljak....zdaj se mi končno ureja prehana nazaj in bi spet rada čim več zelenjave pojedla.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Neska

• Veteran
  • It is always time to change...
    • aurora
« Reply #201 on: August 17, 2012, 07:28:33 AM »
Jutrooo  :)

Toliko govora o hrani, jaz pa samo o kavi razmišljam :P
Grem eno skuhat... ;D
ThetaHealing Practitioner™
Masaže

http://shrani.si/f/3g/3u/2vZ38ih7/astro2at01snezana7288415.gif
DZK 555

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #202 on: August 17, 2012, 07:31:35 AM »

Ja njemu so to najljubše jedi...jaz jih pa ne morem več...bljak....zdaj se mi končno ureja prehana nazaj in bi spet rada čim več zelenjave pojedla.

Mmm, zelenjavca ... Bi mogla prav stehtat, koliko je pojem na dan. Ziher vsaj 1 kg.  :laugh:
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #203 on: August 17, 2012, 07:34:16 AM »
 ;D  Ko se spravim na paradajz je ziher že tega za eno kilo  ;D

Moja astro karta

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #204 on: August 17, 2012, 07:34:34 AM »
Jutrooo  :)

Toliko govora o hrani, jaz pa samo o kavi razmišljam :P
Grem eno skuhat... ;D

Jaz bom tudi potem kavico. Po "predzajtrku". Je ne pijem nikoli na prazen želodec.
To je to, moja jutranja rutina (kadar delovnik dopušča): pol litra vode ali zelenega čaja, šejk, kavica ... Potem pa odvajanje.  ;D
Ampak opažam, kako psiha deluje na ta proces. Kadar sem dopoldne doma, gre vse OK. Če delam dopoldne, pa že ne grem na WC v tistem času. Sploh je pa bolje, da te niti ne "navinta" takrat, ker pri nas tudi v sekretu nimaš zasebnosti in miru.  ::)
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #205 on: August 17, 2012, 07:35:23 AM »
;D  Ko se spravim na paradajz je ziher že tega za eno kilo  ;D

In paradajza je zdaj ogromno!  :o Meni so všeč tisti, ki niso povsem zrelo. Bolj svetli. Nekje med oranžnim in rdečim, če natančneje definiram. :D

Paradižnik je baje sadje ... Sem včeraj razmišljala, da je to sadje, ki ga najbolje prebavljam.

Haha, imam sodelavca, ki je začel nekaj čudno teoretizirat o prehrani. Najprej je postal vegetarijanec, potem vegan - da bi rad pretekel mataron na taki prehrani (je maratonec že dolgo). Zdaj si je pa tip domislil, da tudi zelenjava ni primerja hrana, ampak samo sadje, ker edino to lahko samo v naravi utrgaš in poješ, zelenjavo je pa že treba pripravljat, da je užitna. Kao tudi kisanje solate, da že ni (OK, že tu je teorija zgrešena, ker veliko ljudi tudi zelenjavo je brez vsega...). Ja, bo pretekel maraton najbrž že s pomočjo plina, ki ga bo proizvedel ob prebavljanju vsega tistega sadja.  :laugh:
Ob tem se spomnim ene oddaje, kjer se je kuhalo in je bil gost naš ultramaratonec Dušan Mravlje. So mu kuhali neke alge pa koreninice pa lišaje pa ne vem, kaj vse še, on je pa sanjal o mesu zraven.  :laugh: Ma, kakšne predstave. Saj ni nek zaseden, zaprt pisarničar.  :laugh:
« Last Edit: August 17, 2012, 07:50:37 AM by Maja »
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #206 on: August 17, 2012, 08:18:28 AM »

Očitno sem ena redkih "srečnic", ki me mož ne spusti k šporhetu.  ;D
Pa mu nimam česa očitat, je pač kuharski car.
No danes sem sama v hiši staršev in si bom privoščila malo hitrega kuhanja.  ;)

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #207 on: August 17, 2012, 10:21:49 AM »
Meni se prehrana spreminja z danes na jutri oziroma moja želja po hrani. Vidim sama pri sebi, da čim začnem malo bolj konkretno delati na sebi, imam popolnma drugačne želje glede futra  :o
9ZK 674

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #208 on: August 17, 2012, 12:12:06 PM »

Čisto vseeno, kaj se da v usta, pa tudi ni, no.  8)

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #209 on: August 17, 2012, 12:42:51 PM »

Čisto vseeno, kaj se da v usta, pa tudi ni, no.  8)

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
9ZK 674