Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

Intuitivna sporočila

<< < (116/119) > >>

nensi:

--- Quote from: Tejka on November 03, 2014, 11:04:56 AM ---Jao a lahko na kratko, ker mi je telefon že 2x cel prosti spis  izbrisal...

Premikam se naprej, na trenutke tudi malo nazaj :D. Priložnosti se pojavljajo, lahko da jih za razliko od prej samo opazim. Nadaljujem sicer z meditacijo, malo po svoje. Nekako čutim, da se rabim še malo brcat  :D :)

--- End quote ---

Itak, kratko in jedrnato, učinkovito  8)
Mogoče ti pa telefon hoče prišepnit, da ni treba zmeraj na dolgo in široko komplicirat   ???
Pogledaš, se odločiš in kar narediš  :P
Brcaj se pa dokler želiš, tko kot čutiš bo že prav  :-\

Gloria82:

--- Quote from: nensi on November 02, 2014, 10:09:33 PM ---
--- Quote from: Gloria82 on November 02, 2014, 07:07:33 PM ---
--- Quote from: nensi on November 02, 2014, 03:42:24 PM ---če kdo želi oziroma potrebuje intuitivno sporočilo izvolite, vprašajte, danes sem "in the mood", pa še čas imam.  :-*

--- End quote ---

Prosim Nensi, še zame.
...kaj mi sporočaš glede moje velike želje?

--- End quote ---

Tvoja velika želja je prevelika, preveč si se navezala in zahakljala zanjo, se je tko oklepaš, da si čist "zadavla" energijo, ki ne more teči in ti pomagati.
Natančno definiraj, kaj si želiš, pote pa to spusti v vesolje in mu zaupaj, da ti bo pomagalo, pa ne vsake 5 sekund preverjat, če je že in kdaj bo.
A prav. Bolj ko boš zaupala, da bo takrat ko je zate najbolj prav, lažje se bo zgodilo, tisto kar je prav.

Objem, dihaj  :-*

--- End quote ---

Hvala Nensi, zadela v polno.
Sej druge variante ni, kot upat in prosit vesolje, da pomaga.
 :-*
Se bom malce zbrcala  ;D

nensi:
Kako smo kaj intuitivni, se poslušamo?

Kratka mantra za danes (no lohk tud za jutri in po želji še vse naslednje dni hihi):

Jasno in razločno slišim svoj notranji glas, poslušam in upoštevam se.
 :-* :-* :-*

sasa:
Hvala, nensika.

Imam vseskozi v glavi tvoje besede in zaključek, ki sem ga potegnila pod našim potovanjem.

nensi:

--- Quote from: sasa on November 05, 2014, 09:02:59 AM ---Hvala, nensika.

Imam vseskozi v glavi tvoje besede in zaključek, ki sem ga potegnila pod našim potovanjem.

--- End quote ---

pridkana  8) :-*

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version