Evangelij po Judi sem bral v tistem času, ko je prišel ven in priznam, da se ne spomnem dosti. Vem, da so ključne zadeve manjkale in da je Juda dejansko bil edini njegov učenec, ki je karkoli poštekal. Zato so ga po moje oni obesili in napisali, da se je sam od sramu. Kako so Jezusove besede potem razlagali vidimo po zgodovini krščanstva...
Prišel sem tudi sam do tega spoznanja, da je "bog" samo stvarnik, potem pa smo prepuščeni na milost in nemilost vseh sil, ki so v vesolju na vseh nivojih. Članki na Galaksiji so fenomenalni in so en nov upogled na vse kar vemo. Kot vse, niti tega ne jemljem za biblijo, ker hočem razmišljat s svojo glavo.
Pojem "duše" in "večnosti" ugotavljam da je samo eno mazilo in manipulacija, da se odpelje strah pred smrtjo. "sej si večen" "smrt je samo prehod" in blablabla. Dejstvo je, da to kar SEM, bo umrlo, ko bo moje telo pač prenehalo delovati. In da bi ta STRAH omilili, smo si zmislili reinkarnacijo... bullshit. Vaša duša ni nič drugega, kot parazit, ki vas skozi intuicijo pelje v situacije, ki bodo v vašem življenju proizvedle močne emocije. Pomislite na "LJUBEZEN" in kot posledica le te, se pojavijo strahovi, jeza in razočaranje, ko se ne izide. A ni tu dovolj hrane za eno dušo, ki vsega tega ne more čutit in se s tem hrani preko vas? Zdaj, če vam paše vse to, kar veselo naprej. Meni osebno NE. Ravno zato se je Buddha osvobodil vsega tega. Osvobodil se je KARME. S tem je hotel povedat, da NE PRISTANE na nekaj, kar mu je nekdo vcepil!!! Če sem v prejšnjem življenju ubijal, to ni moj problem, to je problem duše, ki je prejšnjega individua vodila napačno in se ona učila. tisti bogi šlovek, ki je imel mojega "nesposobnega parazita" je pač celo življenje trpel! A je potemtakem ta duša dobra? Najlepši izgovor je to, da se "UČI"... ma lepo vas prosim... sej je res, da smo se iz zgodovine učili, sam zdaj je čas, da se prebudimo. To po mojem osebnem mnenju pomeni, da PRENEHAMO s tem sranjem. Zdaj sem kar sem. Kar sem se JAZ, torej to kar sem zdaj, kar sem doživel in kar sem se naučil, to zavedanje ali recite kakor vam najbolj ugaja, TISTI, ki odloča. Vem, da vam to smrdi po "egu". Sam dejansko je EGO, edino kar imate vestnega, pristnega in edinstvenega. Kako ga uporabljate, pa dela razliko. Verjamem, da bi mi Buddha samo prikimal na vse to, ker ego ni slab, če je pravilno VODEN! Kar pomeni, če se zavedamo, kaj je prav in kaj ni.
To so moja razmišljanja in za večino ugotovitev nimam pravih besed. Vse je zelo preprosto, sam naloženih imamo preveč "virusov", ki nas odvračajo od tega kar smo.
Karma in ta jajca, pa so samo izgovor, ali blažilo za bolečine. Pomislite, kaka uteha je to lahko za posiljeno žensko, ali nekoga, ki mu je umrl otrok... To so boleče stvari in način za jih predelat je tolažba v "karmi". Žal ne pristanem na to. Dal sem extremne primere, da se pojasni poanta. Nedaj bog, da se to komu zgodi, a žal se dogaja. Ženske so posiljene in otroci in odrasli umirajo. In s to tolažbo nas odvračajo od resnice.
Jezus in Budda sta že vedela, kaj govorita, žal jih drugi niso razumeli. To pa je poanta. Ne da se razložit. Človek to mora dojet v svojem bistvu.
Hvala za pozornost.