Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet
Intuitivna sporočila
sanjalka:
--- Quote from: nensi on November 02, 2014, 05:23:15 PM ---
--- Quote from: sanjalka on November 02, 2014, 04:26:10 PM ---Nensika prosim se zame :-*
--- End quote ---
Obleka pač še ne naredi človeka, človek, ki se v njej dobro počuti naredi obleko tako lepo, da se ji cel svet čudi.
Svoje priložnosti ne zamudi.
Dovoli, da se ti svet čudi, pravočasno se zbudi.
Objem dreamerka :-*
--- End quote ---
Res je, obleka ne naredi človeka, človek naredi obleko, ki jo nosi :)
Nensi pa saj si prebrala moje misli ;) :-*
Hvala Nensika :-*
Včeraj bila v Kranju, na hitro pri Jane. Mogoče pridem spet konec meseca, ker imam frizerko pri vas v Kranju in se oglasim še pri tebi v lokalu, če boš takrat notri. Bi te rada spoznala ;) :-*
Objemčka tudi tebi :-* :-*
sasa:
Hojla,
da poročam še jaz, kaj je bilo glede naloge.
Velikrat sem meditirala, včasih malce pozabila. Predvsem bi rekla, da je bil nek zaključek še naše popotovanje z Andresom. Vse se je tako lepo skupaj zložilo...
Kakorkoli, predvsem sem bolj mirna znotraj sebe, zadeve so mi bolj jasne, pa tudi vem, kako sedaj doseč ta cilj oz. kaj sem delala napačno, da do tega ni že prej prišlo.
Definitivno mi je vse skupaj pomagalo, da sedaj ločim med pravimi občutki in tistimi fake občutki.
In ja, brezpogojno zaupanje, ne pa izsiljevanje. ;)
nensi:
--- Quote from: sasa on November 03, 2014, 09:18:15 AM ---Hojla,
Velikrat sem meditirala, včasih malce pozabila. Predvsem bi rekla, da je bil nek zaključek še naše popotovanje z Andresom. Vse se je tako lepo skupaj zložilo...
Kakorkoli, predvsem sem bolj mirna znotraj sebe, zadeve so mi bolj jasne, pa tudi vem, kako sedaj doseč ta cilj oz. kaj sem delala napačno, da do tega ni že prej prišlo.
Definitivno mi je vse skupaj pomagalo, da sedaj ločim med pravimi občutki in tistimi fake občutki.
--- End quote ---
Ponosna nate, do pomembnih spoznanj si prišla, naj ti služijo.
Objem, papa 8)
sasa:
--- Quote from: nensi on November 03, 2014, 09:53:04 AM ---
--- Quote from: sasa on November 03, 2014, 09:18:15 AM ---Hojla,
--- End quote ---
Ponosna nate, do pomembnih spoznanj si prišla, naj ti služijo.
Objem, papa 8)
--- End quote ---
Hvala tebi, nensi.
:-*
Tejka:
Jao a lahko na kratko, ker mi je telefon že 2x cel prosti spis izbrisal...
Premikam se naprej, na trenutke tudi malo nazaj :D. Priložnosti se pojavljajo, lahko da jih za razliko od prej samo opazim. Nadaljujem sicer z meditacijo, malo po svoje. Nekako čutim, da se rabim še malo brcat :D :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version