PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: sasa on November 07, 2012, 01:13:42 PMQuote from: Maja on November 07, 2012, 06:57:12 AMOooohoho, letos bom pa pomoje praznovala božično-novoletne praznike malo bolj kot povprečen človek. Jaaa?' Povej kaj več Dobili smo list, kamor naj napišemo, kako je kdo lani delal čez praznike. Jaz sem delala 24.,25., in 26. 12., kar se božiča tiče, potem pa še 30.12., 31.12. in 1.1.Rečeno je bilo, da si prost za ali božič ali novo leto (pa sem bila že zaposlena takrat) ... Delala sem oboje. Pa še študentov imamo zdaj ogromno. Pričakujem, da bom za novo leto, prvič po letu 2007, spet lahko doma. Če ne bom pa rekla ...
Quote from: Maja on November 07, 2012, 06:57:12 AMOooohoho, letos bom pa pomoje praznovala božično-novoletne praznike malo bolj kot povprečen človek. Jaaa?' Povej kaj več
Oooohoho, letos bom pa pomoje praznovala božično-novoletne praznike malo bolj kot povprečen človek.
Quote from: Maja on November 07, 2012, 01:39:58 PMQuote from: sasa on November 07, 2012, 01:13:42 PMQuote from: Maja on November 07, 2012, 06:57:12 AMOooohoho, letos bom pa pomoje praznovala božično-novoletne praznike malo bolj kot povprečen človek. Jaaa?' Povej kaj več Dobili smo list, kamor naj napišemo, kako je kdo lani delal čez praznike. Jaz sem delala 24.,25., in 26. 12., kar se božiča tiče, potem pa še 30.12., 31.12. in 1.1.Rečeno je bilo, da si prost za ali božič ali novo leto (pa sem bila že zaposlena takrat) ... Delala sem oboje. Pa še študentov imamo zdaj ogromno. Pričakujem, da bom za novo leto, prvič po letu 2007, spet lahko doma. Če ne bom pa rekla ...Se spomnim, da si enkrat napisala, da te koristijo za praznike, ko noce nihce delat. No zdaj si zasluzis biti doma. Upam, da bo toplo in mokro. Andres
Hehe, da ne bo destimulacije ... Zeleni čaj - vedno. Potem bova pa še enega zelenega vanilijevega.
Quote from: Maja on November 08, 2012, 10:57:38 AMHehe, da ne bo destimulacije ... Zeleni čaj - vedno. Potem bova pa še enega zelenega vanilijevega. Ni bilo destimulacije, ker sem prišla pred šefom v službo
Jutro....sej ne vem kaj naj napišem, sej bo