Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

Intuitivna sporočila

<< < (12/119) > >>

nensi:

--- Quote from: Nena on August 06, 2012, 07:57:19 PM ---Nensi, tvoje besede in energija prav pobožajo človeka v duši. Uživam ob prebiranju tvojih sporočilc :-* :-*

--- End quote ---

Iiiiiiii zelo hvala, tole je pa še mal hrane za ego  ;D :laugh:

nensi:

--- Quote from: Opal on August 07, 2012, 10:42:12 AM ---Tudi jaz prosim za sporočilce ....

--- End quote ---

Ti pa misliš, da ti stvari niso jasne, pa so ti, samo slišiš se ne, ker si z energijo vsenaokrog, samo v sebi ne.
Daj srečaj se kdaj pa kdaj malo s seboj, pomaga in lažje gre v nove zmage.
Papa  :-*

nensi:

--- Quote from: Daia* on August 07, 2012, 11:26:00 AM ---Vidim, da se je tema razvila..super  :)

Lahko še zame prosim kakšno intuitivno sporočilce?

--- End quote ---

Bodi fajn. Ker če se odločiš itak si, včasih te pa kar nekaj preganjat začne, pa ne veš ne od kod ne kje.
Saj tudi to je ok, samo naj ne traja predolgo. Prizemljuj se, dihaj in vzemi si čas zase.
Zakaj puščaš da te izkoriščajo veš le ti, treba ti pa tega ni, odloči se in sporoči, da to pač več ne gre. ;)

No glej, kakšne fajne rime si si zaslužila. Spesni kaj lepega iz dni ki ti prihajajo naproti.  8)

Daia*:

--- Quote from: nensi on August 07, 2012, 04:54:07 PM ---
--- Quote from: Daia* on August 07, 2012, 11:26:00 AM ---Vidim, da se je tema razvila..super  :)

Lahko še zame prosim kakšno intuitivno sporočilce?

--- End quote ---

Bodi fajn. Ker če se odločiš itak si, včasih te pa kar nekaj preganjat začne, pa ne veš ne od kod ne kje.
Saj tudi to je ok, samo naj ne traja predolgo. Prizemljuj se, dihaj in vzemi si čas zase.
Zakaj puščaš da te izkoriščajo veš le ti, treba ti pa tega ni, odloči se in sporoči, da to pač več ne gre. ;)

No glej, kakšne fajne rime si si zaslužila. Spesni kaj lepega iz dni ki ti prihajajo naproti.  8)

--- End quote ---

Ojoj...kako si me prečitala  :o ::) :-*
Vse je res...večinoma sem ok, ker se tako odločim in vedno stremim k optimizmu ter pozitivizmu, čim pa začnem preveč razmišljati o stvareh, ki jih še nisem postorila oz. so nedokončane pa me zanese val manjvrednosti in še česa zraven.
Izkoriščanje..ah..to sem že fejst omejila, je bilo precej huje, ker niti nisem videla določenih uslug kot izkoriščanje, ampak je bila moja dobra volja...samo ščasoma res prideš do določenih spoznanj, da se je potrebno truditi zase in za tiste redke, ki se bodo tudi zate  :)

Hvala Nensi, iz srca  :-*

sanjalka:
Nensi, sem uzivala na morju in sele sedaj prebrala to temo.Vau, krasna sporocila. Prosim te se jaz za en tvoj intuitivni preblisk oz. intuitivno sporocilo zame. Hvala :-*

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version