Author Topic: Algol  (Read 17216 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cristallyne

• Uporabnik
  • **
Re: Algol
« Reply #15 on: September 18, 2012, 08:23:35 PM »
opozicija..

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #16 on: September 18, 2012, 08:27:35 PM »
opozicija..

Meni osebno je to prevelik orbis. Za fiksne zvezde se res vzame 1 stopinjo maks dve.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline cristallyne

• Uporabnik
  • **
« Reply #17 on: September 18, 2012, 08:32:30 PM »
aha..no, nism nč "algolska" :laugh:

sej vem :laugh:

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #18 on: September 18, 2012, 08:34:41 PM »
Potem pa za Janso Algol konjunkcija Mars ne velja, je orbis ze 3 stopinje :)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #19 on: September 18, 2012, 08:35:48 PM »
Jane, torej sva bolj psihopatski od Janše.  :P

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #20 on: September 18, 2012, 08:46:34 PM »

Sa transcedentnim planetama, Uranom, Neptunom i Plutonom posebno u konjukciji i u lošim aspektima uvek je uzrokom masovnih i velikih stradanja. Dovoljno je podsećanje da se Uran tokom 1940. nalazio u egzaktnim konjukcijama sa Algolom zajedno sa Saturnom. Neptun i Pluton su se na Algolu nalazili tokom 1884., 1885. i 1886. ( srpsko – bugarski rat recimo ). Pluton je bio na Regulusu u kvadratu sa Algolom 1945 kada je okončan rat...ali atomskom bombom.

No drugače pa malo za ilustracijo, čeprav paše v drugo temo, kako recimo iz prejšnjih življenj podedujemo določene aspekte. V času moje smrti v prejšnjem življenju torej, je bil algol  :kon :U . Sedaj ga imam  :U :op algol. Umrla sem kar nasilne smrti, v podrobnosti ne bi šla, kaj mi je zdaj ta smrt in ta aspekt prinesel v to življenje. Predvsem, ker je ta  :U sedaj v šesti hiši (zdravje) - hude panične napade. Kot otrok v bistvu ko sem se začela zavedat življenja okrog sebe, sem imela take napade in strah pred smrtjo, predvsem sem vedno znova mislila da se bom zadušila. Seveda meduzi so odsekali glavo in moj spomin na mučenja v taborišču ( če seveda pustimo ob strani še ostale planetke v dvanajsti hiši).

Najhuje je bilo, ko je bog karme - Saturn hodil čez dvanajsto in vrnil spomin na to zadevo. En mesec nisem šla ven iz hiše. No in takrat sem se srečala s karmično diagnostiko in je šlo hvala bogu mimo. Lahko bi se pa grdo končalo.
« Last Edit: September 18, 2012, 08:48:37 PM by Jane »
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #21 on: September 18, 2012, 08:47:07 PM »

A se čudiš hahaha.

Moja astro karta

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #22 on: September 18, 2012, 08:48:30 PM »
:laugh: :laugh: Zdaj si me pa nasmejala :laugh: :laugh:
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #23 on: September 18, 2012, 08:49:59 PM »

Glavno, da te nisem prestrašila, buuuuu  >:D
  :laugh: :laugh:

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #24 on: September 18, 2012, 09:00:58 PM »

Glavno, da te nisem prestrašila, buuuuu  >:D
  :laugh: :laugh:

Aja Pika drgač je imel pa baje Hitler algol v  :kon z marsom  ;D

Moja astro karta

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #25 on: September 18, 2012, 09:14:39 PM »
Hitler je imel Marsa na 16 stopinji Bika in ne pride v postev, je prevelik orbis.
Tako, da vaju se je pa potem res za bati :laugh:

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #26 on: September 18, 2012, 09:17:01 PM »
Hitler je imel Marsa na 16 stopinji Bika in ne pride v postev, je prevelik orbis.
Tako, da vaju se je pa potem res za bati :laugh:

Ma sem brala analize od enega astrologa, ki je to napisal, nisem šla gledat njegove karte. Ja pol sva pa s Piko res v k***  ;D

Moja astro karta

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #27 on: September 18, 2012, 09:27:42 PM »
Bomo šli zdaj hitro gledat na Astro kje imamo Algol.  :)

Andres

Pa smo našli novega potencialnega krivca za vse zlo, ki se nam dogaja ...  ;D ;D ;D
9ZK 656

Offline cristallyne

• Uporabnik
  • **
« Reply #28 on: September 18, 2012, 09:37:18 PM »

No drugače pa malo za ilustracijo, čeprav paše v drugo temo, kako recimo iz prejšnjih življenj podedujemo določene aspekte. V času moje smrti v prejšnjem življenju torej, je bil algol  :kon :U . Sedaj ga imam  :U :op algol. Umrla sem kar nasilne smrti, v podrobnosti ne bi šla, kaj mi je zdaj ta smrt in ta aspekt prinesel v to življenje. Predvsem, ker je ta  :U sedaj v šesti hiši (zdravje) - hude panične napade. Kot otrok v bistvu ko sem se začela zavedat življenja okrog sebe, sem imela take napade in strah pred smrtjo, predvsem sem vedno znova mislila da se bom zadušila. Seveda meduzi so odsekali glavo in moj spomin na mučenja v taborišču ( če seveda pustimo ob strani še ostale planetke v dvanajsti hiši).

Najhuje je bilo, ko je bog karme - Saturn hodil čez dvanajsto in vrnil spomin na to zadevo. En mesec nisem šla ven iz hiše. No in takrat sem se srečala s karmično diagnostiko in je šlo hvala bogu mimo. Lahko bi se pa grdo končalo.
[/quote]

joj..kr stisnilo me je, ko sem to prebrala :'(
Super kako se je rešilo... ;)

joj, kaj me mika regresija, da bi tudi jst vedela. jst sem kot otrok imela tudi zanimive izkušnje, pa mi noben ni znal pomagati ::)

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #29 on: September 18, 2012, 09:42:24 PM »
Če te mika regresija pojdi. Ni nič strašnega. Meni osebno je blo fajn, ker sem si najprej naredila karmično karto, potem pa še v regresiji dobila potrditve. Osebno bi priporočila vsakemu.

SIcer pa z luno v  :kon :NE itak da imaš izkušnje, saj se lahko določenih zadev mogoče tudi spomniš, pa ne veš kam bi jih umestila. Sanjaš itd.

Moja astro karta